Listopad 26, 20159 r Příští týden uvidím co na to řeknou soudruzi v Mladé Boleslavi, protože jim to prý musejí poslat na kontrolu zda to bude na záruku nebo ne.
Prosinec 9, 20159 r Tak dečka na sedáku vyměněna na záruku a bez nějakých problémů. Celkem by to stálo 3600,- Ta původní dečka musela už být načatá z výroby,protože ta nová hřeje o hodně rychleji.Nevydržela ani dvě zimy. Upraveno Prosinec 9, 20159 r od dominikg
Leden 2, 20169 r jen poznatek a info od autočalounika (kamoš u něj měl SII židle ohledně výhřevů) SII má oproti OII jednou tak silnou(tlustou) kůži na potazích , tudíž další z možností-důvodu "zpožděnýho" vyhřátí zadku u SII x OII
Leden 23, 20169 r ahoj kluci kde najdu relátku u superba 2 na sedačce spolujezdce kvůli výhřevu který mi nejde ani jedna sedačka poradí mi někdo prosím
Duben 3, 20169 r citaj moje prispevky... #38 aleb tuto: http://forum.skodahome.cz/topic/132005-vyhrev-sedacek/?p=2031902
Březen 8, 20187 r Zdar chlapi koupil jsem supa 2 rv.2010 a vyhřev sedadel špatně topi, jsou ty dečky sedáku a opěradla zapojeny do série nebo každá zvlášť se mi zdá že řidičovo je mrtvé celé a spolujezdec hřeje jen opěradlo. U supa 1 jsem to spravoval a bylo to v sérii takže nehrálo celé sedadlo. Nemáte někdo zkušenost kde se to nejčastěji přerušuje jestli sedák nebo opěradlo? Díky za rady
Březen 8, 20187 r Vzdy sedak. Spatne operadlo jsem nikdy neresil snad u zadneho auta na opravu vyhrevu. Jinak ta kuze hreje pomalu vepredu. Vzadu to topi uplne jinak. Dalwko rychleji. V tom je lepsi latka. Ta se zapne a krasne hned hreje
Březen 8, 20187 r A jak to spravuješ měníš celé dečky za nové nebo se dá najít přerušené místo a sletovat. U supa 1 to šlo poznat přerušené místo v dečce bylo okolo opálené.
Březen 8, 20187 r Výhrev sedačky som riešil túto... Nájdeš tam všetko čo potrebuješ : https://forum.skodahome.cz/topic/137966-nefunguje-vyhrev-sedaciek/?do=findComment&comment=2031902 Upraveno Březen 8, 20187 r od r_e_n_e
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.