Červenec 1, 20169 r Tady se musím zastat té druhé. Úplně nejlepší se zelenou je ale stříbrná střecha :-)
Červenec 8, 20169 r ahoj. Dostane ješte člověk zimni kola k autu? nebo si je budu muset dokoupi. Auto budu mit az v listopadu. A někdy byly akce, že si dostal i zimaky.
Červenec 8, 20169 r Gumy dostaneš když už, tak například od dealera k leasingu. Jinak jsou vozy z výroby vždy na letních.
Červenec 8, 20169 r Já jsem si zimní dokoupil i s disky v jednom pneuservisu a pak jim jen kola dovezl. Když mi auto dorazilo, tak mi ho jen zdarma v rámci dobrých vztahů přezuli a letní zabalili a dali do kufru. Zimní jsem si kupoval sám z důvodu, že bůhví jakou značku by mi dali a 6500 za nové zimní gumy Nokian i s disky není tak moc. Tohle je vlastně jeden z důvodu proč jsem zvolil 66kW verzi, abych měl 14" zimní kola, kde jsou levnější gumy.
Červenec 8, 20169 r Já jsem kupoval zimní pneu na ALU 16 přímo v autosalonu kde mi na ně nabídli výhodnou cenu. Jinak zimáky bývali občas v zimě jako bonus ke škofinu.
Červenec 8, 20169 r Jojo to jsem také četl, proto se ptam, zda bude ta akce i letos. Nebo jestli záleží hlavně na dealerovi
Červenec 8, 20169 r Akce se zimními ocelovými disky s pneu "zdarma" běží každou zimu už asi patnáct let. Je to ale vžycky něco za něco a ta kola si připlatíš v úrokové sazbě.
Srpen 2, 20169 r Zvláštní lakování zelená Limette. Vlákno pro zvláštní lakování tady snad u FIII není.
Srpen 2, 20169 r Jo, podobna, ale combi parkuje v Praze mezi Pankracem a Budarnou - je to nejaka realitka a ma to na sobe tmavozelene polepy. Nazivo ta barva nevypada spatne...
Srpen 2, 20169 r Jeste jsem videl F3C v cihlove oranzove (nevim, jestli je to ta Tangerine - tahle mi prisla vic oranzova) a pak F3HB v Wild Rose nebo jak mi to rikal. Takova Rio vic do cerveno-ruzova. Oboji taky zajimave. Jen to ma i sve nevyhody - ta druha byla tuknuta do dveri a pry na to vůbec nejde sehnat opravna barva, protoze SA na to opravnou tuzku nevyrobi a objednat to ve vetsim mnozstvi, to uz by se musely strikat minimalne cele dvere nebo bok, nehlede na cenu...
Srpen 3, 20169 r Tak ta druhá zřejmě červená Rose, protože Škoda barvy pojmenovává jednoslovně. A ještě jedna, podle všeho bílá Coffee.
Srpen 6, 20169 r Zdarte, dlouho jsem se tu neobjevil a potřebuju radu a nevím jestli jsem správně, uvažuju o koupi, co se vám na tom zdá podezřelého? http://www.skodaplus.cz/Car/1008352/skoda-fabia-tsi-1-2-tsi-81-kw-style-plus?query=formPart%3DcarList%26fulltext%3D%26ord%3D6%26dir%3D0%26model%5B%5D%3D400%26mark%5B%5D%3D32%26body%5B%5D%3D6%26fuel%5B%5D%3D1%26regionList%5B%5D%3D12%26regionList%5B%5D%3D13%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26inOperationFrom%3D2015%26inOperationTo%3D%26isRocnivuz%3D1%26capacityFrom%3D%26capacityTo%3D%26loadFrom%3D80%26loadTo%3D
Srpen 6, 20169 r Proč by mělo bejt něco podezřelýho na autě prodávaným v rámci firemního programu výrobce "Roční vozy"? To auto někdo pracující pro ŠA půl roku až rok používal jako polo-služební, najel s ním nějaký kilometry - a pak ho odevzdal v rámci programu k důkladný kontrole a odprodání - když si samozřejmě předtím objednal novější. Cena za auto s takovým nájezdem a vejbavou skoro v plný palbě odpovídá.
Srpen 6, 20169 r Ideální je odkup od škodováka co měl auto na operativní. Já mám f3 v ceně 395t a po roce je odkup za 295t. Za ty prachy nekoupite jetou Style s pakety a 81kw. Ideální odkoupit a po roce prodat. Dle mého ideální volba s minimální ztrátou.
Srpen 6, 20169 r Souhlas s Ekkarem. Jeste bych doplnil ze velke firmy co maji radove stovky skodovek maji pro zamestnance vyjednane zajimave slevy a proto se jim (ten zamestnancum, soukr auta) vyplati tocit auta po roce a obratem koupit nove Sam budu auto v podobne konfiguraci prodavat v lednu a pocitam s podobnou cenou. Upraveno Srpen 6, 20169 r od havrosh
Srpen 7, 20169 r Jo, myslel jsem si to že je z operáku nebo tak něco, ptám se protože nové stojí pomalu k 400tis a minule jsem sháněl pro kamoše 3 Fábii combi, po zjištění VIN auto bylo tak omlácený a prodejce tvrdil že je v pohodě. Asi do toho půjdu, zjistím si jestli s tím něco nebylo a budu s manželkou o tom přemýšlet.
Srpen 7, 20169 r Myslím, že to bude ok. Já mám vlastně tu samou co je v tom odkaze a spokojenost. Jak uživatel auto vrátí, cenu si zvedne dealer. My budeme odkupovat za 294. Předtím jsem měl Roomstera, kde odkup byl 240 a ještě teď je prodávají okolo 290t.Odesláno z mého YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk
Srpen 7, 20169 r Spíš se bojím toho že mě to před barákem někdo šlohne, před měsícem mě někdo šlohnul před nádražím na parkovišti mlhovky+sklíčko v zrcátku, asi se to někomu hodilo, náhrada mě stála 4tis na inzerát, jinak bych ve škodovce cvakl 7tis za nové. Z té krádeže mám strach, garáž nemám.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.