jtfcobra Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Rešení zvuku http://zvukove-karty.heureka.cz/behringer-uca202/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 (editace) Ahoj měl bych na prodej pro vás co chcete tablet do auta: Nexus 7 8G se zárukou do 22.11.2015Rámeček viz foto do auta Octavia 2,Romster,Fabia 2,Passat atd...Kabel USBCena 2099 Kč Navíc) Plus možnost kabeláž ze zesilovačem jenom připojit a hrajet to- Kabeláž 2DIN- USB Nabíječka- JACK kabel- ZesilovačCena 1000 Kč Během dne přidám foto dávám to sem jen pro ty co to zajíma Editováno: 19. Srpen 2015, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dvořáček Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 A to ten tablet aji normálně přijímá rádio a podobně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 TV digitálně a rádio taky přes USB klicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dvořáček Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Tak za nějaký čas zde mrknu jak vám to klape v autě a možná se taky přidám a dám si tablet do vozu. Akorát když mám basovou tubu ve voze tak to možná bude hořší připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Mě to v autě klape výborně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 (editace) Inzerát na prodej věcí si dej do sekce BAZAR a ne sem! To se omlouvam jen jsem to chtěl nabídnout těm co o to májí vážný zájem Editováno: 20. Srpen 2015, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sicik Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 zdravím Vymyslel tady už někdo jak to udělat aby se tablet vypnul při přerušení přívodu energie a naopak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 existuje aplikace na android Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sicik Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 děkuji a mohl by jsi mi prosím napsat název té aplikace (automateit?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_Reitmajer Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 Ahoj. Je uz vymyslene nejake kompletni reseni, jak tablet do auta zapojit. Nejaky kompletni navod na zapojeni nebo rovnou koupeni cele sady? Mam nexus 7 a chtel bych ho v aute vyuzit.Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sicik Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 (editace) ohledně koupení celé sady se podívej na druhý příspěvek na tété stránce a co se týče zapojení tak to je perfektně popsané tady: http://www.aldacerny.cz/2015/01/instalace-tabletu-nexus-7-2012-do-auta-software/ Editováno: 11. Září 2016, autor: Pawouk Odstraněna citace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 A ty necituj předchozí příspěvek - viz pravidla fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sicik Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Omlouvám se mistře a žádám trest nejvyšší!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Hele, chodí sem i lidi co přemejšlej a čtou. No a zbytečný citace jako je ta tvá mají jen jeden význam, je to lebeda která plevelí téma a je strašně fajn se tím prodírat. V PC se to ještě dá překousnout, ale lidi sem chodí hodně i z mobilů a to je fakt lahůdka. Na upozornění to většina lidí pochopí ale najdou se i tací co v reakci na upozornění přidají další zbytečný hovínko na tu hromadu ať se máme čím brodit. Bohužel začínám docházet k zjištění že nejen lidská blbost je nekonečná, blbý podle mě nejsme, jen nekonečně neohleduplní a nemyslící. Prosím mody o vyčištění. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hp530 Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Ahoj kluci.Jestli chce nekdo poradit s tabletem tak mi pisnete sz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Stifler Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 vše superr. jen sem se nedočetl jak vyřešit zapnutí tabletu po připojení napájení. jestli správně chápu tak to dělá aplikace AutoDroid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tca Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 dobre vyriesene ale nechcem by som to ani zadarmo v aute je to ako past na oko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 On 11/12/2014 at 11:12 AM, Voice said: prostě si to myslím. A dáš mi jednou za pravdu, až si tento příspěvek za nějaký čas přečteš a žádný tablet v autě mít nebudeš. Nedal. Rapid se prodal a mam ted VW Atlas. Tam je taky takovy tablet uz v cene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Tak jsem měl zase pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 1 hour ago, Voice said: Tak jsem měl zase pravdu. Uz to tak bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.