wombat Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 (editace) Sry za OT, ale aspoň jde vidět, že se policie o databáze nejspíše zajímají https://ctrlv.cz/shots/2018/03/16/0lQm.png P.S. hlásím, že Škoda opravila portál a už jde opět generovat SD/USB data. Editováno: 16. Březen 2018, autor: wombat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tattoomaen Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Mě to nejde rozbalit. Pokud stáhnu přes modrý políčko "Vytvořit archiv ZIP (GPX)" tak není problém s rozbalením, pokud ale stáhnu přes "Vytvořit data na SD/USB", tak nejde .zip soubor rozbalit. Napíše mi to chybu archivu. Když jsem stahoval posledně (cca v prosinci), tak bylo pod "Vytvořit archiv ZIP (GPX)" několik položek (stacionární radar, radar na semaforu, přenosnej radar a úsekovej radar), nyní je tam pouze jedna položka a k ní ikonka radaru. Došlo k nějaký změně nebo se mi to jen nestáhnulo celý? Chtěl jsem si radary aktualizovat, ale zatím tedy zůstávám u prosincový verze, která je perfektně funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 (editace) Zdar, dlouho jim to nefungovalo. Takže opět problém na straně Škody. P.S. četl jsem to v rychlosti, takže druhá část odpovědi.. jak říkáš třeba od prosince, se ty radary sjednocují do jednoho souboru tzn. soubor CZ.gpx obsahuje stacionární, úsekové, semafory v jednom souboru. Editováno: 17. Březen 2018, autor: wombat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tattoomaen Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Jen pro informaci, již funguje skript "Vytvořit data na SD/USB" na stránce www.poi-radary.eu resp. již funguje stránka škodovky, přes kterou se tyto dokumenty generují. Vše již od včerejšího dne funguje perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Opravdu, mně to píše hlášku "nelze otevřít archív" a stále to má 12kB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 @petous22 Pošli mi ID tokenu, třeba do SZ pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Myslíš toto ? <script async="" src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-109286257-1"></script> nebo <iframe id="dwn" src="bc9a/f3390de4-25be-465f-90cc-ccc7a4daae03"></iframe> nebo kde ho mám vzít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Ano, diky. ozvu se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 vypada to ze update portal skoda uz zase nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Ano, nevím co s tím furt provádějí. Pořád stejná chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Taky ku*a vcera nasrany jak pes, chystal jsem se na vylet, pekne z domova jsem si nachystal navigaci kde kam pujdu ... prijdu do auta a zadne trasy tam nemam !!! Hlavne, ze za to chteji zaplatit a furt kazdou chvilku to nefunguje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 Nedalo by se to vse nejak shrnout? Mam Columbus v OIII 2016, radary jdou nahrat, ale nedokazu nastavit jejich zobrazovani, asi neco delam spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uziv Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 Z údajů na portálu poi.cz jsem dal dohromady nová importní data pro škodováckou navigaci (asi půjde použít i pro VW). Stačí rozbalit na čistou SD kartu (proboha, nemazat tu navigační!) a naimportovat. Jsou tam tři typy radarů: stacionární, úsekové a dopravní úsekové detektory (to jsou takové ty chytré, co měří rychlost, počet aut atd.) a pak ještě hlídané červené na semaforech. U Amundsena použij aktualizaci POI, ne import. V přehledu je pak nutné všechny čtuři kategorie zaškrtnout, aby se zobrazovaly. Některé ikony nejsou v přehledu vidět, ale to nevadí, na mapě jsou OK. Radary.zip 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 (editace) Tohle uz jsem zkousel, spise nevim jak Columbus prinutit aby je zobrazoval. PS: na karte zadne mapy nemam Editováno: 5. Květen 2018, autor: axicom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 Pro přehlednost tématu bych doporučil zakladateli vlákna, resp. tématu pravidelnou aktualizaci a všechny relevantní informace hned v prvním příspěvku vlákna, je to tak zvykem i na jiných diskuzních fórech, což toto forum nějak stále míjelo. Btw. mě se to dodnes rovněž nepodařilo zprovoznit, šel jsem cestou vzdáleného on-line přenosu přes Škoda Connect (kde mě jinak perfektně např. fungují přenosy nových cílů), také bych rád přivítal nějaký souhrnný a aktualizovaný postup, díky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 7. Květen 2018 Sdílet Vloženo 7. Květen 2018 (editace) V 5. 5. 2018 na 8:54, uziv napsal: Z údajů na portálu poi.cz jsem dal dohromady nová importní data pro škodováckou navigaci (asi půjde použít i pro VW). Stačí rozbalit na čistou SD kartu (proboha, nemazat tu navigační!) a naimportovat. Jsou tam tři typy radarů: stacionární, úsekové a dopravní úsekové detektory (to jsou takové ty chytré, co měří rychlost, počet aut atd.) a pak ještě hlídané červené na semaforech. U Amundsena použij aktualizaci POI, ne import. V přehledu je pak nutné všechny čtuři kategorie zaškrtnout, aby se zobrazovaly. Některé ikony nejsou v přehledu vidět, ale to nevadí, na mapě jsou OK. Radary.zip Tohle mi konečně funguje, díky. Každopádně pokud jsem to delal pres mydestination.skoda-auto neukazovalo to ikonky. EDIT tak jsem dnes jel podle navigace a radary ani tuk :-( Editováno: 9. Květen 2018, autor: axicom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uziv Vloženo 9. Květen 2018 Sdílet Vloženo 9. Květen 2018 (editace) Ve zvláštních cílech se to musí zaškrtnout, vždyť to tam píšu. A taky zapnout zvukové upozornění. Editováno: 9. Květen 2018, autor: uziv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 10. Květen 2018 Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 Ano to samozrejme mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Květen 2018 Sdílet Vloženo 13. Květen 2018 [mention=99491]uziv[/mention] Radary jsem rozbalil na prázdnou SD kartu a vložil do Amundsena. Poté jsem skrze “správu paměti” vybral možnost “aktualizovat pomocí SD/USB” a data se nahrály. Ve zvláštních cílech vše zaškrtnuto a na mapě se radary zobrazují. Zvukové upozornění (pípnutí) vyzkouším v nejbližší době, ale jelikož jsem žádnou zvukovou volbu nepotvrzoval (nevím kde, projel jsem celé nastavení), počítám s tím, že tahle fce mi fungovat nebude. Auto OIII FL Amundsen MIB2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Archív z www.poi-radary.eu vůbec nejde rozbalit, hlásí že je poškozen, zkoušel jsem to několikrát a nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Opět problém na straně portálu Škoda - bohužel tohle nejde ovlivnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 (editace) Pokud by někdo chtěl vyzkoušet, jsou tam radary z poi.cz, zvukové upozornění 200m a nové ikonky 44*40. Radary_636630236153211942.zip Editováno: 28. Květen 2018, autor: axicom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 a to jsou radary CR?nebo více států? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 28. Květen 2018 Sdílet Vloženo 28. Květen 2018 Pouze ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Axicom >Díky, fungují perfektně a to včetně zvukové výstrahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.