Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nelíbí

280.gif

Naprosto strašný. Spíš Tuzing jako prase. Ještě mi chyběj falešný výdechy na kapotě. kol9

To je hnus velebnosti :ble

• Autor

Jediny, co se mi pozdava, jsou ramecky zadnich svetel. Ta svetla linka, ktera je na nich z vyroby po obvodu, se mi nikdy nelibila a z meho pohledu kazila zadni cast auta, takze tohle schvaluju ;)-_-

To je příšernost. Jediné co bych z něj bral je ta koncovka výfuku ( ale bez toho šedého rámečku).

Martinoslav> Tak právě ta bílá linka kolem světla mě dostává. Je to o tom že každému se líbí něco jiného. Na té mé Coridě to krásně vynikne...mňam

• Autor

Jasne, vzdyt nerikam, ze se to nelibi nikomu ;)-_- Napsal jsem jen, ze me to moc nebere. Vypada to lacine.

Proto se mi tam ty krytky v barve auta libej, ale treba to bude nazivo vypadat hur nez na fotkach...

Martinoslav> -_-

Pivo ale nepiju, takže bohužel.. :t

Jediny, co se mi pozdava, jsou ramecky zadnich svetel. Ta svetla linka, ktera je na nich z vyroby po obvodu, se mi nikdy nelibila a z meho pohledu kazila zadni cast auta, takze tohle schvaluju ;)-_-

Souhlas. Jinak se mi to nelíbí.

mmnt bezim se vyzvracet........

..........je to strasny, vsechno a ty vofuky kolem oken, des.......

me se libi jan tak tenka stribrna lita na zadnim madle

A mě se to tak špatný nezdá... neřikám, že vše, ale zas tak špatný to není... mě se třeba strašně moc líbí maska!!!

Mě se to teda ale vůbec nelíbí :ble

To olemování předních blinkrů je vrcholnej děs běs a zrcátka :ble

Nelíbí.

Nevím,předek mě připomíná fabii 05,maska je taková nijaká,zadek jako z hračky,no nevím.........

Osobě se mi Room líbí takoví jaký je.

Ve finále jedna vlašťovka jaro nedělá

Ten spodni lem masky má i neco do sebe, ale ta horni čast... jinak hnus...

no ten ramecek kolem blinkru je tragickej to je pravda

Oni to nemuzou udelat v barve takhle je to des :(

Oni to nemuzou udelat v barve takhle je to des :(

Oni to tak maj vždycky... v barvě to nepujde vidět co je jiný...

Jediná vec, ktorá sa mi na tom páči čisto z praktického hľadiska, je ten strieborný pás na zadnom nárazníku. Zíde sa to pri nakladaní, človek sa nemusí báť, že oškrie nárazník B)

no uz vidim ako si o rok niekto tie plasty kupi, nahadze na svojho ruumstra, potom sem hodi fotky a polovica fora bude hiiikat jak strasne khuuul to vytunil a jak to nenormalne dobre vypada......

Jediná vec, ktorá sa mi na tom páči čisto z praktického hľadiska, je ten strieborný pás na zadnom nárazníku. Zíde sa to pri nakladaní, človek sa nemusí báť, že oškrie nárazník B)

Jenže zrovna ta lišta je originální doplněk Škodovky. Akorát ji mají v lesklém kovu a ne šedém plastu.

Bohužel sposta doplňků ne webu neni a je jen v tištěném katalogu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.