tom01 Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 Měl bych dotaz ke Swingu+ v mém Rapidu MR 2019 s MF volantem a tlačítkem hlasového ovládání. Když jej zmáčknu, objeví se hláška viz foto. Mobil spojen přes BT. Má auto podporu hlas. ovládání či nikoli? Pokud ano, tak připojit přes Smartlink? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 Swing+ nemá podporu hlasového ovládání. Jediné co umí tak je přesměrovat to na asistenta v mobilu, myslím @milanxx to nějak zkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 Díky, myslel jsem si to. Mělo by to jít ve spárovaném mobilu přes google voice. Koukal jsem na toto video: https://youtu.be/PfJ6Lj1-PAA Je to sice OIII, ale infotaiment by měl být myslím stejný 😉. No je to jen taková fičůra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 (editace) Jde to i bez smartlinku, tlačítko na volantu vyvolá asistenta v mobilu připojenáho přes BT, U smartlinku už rovnou zapíná asistenta přímo v mapách. Ale ta kombinace dotaz česky a odpověď v angličtině nebo němčině. Tlačítko na swingu na dlouhé podržení nereaguje. NSF říkali, že hlas do swing + nedohrávají páč i v origo moc nefungovalo Editováno: 17. Srpen 2021, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 Asistent před 2 roky česky uměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 23. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 (editace) Tak dneska první SW problém s Rapidem. Ráno po nastartování (auto jelo naposledy v pátek) hláška v horní části obrazovky: "Ochrana komponent je aktivní". Nejdřív jsem tomu nevěnoval pozornost, že to zmizí. Asi po minutě jsem si uvědomil, že nehraje rádio. Když jsem přepnul na media na hudbu z USB, a stiskl "play", hned se to zase vrátilo na pauzu. Nakonec hláška svítila celou cestu až do práce. Po zhasnutí motoru se objevila detailnější hláška, viz foto. Po opětovném startu stále stejná situace. Neporadí někdo? Po práci doma zkusím odpojit baterku. Editováno: 23. Srpen 2021, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 Návštěva ŠA a ti musejí odblokovat ochranu komponent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 23. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 (editace) @Martab Tak odpojení baterky nepomohlo. Co ale pomohlo bylo zapojit konektor na start-stop k baterce (měl jsem ho pár měsíců vypojený). Po zapojení při nastartovaném motoru hned hláška zmizela a rádio začalo hrát. Tak jsem ho zase odpojil, motor zhasl, opět nastartoval a hláška nikde, vše funguje. Uvidíme jak dlouho.... Editováno: 23. Srpen 2021, autor: Rapid1.0 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 Nevíte prosím jak změnit teplotu z °F na °C? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 V telefonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 Nejde, v telefonu mám normálně °C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 @Woody teď nejsem u auta abych to ověřil ale zkus jít v mobilu do aplikace android auto (pokud máš starší mobil s androidem 10 a méně tak to máš nejspíš nainstalované jako aplikaci, pokud máš 11 a vice tak už je to součásti mobilu pak to nejspíš najdeš v nastaveni telefonu) v AA vyber položku Asistent Google a jako jednu z posledních položek bys měl mít možnost počasí kde můžeš vybrat preferované jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Září 2021 Sdílet Vloženo 18. Září 2021 Díky moc, sice nejsem v autě, ale měl jsem to tam na °F Hodně jsi mi pomohl, ještě jednou dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berjir Vloženo 27. leden 2022 Sdílet Vloženo 27. leden 2022 Zdravím, mám Rapida se starým Swingem. Převážně se tu řeší výměny, já bych potřeboval zjistit, jestli některý Bluetooth adapter (do AUX nebo FM) dokáže komunikovat s MF volantem (posouvání skladeb ve Spotify puštěném z telefonu)? Mám teď Sandberg do AUX a nekomunikuje to. U FM si myslim, ze to taky nepůjde, protože na rádiu šipky posunují frekvence v paměti. Vyčetl jsem, že by si rádio muselo myslet, že ta ,,věc" je CD, ale nic podobného jsem nenašel. Takže asi výměna rádia (nebo auta :)) je jediné řešení? Nebo je alternativa? Moc díky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Měl bych takový možná pro někoho legrační dotaz. K čemu je ta malá zdířka uprostřed pod displejem u Swing+? Na SD kartu to asi není, nebo se mýlím? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 A na co jiného by to tak mělo být? Chlazení rádia to jistě není. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 (editace) V manuálu nic není? Já tam mám tam trvale zastrčenou SD kartu na které mám stažená loga rádií a aspoň se tam nepráší 😀 Editováno: 16. Únor 2022, autor: ben06 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Koukám, pořád objevuji nové možnosti 😀. Já na čtení návodů moc nejsem. Takže nakrmím SD kartu mp3 hudbou a pokud půjde nastavit náhodné přehrávání, tak to bude super věc na delší cesty 🙂. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Únor 2022 Sdílet Vloženo 22. Únor 2022 ide nahodne, opakovanie 1 skladby, opakovanie albumu. ja zase nerad pouzivam USB kluce, odkedy mam Smartlink. SD je strcena stale v radiu. aj na Swing/Swing+ som pravidelne pouzival 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 29. Březen 2022 Sdílet Vloženo 29. Březen 2022 Včera jsem otestoval SD kartu ve Swingu. Paráda vše funguje, jak popisoval wirer - náhodný výběr, opakování 1 skladby, opakování alba. Paráda 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 29. Březen 2022 Sdílet Vloženo 29. Březen 2022 U mého Swing+ 2019 je mi líto, že nemám aktivovaný Mirrorlink už z výroby a že nejdou nahrát fotky ke kontaktům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 Mirrorlink ti je nanic, podporovali ho len stare Samsungy. Potrebujes skor Smartlink, teda Android Auto alebo Apple Car Play Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 Sorry omyl. Samozřejmě myslím Smartlink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iStanda Vloženo 19. Duben 2022 Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 (editace) Nevědel by někdo, jak je to se zvukem na swing ? Našel jsem v Car Scanneru možnost předvoleb, ale žádné vysvětlení ... Je tam asi 25 "šablon" pro zvuk. Původně jsem hledal, jestli se dá nějak zapnout Fader, udelal jsem přípravu pro zadní repro výstupy na rádiu. Někde jsem četl, že se dá radio hodit do nějakého audio neutrálního módu, kde to nekurví zvuk. Případně umí někdo fader a ten neurální zvuk ? ideálně jižní čechy, Táborsko Editováno: 19. Duben 2022, autor: iStanda čeština Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahany Vloženo 17. Červen 2022 Sdílet Vloženo 17. Červen 2022 V 27. 1. 2020 na 11:25, Martab napsal: Starý Swing Ahoj,mám v autě "starý" Swing a chtěl bych ho vyměnit za jiné rádio,ale jsem úplně v pasti,protože k rádiím se skoro vůbec nebo skoro nikdy neprodávají rámečky na zakrytí uchycení...poradíte mi prosím někdo jak to mám vyřešit? Díky moc za jakoukoliv radu.. Už mě to rádio přestalo bavit,tak chci jiné co je do Škodověnky - Rapidka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.