vittorio Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 PROSIM, PISTE ZDE KDO CO DELATE, A CO MUZETE EVENTUALNE OSTATNIM ZPROSTREDKOVAT, SE SLEVOU CI BEZ, NEBO I DOBRE PORADIT...TI CO JIZ PSALI V COSBYHO FORU AT NAPISI ZNOVU. DIK A PROSIL BYCH BEZ OT, VZAJEMNE SE KONTAKTUJTE PRES SOUKROME ZPRAVY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Tak ja se take odtajnim Pracuju v radiu a mimo radio soukrome moderuju - party, vecirky, plesy, sportovni zalezitosti, prehlidky... vcetne firemnich akci. Ocekavam, ze to nebude hojne vyuzivana sluzba, ale preci jen - kdyby nekdo chtel, mohu nabidnout sve zkusenosti. ************************** Doplnil bych Vittoria - jakykoli prispevek mimo tema bude smazan - tzn., zadna diskuse. Zkratka bych tady uvadel jen nabidku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Já pracuji v oboru elektro - slabo i silnoproud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Otmar Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Ahoj,jakožto nováček tu bloudím a tak taky přidám:Je mi 28 let,pracuji jako zámečník v německé firmě na jihu čech.Mojí prací je montáž prvovýroby dveří na autokaravany pro něm.fa.Knaus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 no tak ja se pridam i kdyz toho nemam moc co nabidnout pokud nekdo poterbuje udelat folie na auto at se na me obrati, mam kontakt na kluky co to delali me a znam se s nima. kdyby nekdo v praze chtel hrat malej fotbal v soutezi www.zylacup.info tak do tymu potrebujeme 2 lidi kdyby chtel nekdo chodit hrat hobby hokej do cernosic, berouna a nekdy na spartu ci slavii tak se na me taky muze obratit (pouze s komplet vystroji hrajeme) kdyby nekdo na oplatku poterboval golmana na hokej jsem tu. TED NA VIKEND SHANIM DOBREHO FOTBALISTU NA TURNAJ NA KARLSTEJNE (MALY FOTBAL NA TRAVE), DOPRAVA Z PRAHY A ZPATKY ZAJISTENA MYM VOZEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 - Tvorba firemních i soukromých internetových prezentací - eshopy, fóra, jednoduché a rychlé stránky, internetový software pro videopůjčovny - Tvorba reklamních bannerů - Stavba, servis, prodej PC a příslušenství, videokamery, fotoaparáty,... - Školení - základy práce na PC, používání Windows, Microsoft Word, Excel, Outlook, Internetu, e-mailu - Videopráce, focení - kvalitní fotografie Vaší firmy, firemních prostor, Vašich produktů nebo projektů, videoprezentace - Prodej autodílů, autodoplňků a příslušenství - včetně poradenství Toto vše zajistí firma Filip Taubner - Tau-Servis http://www.tau-servis.cz se sídlem na Praze 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Tak ja to napisu znova.Kdyby nekdo chtel nejakou samolepku nebo vizitky,potisk tricka,nebo proste neco co se tyka reklamky.Urcite se nejak dohodnem na zajimavych cenach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Elektro slabo/silno proud, vypocetni technika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Velice zajímavé téma,tak se přidám i já: Pracuji v jedné topenářské firmě,kousek od Mladé Boleslavi jako Topenář-Instalatér. Naším zaměřením je dodávka instalačního materiálu,montáž topných systémů,plynovodů a rozvodů kanalizace+vodoinstalace.Zároveň fungujeme jako servisní organizace pro zn. Junkers( jse certifikovaný servis),Buderus,Immergas. Pokud někdo do budoucna budete potřebovat nějaké info Jsem tu!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 1. Výtahy - výroba, montáž, servis 2. Elektro - rozvody nn a vn, výroba rozvaděčů 3. Ocelové konstrukce, haly, autosalony, nákupní centra již letos 15 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Výroba, vývoj a prodej ultralehkých letadel a pár věcí pro velký letadla. Dělám v konstrukci (výkresy, přístrojovky dle zakázky...). Kreslení výkresů na zakázku (soukromě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 - tvorba webu, shopu atd. zkratka internetova/intranetova reseni - externi sprava siti a pc - dodavam HW, SW atd... www.webwork.cz - prodavam nahradni dily Skoda www.skoda-dily.cz Pro kohokoliv z fora mozne nejake vyhody at uz zvyhodnena cena/postovne atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Geodezia-Kataster Meracske prace,sondaz,spracovanie,vykresy atd. Plus moznost zohnat folie za slusnejsi peniaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Prodejní technik v Mountfieldu (zahradní technika, bazény, kola...Béda Trávníček, kolo štěstí-znáte jistě všichni) S cenama pro vás nic neudělám, ale můžu aspoň přispět dobrou radou A soukromně ještě e-shop s pneumatikama - viz odkaz v mém podpisu Pro členy OC mám v plánu nějaké stálé slevy, pro ostatní z fóra dohoda možná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 (editace) Slevu zadnou nabidnout nemuzu ale poradit s plastovymi okny ano. ploty vseho druhu drobne truhlarske prace, sadrokarton v okrese Beroun + okoli (Kladno,Praha) WWW.PLOTY-MONTAZ.WZ.CZ nove dispecer TOPTRANSU viz. WWW.TOPTRANS.CZ Editováno: 9. Září 2007, autor: kosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TicTac Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 SEVERNÍ MORAVA - konkrétně Opava. Prášková lakovna - komaxit. Zámečnická dílna. Výroba sklenářských tmelů. www.bgv.wz.cz A brácha dělá fólie na okna - bruxafol - s atestem. Moje číslo je 775 171 227. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 ja robim reklamnu kampan na kluc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 (editace) Takže já se zabývám tímto:www.drevoart.cz Jinak můžu nabídnout služby jako je usazování oken a dveří,opravy oken a dveří a podobně. Dále:diagnostiku koncernu VW včetně vozů s "Can"-komunikaci(O-A5,G-V),zjištění pinu budíku do r.04,nastavení KM do r.04 včetně zjištění skutečného stavu najetých KM od roku 2000,montáže navigací,zprovozňování maxidotů a podobně,u aut co mají orig.DO v klíči stahování a vytahování oken pomocí DO,s kamarádem od - www.brazdil.com chipování aut,opravy ŘJ motorů,zálohy obsahu ŘJ motorů a jiných. Jinak Nový Jičín a okolí. Editováno: 10. Březen 2008, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 mňo, tak já jsem chemik. Toho času dělám do dentálních materiálů, přesněji dentální cementy a kompozita. www.spofadental.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 (editace) Strojní vrtání studní - studnynerusil jinak vše co výše Cosby (Diag., PIN, KM, zapojení....) krom čipování a CAN komunikace Editováno: 13. Září 2006, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Taky na sebe něco prásknu Máme malou firmu na výrobu tažných lanovodů pro auta, různé stroje a zařízení. Zhotovíme či opravíme lanovod dle vzoru či výkresu. Taky jsme vyráběli sněhové řetězy dle našeho vzoru pro osobní auta. http://www.vojkovska.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 (editace) Pěkná jste tu sebranka...Tak já si taky přihodím. Pracuju ve firmě, na kterou všichni nadávaj, ale neobejdou se bez ní, lépe řečeno...bez našeho "zboží" si ani nepustíte tento velmi oblíbený klub...nebudu to natahovat...jsem velký slavný ČEZ a.s. Pracuju jako vedoucí technik ochran pro Západní čechy, oblast Sever (Karlovarsko, Sokolovsko, Chebsko). Jinak se dál vyznám v opravách všeho elektronickýho, vč. autorádií atd., a co se týká záložních zdrojů a motorgenerátorů.....seženu, namontuju, zaručím, servisuju.... Dále fotím a točím různé události, třeba svatby, je možno i rozvody a jiné události. Věnuju se modelařině, mašinky velikosti TT - opravuju s schraňuju. Fušuju do aut, chodím sem na tento skvělý klub a jednou jsem i zorganizoval exkurzi do M. Boleslavi pro zdejší členy. Mám vlastní, mnou na koleni vybastlené stránky http://fabia-joy.wz.cz/ Editováno: 14. Září 2006, autor: holy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikano1 Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 (editace) Takze kluci delam projekcni cinnos a zejmena se zabyvam 3D vizualizacema prevazne rodinnych domku dle projektu ci kreseb a navrhu pro lepsi vnimani investoru... vse se da vyridit mailem a fotky na CD z jaky koli strany moznost barevneho reseni fasad... viz. prilozene foto... Editováno: 14. Září 2006, autor: mikano1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Tak ještě přidám,že můžu udělat 3D návrh kuchyně(a nejen té) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.