cz pida Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Asi jsi měl na mysli koaxiály dozadu že jsou kontraproduktivní, jenže vzadu pak jiná možnost jak tam dostat víc výšek není. Vepředu je to jasný, tam jsou komponenty jasná volba, ale ten zadek pořád nevím co tam dát .. Vytlumení dveří je pak už samozřejmost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 (editace) takže nakonec dopředu komponentní Gladen M 165 V2 a dozadu koaxiální Gladen RC 165, tlumení všech dveří + tlumení za repro a konečně se škoda surround dá poslouchat a krásně i basuje....oproti OEM konfiguraci nebe a dudy....zvláštní ale je, že když se surround vypne, tak zadky basujou mnohem méně. Chvíli jsme si myslel když jsem to měnil, že to mám přepólovaný, ale po opětovné kontrole jsem si jistej, že se tak nestalo, prostě asi jsou zadky nastavený v rádiu tak že předek má basovat a zadek jen dokreslovat , nebo nevim jak si to vysvětlit. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Takže dle A-hifi jeto tak, jak psal i v jiném topicu už i mpiotrovsky, že dozadu jde signál "ořezaný o basy" a ty se aktivují až s použitím Škoda Surround. Docela by mě zajímalo, jestli to jde VAGem nějak nastavit tak, aby šla dozadu defaultně basová složka i bez jeho zapnutí. Neví někdo ? Editováno: 16. Srpen 2016, autor: cz pida Polovyřešeno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 21. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2016 dnes vyřešeno změnou kódování, kde teď po výměně za koax. repro vzadu hraje basy stejně jako vepředu a k tomu potom i za použití Škoda Surround, ten zůstal beze změn. Celou zásluhu na tom¨má FERDA25, kterému touto cestou opět děkuju, za pomoc, je vidět že ví co dělá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Ahojte Dnes som sa hral nastavenim zvuku ale do zadu nejdu vobec basy ani po zapnuti skoda surround a da sa povedat ze tam neni ziadny rozdiel radio bolero. Prehravane s sd karty mp3 a flac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 to je divný, se škoda surroundem se mi zdá že to basuje skoro až moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Ale zadok vobec nebasuje ani pri zapnutom surroundem. Vysky tam chybaju to je pravda ale velmi nechcem do toho sprtat. Ale v celku to nehra az tak zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 cz pida, jak ti v těch mrazech hrály ty gladeny? Má to s nima taky ořezaný basy, jako se sériovýma repro? Jde mi o to, jestli je to nebasování způsobeno mizernymi reproduktory nebo je to nějaké sw kurvítko v rádiu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Určite sú zadné repráky basové? Ani mne zozadu nejdú basy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 (editace) když bylo pod minus 10 tak taky nic moc, plechovej zvuk..když je třeba minus 4 tak to hraje docela dobře, ale jako v létě to určitě není Jinak vzadu jsou širokopásmové sředobasy...normálně hrajou hrozně, ale po zapnutí Škoda Surround určitě basovaly.....samozřejmě s komponentníma Gladenama se to ale nedá v kvalitě srovnávat....ty taky ale normálně moc nebasujou, jedině až po změně kódování je to lepší ale s předkama se to nedá srovnat....když se zapne Škoda Surround tak to ale vzadu duní hodně a není ani třeba zapínat virtuálni subwoofer. Jinak jestli máš kabel tak si změň na zkoušku kódování z 6ti na 4 repro a zadek pak bude hrát stejně dobře jako předek, to se mi líbí úplně nejvíc, máte bohužel nevýhodu v tom, že tim pádem ubyde možnost faderu a to je docela blbý Editováno: 6. Únor 2017, autor: cz pida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Vsak prave ze zo zadu ziadne basy nejdu ani po zapnuti surround Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 tak to není dobře, to si někam asi zajeď so autorizáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Ale to som zystil tak ze som da fader na zadne a basy nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 to by sis všiml i kdybys ho nechal na středu protože jakmile zapneš surround tak to vzadu začne hrát úplně jinak. Já osobně bych ale byl radši, kdyby to hrálo vzadu jako vpředu a žádnej surround tam nebyl, jen to zkresluje hudbu...pátrám pořád jak to udělat ale zatim se mi to nedaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Vyskusam bolero dat do tovarnych nastaveni alebo da sa to neak inak resernut? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 (editace) Tak ze ziadna zmena ked som dal radio do uplneho tovarenskeho nastavenia. Surround nefunguje vobec a zadne repraky hraju ako stary trandak. Editováno: 8. Únor 2017, autor: LujdziL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Likorian Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 (editace) Mám MOR2017 a taky při zapínání funkcí ŠS a SW je zvuk stále stejný. Mluvil jsem o tom s jedním člověkem a on říkal, že se mu potvrzuje, že u MOR2017 to nefunguje. Za chvíli budu volat do Škodovky, tak uvidím, co řeknou. Pak podám info. Objednám do servisu na 8. března. Tak pak opět podám info jak to dopadlo a v čem byl problém. Doufám, že bude jen stačit přehrát SW a bude to ok:) Editováno: 22. Únor 2017, autor: Likorian 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 (editace) Kto má modelový rok 2017 a funguje mu Škoda Surround na Bolere? Zastavil som sa dnes u svojho predajcu, samotný predajca aj šéf servisu vyskúšali a uznali, že to nefunguje. Vraj sa ešte nikto nesťažoval. Vraj momentálne nie je novší soft a starý nevedia dať.. no ešte vyskúšajú v iných autách, dnes nemali k dispozícii takú Fabiu. Skúsim sa tam zastaviť o 1-2 týždne, ale asi bude treba bombardovať priamo výrobcu. //doplnené Bolero Editováno: 22. Únor 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Ja mam MR2017 a SS a SW funguje bez problemov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Široký Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Nahoď prosím verzi SW a HW. Zatím se totiž zdá, že si jediný. Všem ostatním ten krám nefunguje. A dle mých dosavadních zkušeností těžko někdy bude. Minulé Bolero jsem osobně zkoušel reklamovat 3/4 roku a nepovedlo se. Stále samé keci a lhaní, jak je to mrzí, ale nejde s tím nic udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Aha, jedna sa o Bolero - to som nezachytil, sorry. Mam Swing+BT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Nuz ja som bol tiez u predajcu a mali na pradajni fabku s Bolerom a bolo to iste. A sami nevedia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Tak jsem to byl vyzkoušet taky teďka v autě a taky mi to nefunguje i s tím virtuálním basákem. MR2017 Říjen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Chlapci a víte, že Surround u Fabie funguje jen v režimu MEDIA, že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 To je jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Ja mam mr2017, bolero s bt a mne to celkom funguje. je tam pocut ten rozdiel. ale zajtra to este otestujem..mozno som si to doteraz len namyslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.