Wertheim Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Tak od dneška máme v autě klimatizaci... Chladí pěkně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Origo dodelavka v servisu nebo domaci montaž ?ale uz moc teplo neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Gratuluji, akorát nechápu pointu příspěvku. Tos dělal sám nebo v servisu nebo se jen chceš pochlubit, že máš klimu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Taky bych rad věděl, zda jsi ji montoval sám, nebo v autorizovaném servisu, kolik jsi za ni dal, popř. kolik stála práce a kde jsi ji sehnal? Taky to mám v plánu, ale už to vydržím a přes zimu snad schrastím prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 taky by mě zajímala cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 (editace) a zda si ji dělal sam, jak na to? Editováno: 10. Září 2006, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Hmmm - prispevek pekny, ale malo vysvetlujici ... Kazdopadne gratuluji ke klimatizaci... Jo jinak prazsky servis Auto Brejla ted delal nejakou akci na klimatizace a do fabie byla se vsim vsudy za 40 taliru Je to pry ale jedina sada,ktera je skodofkou oficialne schvalena pro dodatecnou montaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 No prave proto jsem se ptal jestli servis nebo domontaz jelikoz sem nedavno pri navsteve servisu potkal u pokladny jednoho manika ktery vytahoval z penezenky 44,5 litru, a ja se ho ptam jestli si nechal menit pul auta, a on ze ne ze si nechaval dodelavat klimcu na hatapaka .) asi 3 roky stareho .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 No prave proto jsem se ptal jestli servis nebo domontaz jelikoz sem nedavno pri navsteve servisu potkal u pokladny jednoho manika ktery vytahoval z penezenky 44,5 litru, a ja se ho ptam jestli si nechal menit pul auta, a on ze ne ze si nechaval dodelavat klimcu na hatapaka .) asi 3 roky stareho .) A to se vyplatí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 gratulace ke klimosce. mam sice jen AC (snad docasne), ale vim ze klima je +. chci to predelat na climatrinic,ale po rozmluve s lukinem si nejsem zcela jist zda to sam svedu. hlavne ta elektrika. nejsem zrovna elektro guru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 No prave proto jsem se ptal jestli servis nebo domontaz jelikoz sem nedavno pri navsteve servisu potkal u pokladny jednoho manika ktery vytahoval z penezenky 44,5 litru, a ja se ho ptam jestli si nechal menit pul auta, a on ze ne ze si nechaval dodelavat klimcu na hatapaka .) asi 3 roky stareho .) A to se vyplatí... To je silenej ranec.... ale klima je klima... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 No prave proto jsem se ptal jestli servis nebo domontaz jelikoz sem nedavno pri navsteve servisu potkal u pokladny jednoho manika ktery vytahoval z penezenky 44,5 litru, a ja se ho ptam jestli si nechal menit pul auta, a on ze ne ze si nechaval dodelavat klimcu na hatapaka .) asi 3 roky stareho .) A to se vyplatí... To je silenej ranec.... ale klima je klima... To ja bych si v lete zajel radsi ne mesic nekam na ryby do norska.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dattel Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 to je topic.... Mám nová kola..... a jezdí pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 to je topic.... Mám nová kola..... a jezdí pěkně A točí se ti???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 No prave proto jsem se ptal jestli servis nebo domontaz jelikoz sem nedavno pri navsteve servisu potkal u pokladny jednoho manika ktery vytahoval z penezenky 44,5 litru, a ja se ho ptam jestli si nechal menit pul auta, a on ze ne ze si nechaval dodelavat klimcu na hatapaka .) asi 3 roky stareho .) A to se vyplatí... To je silenej ranec.... ale klima je klima... To ja bych si v lete zajel radsi ne mesic nekam na ryby do norska.) přesně moje řeč, měl bych pěknou dovču a ještě by mi zbylo..................ale prvdou je že klima je klima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Pokud klima, tak jedine origo. Dodelavanou bych nechtel uz z toho duvodu, ze se musi rezat do kastle. A vyhodit skoro 50 litru jen za to, aby mi mesic v roce nebylo vedro?? Dekuji, nekradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Pokud klima, tak jedine origo. Dodelavanou bych nechtel uz z toho duvodu, ze se musi rezat do kastle. A vyhodit skoro 50 litru jen za to, aby mi mesic v roce nebylo vedro?? Dekuji, nekradu investoval by som do inych veci v aute ked uz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Martinoslav hele ses tuner? ses,mas v aute muziku? mas umis stahnout okna? umis tak osol radio otevri vse do koran a hura do sveta rezat do karoserie? hele bejt to tvoje telo,nechal by si si do nej riznout jen kvuli nejaky chujovine kterou budes mit zaplou jen par dni do roka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Ja nejsem tuner A kdyz mam muziku pustenou nahlas, tak je to jen v lednu a pak na podzim, kdyz se mnou v aute nejede pritulkyne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Ja nejsem tuner A kdyz mam muziku pustenou nahlas, tak je to jen v lednu a pak na podzim, kdyz se mnou v aute nejede pritulkyne ..a není možnost, že by přes ty zavřený okna někdo okolo slyšel toho Péťu Kotwalda nebo Standu Hložka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Martinoslav:to je fuk ale mas udelanou peknou fabii ne ? serie ne serie,kazdej si hraje na tunera a ma jen zesedlyho favorita a napis nad vejfuckem remus a ma tma nejakej noname tohle jsou tuněři tělem i duší ja takovej nejsem:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 :-))))zase resite tunery a kdo nejaky nebo makovy.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 P2M: jj, a Hanicka Zagoru, to je moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rossler Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 klima dobrá,.. reakce že to je jen na měsíc v roce je blbost, podle mého je použitelná víc jak 1/4 roku. Navíc kdyby do Faabek byla i plně automatická (teď už asi i je), tak s pořádným motorem a lhostejností k větší spotřeba, pak jsem zastáncem celoročního provozu, je to paráda.. mít v autě pořád vyzkoušenou teplůtku.. Já mám klimu v 1.4 a jsem šťastnej, auto bez klimy bych už nikdy nechtěl. Pravda, pro tohle auto se hodí tak na temperování na parkovišti,hi--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 no mne sa podarila dorobit original klima ale z ineho auta za 15 000SK zo vsetkym!!Pracu teda nepocitam lebo som to robil s kamaratom.Ty co klimu nemaju sa uspokojuju tym ze im to neni treba na par dni v roku ale nieje to tak.Ked ju budes mat zistis ze ju vyuzijes viac ako len ten jeden az dva mesiace. A este jedna uzitocna vlastnost je ze mam tam nastavene 20°C a samo si to reguluje a vecer pekne decentne prikuruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.