Blacky Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 hmm., mohli. jsem rad i zato, mam od TEACa gigovou mp3, tak pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Chci se zeptat, zda stačí koupit úplně obyčejný kabel jack-jack a zda je vůbec k dostání? Má to už někdo vyzkoušený? Já si ho totiž zkusil vyrobit a hraje to strašně potichu a navíc kolísá zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 koupil sem si ho v krame s PC komponentama, stoji 20kč, je to obyc stereo 3.5 jack-jack. Takovej co se dodava ke zvukovejm kartam. a hraje to paradne. jakej mas zdroj? ja to cpat s toho TEACa a spokojenost, jako bych tam mel CD., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 Díky, zkusim ho taky koupit, já mam normal gigovou mp3, obyč. Philips Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 koupil sem si ho v krame s PC komponentama, stoji 20kč, je to obyc stereo 3.5 jack-jack. Takovej co se dodava ke zvukovejm kartam. a hraje to paradne. jakej mas zdroj? ja to cpat s toho TEACa a spokojenost, jako bych tam mel CD., přesně tak, já ho kupoval dnes 1,5 m (neměli kratší) za 24 Kč... v normálním krámě elektra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Tak už ho mám! opravdu tam nebyl nainstalovaný... ale byl jsem s tím u Samohýla na třikrát a potřetí jsem se tam musel vzteknout, aby mi to udělali, prý zase v pondělí, je to tam katastrofa a nemá to daleko ke komunistickým servisům a časům... Zásadně Samohýl Zlín nedoporučuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Dnes som skusal ten AUX IN a hraje to celkom v pohode...aj ked sa mi zdala mierne znizena kvalita zvuku. Neviem, ci to je "kvalitou radia", káblu, alebo samotneho vstupu AUX... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 jak uz sme psal. jsi si jistej kvalitou zdroje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Ano, pustil som tam MP3 z mojho mobilu a to ma velmi slusny zvuk aj na sluchadlach (Sennheiser) a aj na PC reprakoch (Harman Kardon) a ten zvuk v aute ma trosku sklamal, takisto aj kvalita prijmu radia, ale nevadi, v aute je to postacujuce...mozno to bude aj tymi reprakmi v aute (neviem, ake su tam osadene) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 ospravedlnujem sa - chyba pripojenia POPROSIM admina o premazanie mojich prazdnych prispevkov vratane tohto. Vdaka No jaké tam jsou repro, to by mě také zajímalo, dá se to, ale čekal jsem to lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 heheh rozebirat to nebudu, me to hraje paradne, mam tedy jen ty 4 vpredu. Do formanka sem si montoval repro z OI, byly to velky 160mm blaupunkty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 heheh rozebirat to nebudu, me to hraje paradne, mam tedy jen ty 4 vpredu. Do formanka sem si montoval repro z OI, byly to velky 160mm blaupunkty mám taky jen ty 4 přední, ale u některých skladech Pink Floyd to sem tam zabzučí, i když basy jsou na nule. Každopádně se těším, až tam dnes píchnu flashku, cd v mp3 se mi už vypalovat nechtějí...navíc je škoda, že nikde poblíž řidiče není na CD udělaná schránka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Tak jsem ten kabel už taky koupil a zatim spokojenost, hraje to stejně, jako bych měl puštěné CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jey-r Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 no my mame tiez len 4 repro + radio dance a ked som pripojil mp3, tak to hralo dost necisto a strasne to basovalo, aj ked som znizil tie basy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) hmm tak to je fakt zvlastni, skus ruzny mp3, wavy, proste cokoli co ti tvuj mp3(i ty umi ruzne formaty) dovoli, ruzny styly, a tka pokud to bude porad zlobit, tak sup do servisu. joo a dneska sem vyzkousel tu funkci GALA, , kdyz sme to dal na plno tj 9, tak se to opravdu znatelne pri vetsich rychlostehc zesiluje., pri vyklizeni bordelu v pokoji sem nasel origo kabel 3,5- jack-3,5 k moji MP3, takze my zbyl ten co sem si koupil. Pokud ho nekdo jeste nema a jede na sraz na ten Karlstejn, tak mu ho venuju. Editováno: 19. Březen 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 (editace) Nemuze to bejt nic slozityho..tak si to nekdo kupte a rozeberte :-) Ahoj, tak jsem dnes koupil tu kouzelnou krabičku, která má simulovat changer. Pitvat se mi jí opravdu nechce, je to docela dobře slisované s pečetí kvůli záruky. Až to budu mít připojené k Symphony tak dám vědět jak to šlape. Editováno: 9. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Tak před chvílí jsem to testoval a naprostá spokojenost !! Všechny ( dva ) transmittery, které jsem předtím zkoušel a šel ihned vrátit prodejci, protože to bylo neposlouchatelné se můžou jít zahrabat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Prosimte mam autoradio se vstupem na cd changer - radio Philips. Je nejake reseni - redukce, ze bych pripojil treba audio zvuk? A kde se to da koupit diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 U tebe by neměl být problém, pokud má rádio možnost připojit changer tak bude mít pravděpodobně linkový vstup 2xcinch. Zkus kouknout tady http://www.stualarm.cz/kategorie/car-audio...ely-a-adaptery/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) Prave ze nema cinch. Je to Philips - ma tam 2x iso - jeden napajeni a druhy repro a pak na changer tod vse Editováno: 9. Únor 2011, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffee Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Tak abych to tady všem ujasnil!!! Na navigaci Škoda DX můžete připojit klidně i DVD a koukat na filmy!! Tudíž připojit MP3 není žádný problém. Jen co je docela problém je sehnat konektor který je na navigaci. Je to ten kulatý. Myslím že tam je 8 nebo 9 pinů. Já jsem si ten konektor vyrobil sice to nevypadá nic moc a musí se tam opatrněji zasouvat ale funguje to. Když si seženete ten konektor tak Vám kabel na MP3 za 250kč udělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 pri vyklizeni bordelu v pokoji sem nasel origo kabel 3,5- jack-3,5 k moji MP3, takze my zbyl ten co sem si koupil. Pokud ho nekdo jeste nema a jede na sraz na ten Karlstejn, tak mu ho venuju. Já bych ho vzal, pokud není nic proti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 ok je tvuj., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Velké díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 (editace) neví někdo kde sehnat ten konktor k navi je to kolatý na 9 pinů Editováno: 9. Květen 2007, autor: kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.