different21 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Ahoj Nejakou kombináciou som vypol pípanie climatronicu, myslím pri zmene teploty, otáčok a pod. V návode na obsluhu píšu, že sa zapína a vypína stlačením ofuku čelného skla a ECON naraz, ale mne to nefunguje. Neskúšal to niekto náhodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 (editace) Me nepipal kdyz jsem to koupil a jak jsem zjistil ze může pipat tak před rokem po přičtení uživatelského manualu jsem to zapinal dle instrukci,už nepamatuju tu kombinaci,ale asi je to jak říkás a normálně se to zaplo,ted nejsem u PC, ale pokud mas ten manuál,tak by to melo fungovat jak tam pisou Editováno: 4. Říjen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 4. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 skúšal som viackrát, nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Tak možná kleknul ten repracek co je v tom,nejlépe by se to zjistilo s climatronikem od někoho jiného,zda bude pipat,pak by byla jasne chyba v tom pipatku,předpokládám ze jinak klima a foukání funguje a reaguje na povely jak ma,jelikož pokud ne,může byt chyba třeba v pojistce, ale jinak si myslím, ze odešel asi ten repracek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 (editace) Vypnutí/zapnutí pípání: ECON + vyhřívání na čelní sklo... Editováno: 5. Říjen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
different21 Vloženo 5. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 tiež si myslím, že to bude tým malým reprákom, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.