Září 13, 200618 r Naprosto strašný. Spíš Tuzing jako prase. Ještě mi chyběj falešný výdechy na kapotě.
Září 13, 200618 r Autor Jediny, co se mi pozdava, jsou ramecky zadnich svetel. Ta svetla linka, ktera je na nich z vyroby po obvodu, se mi nikdy nelibila a z meho pohledu kazila zadni cast auta, takze tohle schvaluju
Září 13, 200618 r To je příšernost. Jediné co bych z něj bral je ta koncovka výfuku ( ale bez toho šedého rámečku).
Září 13, 200618 r Martinoslav> Tak právě ta bílá linka kolem světla mě dostává. Je to o tom že každému se líbí něco jiného. Na té mé Coridě to krásně vynikne...mňam
Září 13, 200618 r Autor Jasne, vzdyt nerikam, ze se to nelibi nikomu Napsal jsem jen, ze me to moc nebere. Vypada to lacine. Proto se mi tam ty krytky v barve auta libej, ale treba to bude nazivo vypadat hur nez na fotkach...
Září 13, 200618 r Jediny, co se mi pozdava, jsou ramecky zadnich svetel. Ta svetla linka, ktera je na nich z vyroby po obvodu, se mi nikdy nelibila a z meho pohledu kazila zadni cast auta, takze tohle schvaluju Souhlas. Jinak se mi to nelíbí.
Září 13, 200618 r mmnt bezim se vyzvracet........ ..........je to strasny, vsechno a ty vofuky kolem oken, des.......
Září 13, 200618 r A mě se to tak špatný nezdá... neřikám, že vše, ale zas tak špatný to není... mě se třeba strašně moc líbí maska!!!
Září 13, 200618 r Nevím,předek mě připomíná fabii 05,maska je taková nijaká,zadek jako z hračky,no nevím......... Osobě se mi Room líbí takoví jaký je. Ve finále jedna vlašťovka jaro nedělá
Září 14, 200618 r Oni to nemuzou udelat v barve takhle je to des Oni to tak maj vždycky... v barvě to nepujde vidět co je jiný...
Září 19, 200618 r Jediná vec, ktorá sa mi na tom páči čisto z praktického hľadiska, je ten strieborný pás na zadnom nárazníku. Zíde sa to pri nakladaní, človek sa nemusí báť, že oškrie nárazník
Září 19, 200618 r no uz vidim ako si o rok niekto tie plasty kupi, nahadze na svojho ruumstra, potom sem hodi fotky a polovica fora bude hiiikat jak strasne khuuul to vytunil a jak to nenormalne dobre vypada......
Září 20, 200618 r Jediná vec, ktorá sa mi na tom páči čisto z praktického hľadiska, je ten strieborný pás na zadnom nárazníku. Zíde sa to pri nakladaní, človek sa nemusí báť, že oškrie nárazník Jenže zrovna ta lišta je originální doplněk Škodovky. Akorát ji mají v lesklém kovu a ne šedém plastu. Bohužel sposta doplňků ne webu neni a je jen v tištěném katalogu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.