Béda Čech Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ahoj, už jsem psal čím se zabývám, ale zapoměl jsem na něco...kdyby jste někdo kdo topíte dřevem potřeboval ono dřevo tak pište... Východní Čechy - okr. Semily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m78k Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ahoj sem tu new a tak se představim a zároveň přispěji do tématu jsem Milan a jsem prodejcem lesní a zahradní techniky Husqvarna, Jonsered, Partner v JČ a dřív sem prodával Náklaďáky a zemní techniku (tj podobný) :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) Zdarec. Já makám u obchodní firmy s dárkovým zbožím (Thajsko,Nepál,Indie,indonésie,Filipíny,Čína apod.) Takže s autama vám moc nepomůžu. ( http://www.batavia.cz/ ) Ať se všem daří. Nějaké foto: Editováno: 4. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 zdarek! Ja prodavam obklady,dlazbu a vybaveni koupelen...taky delam graficky navrhy koupelen! matros jsem schopen dodat skoro vsude! www.ibiza-koupelny.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Zdravíčko, finanční poradenství ve východních čechách a specializace ING INVESTOR B250, tak se klidně ptejte....-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) Já změnil nedávno práci. Začínám nyní jako finanční poradce pro Modrou pyramidu - takže když budete chtít spořit, úvěr, pojistit, zajistit na stáří atd.... tak se klidně ozvěte Editováno: 27. Březen 2009, autor: Madcore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shocker Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) Zdravim vespolek, docela zajímavý vlákno, tak taky přispěju Pracuju jako Project manager v Investičním a akvizičním oddělení jedné konzultingové firmy v Praze (obchod s developerskými projekty), čímž tu asi málokomu pomůžu. Nicméně vlastním a provozuji firmu VINPROTECT, která vyrábí sady pro leptání VIN, což je věc, která odradí zloděje od Vašich miláčků Jsem otevřen jakékoli spolupráci. Editováno: 16. Duben 2009, autor: Shocker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonder Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kais Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Ja jsem vecnym studentem . Studuju elektrotechniku se zamerenim na Elektrotechnickou vyrobu a management v Brne na VUT. Uz to mam,ale snad za par. Jinak jsem zamestnany jako spravce site pro nekolik firem v Brne, takze kdyz by nekdo potreboval v Brne pomoct s PC, tak neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Dělám ve fabrice dveře pro VW passat,škoda,citroen,sloupky pro ford atd atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 dělám v oboru chlazení a klimatizace- www.carrier.cz -poradím,poscháním.... dále mám "nějaké možnosti" na www.magnethrou.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak já prodávám na svém e-shopu www.badgees.cz a také vyrábím na zakázku placky o průměru 24 mm. Takže, pokud třeba pořádáte sraz klubových vozů a trička jsou drahá položka, která se navíc nedá nosit celoročně, tak placka za pár kaček se píchne na batoh a nosíte ji do ztracení. Placky se taky hodí na letní tábor, jako rozdělení družstev, odměny atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 (editace) No až vyrazíte někdy do oblasti Alpenarena (Flims,Laax,Falera) na lyže nebo v létě na kolo tak dejte vědět,zajdem na pivo.V práci vás vidět nechci.A kdyby jste sem opravdu jeli,tak dobrá rada: dobře se pojistěte,tady lítá vrtulník i pro vyhozený rameno! Editováno: 24. Červen 2009, autor: Liapor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Je tu nekdo,kdo umi programovat na vyssi urovni? Nejspis C# ? Nekdo kdo umi pc grafiku? Prosim o kontakt na email. tweety@twse.cz ( mam velky projekt ve spolupraci s Asus, Intel , EA games atp... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckyLuke Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Tak já koukám že v mém oboru tady nikdo není. Je to taková nezajímavá profese více na www.tcmodel.cz Takže kdo by potřeboval striptérku nebo něco podobného tak pro členy fora sleva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Zdar všem, provádíme výměny autoskel všech běžných typů vozů. Kdyby někdo potřeboval sehnat jen okno tak dokážu za super ceny snad cokoliv Praha - Beroun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 (editace) Já si hraji s vláčky. http://www.zanka.cz/ Editováno: 5. Srpen 2009, autor: Jir-ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 2. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2009 Nově rozjíždím Interiérové studio s nábytkem v Brně, pro členy sleva. http://www.musilnabytek.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Nazdar kolego... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Jak možná víte,s kolegou jsem celé jaro,léto a podzim stavěli nový Pneuservis. Bohužel jsme nestihli kolaudovat(bude asi 12/2009) takže tuto sezónu nestihneme,ale zkušební provoz již běží,takže zájemci se klidně mohou hlásit. S kolegou proberu slevy pro členy,kteří se prokáží klubovou kartičkou. Máme dvě dílny,jednu společnou pro 2 auta kde jsou instalovány podlahové zvedáky,takže i ženy mohou bezobav najíždět- .V druhé dílně se bude provádět jak servis pneu tak drobný servis vozidel(výměna olejů,destiček,elektorservis,klimaservis a pod.,bude tam instalován sloupový zvedák a dílna se bude v letních měsících i pronajímat pro "Kutily". Budeme se těšit na Vaší návštěvu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.Š. Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 (editace) Já dělám to co mám v podpisu + v Brně pracuji jako geodet ve firmě D.R. GEO. Děláme převážně inženýrskou geodézii, ale nějakej ten geometráček na barák taky určo sbastlíme... Napiště a určo se domluvíme. Adresa webu: http://www.drgeo.cz/ A mimochodem sem zapomněl že máme nově internetové knihkupectví - rodinné:-) tak kdybyste nevěděli co na blížící se Vánoce pod stromeček... Adresa webu: http://www.knihkupectvihobit.cz/ - je to ještě ve výstavbě, ale už jede tak se nelekněte. Editováno: 10. Listopad 2009, autor: J.Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrazda Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 (editace) Tak já asi moc užitečný nebudu, pracuju jako System Server Operator v jedné nadnárodní korporaci v Brně a doufám, že jednou třeba budu SAP admin... Moje parketa je zatím stavba, konfigurace a instalace PC, mám možnost mít docela dobré ceny na HW, většinou srovnatelné nebo lepší než czc. Táta má sběrnu surovin v Olomouci, tak kdyby se někdo potřeboval zbavit šrotu, nebo si zase nějaký šrot chtěl odnést... Streda má kamenictví v Hulíně - www.kamenictviprikryl.cz Editováno: 5. Prosinec 2009, autor: Hrazda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal miltner Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 životní prostředí pracuji pro japonce ..solární panely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 P1020419.JPG (34.31k) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 tak já se pohybuju v oblasti interiérů a moje hlavní činnost jsou schodiště. Vše co Vás zajímá najdete na www.schodiste-schody.cz nebo na www.schody-az.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.