dominikg Vloženo 26. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2015 Příští týden uvidím co na to řeknou soudruzi v Mladé Boleslavi, protože jim to prý musejí poslat na kontrolu zda to bude na záruku nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 (editace) Tak dečka na sedáku vyměněna na záruku a bez nějakých problémů. Celkem by to stálo 3600,- Ta původní dečka musela už být načatá z výroby,protože ta nová hřeje o hodně rychleji.Nevydržela ani dvě zimy. Editováno: 9. Prosinec 2015, autor: dominikg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 jen poznatek a info od autočalounika (kamoš u něj měl SII židle ohledně výhřevů) SII má oproti OII jednou tak silnou(tlustou) kůži na potazích , tudíž další z možností-důvodu "zpožděnýho" vyhřátí zadku u SII x OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal 007 Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 ahoj kluci kde najdu relátku u superba 2 na sedačce spolujezdce kvůli výhřevu který mi nejde ani jedna sedačka poradí mi někdo prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Pojistky 37 a 38 jsi kontroloval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 1. Duben 2016 Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Pánové, naměřím na dečce nějaký odpor? Resp. co naměřím multimetrem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 citaj moje prispevky... #38 aleb tuto: http://forum.skodahome.cz/topic/132005-vyhrev-sedacek/?p=2031902 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balubalu Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Zdar chlapi koupil jsem supa 2 rv.2010 a vyhřev sedadel špatně topi, jsou ty dečky sedáku a opěradla zapojeny do série nebo každá zvlášť se mi zdá že řidičovo je mrtvé celé a spolujezdec hřeje jen opěradlo. U supa 1 jsem to spravoval a bylo to v sérii takže nehrálo celé sedadlo. Nemáte někdo zkušenost kde se to nejčastěji přerušuje jestli sedák nebo opěradlo? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Vzdy sedak. Spatne operadlo jsem nikdy neresil snad u zadneho auta na opravu vyhrevu. Jinak ta kuze hreje pomalu vepredu. Vzadu to topi uplne jinak. Dalwko rychleji. V tom je lepsi latka. Ta se zapne a krasne hned hreje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balubalu Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 A jak to spravuješ měníš celé dečky za nové nebo se dá najít přerušené místo a sletovat. U supa 1 to šlo poznat přerušené místo v dečce bylo okolo opálené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 (editace) Výhrev sedačky som riešil túto... Nájdeš tam všetko čo potrebuješ : https://forum.skodahome.cz/topic/137966-nefunguje-vyhrev-sedaciek/?do=findComment&comment=2031902 Editováno: 8. Březen 2018, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.