Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

před 2 hodinami, Horza napsal:

Dneska jsem už aplikaci Škoda Connect v CarPlay našel. Bohužel mi nefunguje. Asi to bude chtít další aktualizaciemoji23.png

musis si pridat auto v aplikaci na telefonu.

pro Android Auto uzivatele. Podarilo se mi ji rozchodit znovu cesky. :-)  alespon a Android 10 - Galaxy A7(2018).

v Google Play vyhledat aplikaci Google. Odinstalovat, tim v telefonu zustane zakladni verze a ta uz mluvi cesky :-) 

[mention]JiVi [/mention] Co to znamená? Mám to takhle. e632162ed435f07597325caca0119094.jpg

@JiVi áno, táto finta je už dosť dlho známa, funguje aj na starších Androidoch. Len nezabudni vypnúť aktualizácie aplikácie Google, lebo hneď po prvej aktualizácii ti to opäť bude spíkovať! :)

Akurát majiteľom najnovších mobilov to asi fungovať nebude, lebo oni od výroby už možno budú mať tú novšiu "postihnutú" verziu Googla, ktorá nepozná slovenčinu/češtinu..

Upraveno od brrrrm

• 2 měsíce později...
  • 2 týdny později...

Nemá někdo tip, zda existuje nějaký magnetický kabel/koncovka, skrze kterou by fungovalo AndroidAuto?

Náhodou někdo tip na wireless adaptér pro Android, který je odzkoušeny/funkční a běží přes něj AA?

Třeba tady si vyber, zkontroluj v popisku, aby podporoval i data, ne jen nabíjení:

Marjay OfficialFlagship Store

Upraveno od Kuchar7

Díky už jsem koupil Baseus magnetický a vše ok. Ještě se zeptám, necháváte kabel stále připojení do USB? Mám se svítící koncovkou a říkám si zda mám/nemám. Vím že to nic nežere, ale...

• 2 týdny později...
  • 2 týdny později...

Nemá někdo, prosím, otestováno tohle? 

RE-STREAM

Upraveno od ArateR

Hezký den, 

mám Octavii III, infotainment Amundsen a rád bych v něm aktivoval SmartLink. Nemá prosím někdo aktuální zkušenost s cenou aktivace v autoservisu? Zajímá mě, jestli to má cenu..

Předem moc díky! 

• 1 měsíc později...

Ahoj, 

mel bych dotaz ohledne Apple car play. Mate nekdo zkusenosti s funkcnosti s iPhone 11? Mam radio Bolero. S iPhone 8 vse funguje bez problemu.

Diky

Ahoj, mám iPhone 11 Pro a Amundsen. Občas je se spojením problém, ale jinak funguje. 

U iPhonů to je tak, že pokud ten stroj carplay podporuje, tak jsi v pohodě. Ty problémy, co bývají, bych řekl, že jsou spíš infotainmentem, který si občas postaví hlavu a "funguje" si po svém. Mně třeba při navigaci přes waze a zapnutém radiu při delším stání s nastartovaným motorem vypne zvuk rádia. Případně občas odmítá telefon na kabelu rozpoznat.

Někdo tip na zařízení - propojení AA bezdrátově s autem?

Bohuzel je to zatim jen prototyp a nekoupis to. 

Upřesnil bych, je to klasický crowfunding na Indiegogo (myslím, že to běží i na Kickstarteru). Ano, v tuto chvíli to je v prototypové fázi, finální výrobek pro podporovatele bude v 3/21. Neznám nic obdobného na současném trhu. Mám také objednáno.

Neměl bych s tím žádný problém, za posledních 10 let jsem přes Indiegogo crowfunding dělal již řadu skvělých věcí. Ano, vždy to trvá, někdy i o něco déle. Ale cena je o dost nižší než plánovaná prodejní.

Na Apple se uz prodava Carlinkit 2.0 , tak snad bude brzy i na AA ..

Upraveno od jtietz

• 2 týdny později...

MySkoda konci ... takze zustane jen Skoda connect na umirajicim MirrorLinku 

Bez názvu2.png

Pokud by měl někdo zájem, prodávám svůj Carlinkit 2.0 - adaptér z drátového Apple CarPlay na bezdrátový pro všechny vozy s již vestavěným drátovým Carplay. Zájemci pište na 736245322

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.