tasum Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Chcem sa spýtať či niekto neplánuje dodatočnú montáž SmartGate. Niečo som prečítal aj tu na fóre. Dosť ma to láka a ľúbila by sa mi takáto vecička v aute. Cena je 127,20 € (3117 Kč) plus cca 40 € montáž (v origo servise). Na porovnanie pri objednaní s autom 102 € (2200 Kč). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapert Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 A to v Rapide mam a hodnotim to ako hracku, mas na to rozne aplikacie, ktore ti sleduju jazdu. Tiez by som chcel poznat nazory ludi co to maju, popripade poradit nejake "finty" co kto z toho vyuziva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny89 Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Mám taky v plánu do budoucna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 SmartGate: Diagnostika – jednotka nemá diagnostickou adresu a nelze ji diagnostikovat pomocí ODISu. ›Možné stavy řídicí jednotky SmartGate dle signalizace indikační LED-diody umístěné na jednotce viz. níže (jednotka umístěna pod sedadlem řidiče, viditelná po posunutí sedadla dozadu): Stavy indikační LED: svítí červeně – zařízení není v pořádku, zkontrolovat el. vedení dle el. schémat, příp. vyměnit řídicí jednotku SmartGate bliká červeně – probíhá vlastní test, vyčkejte do jeho ukončení (při první aktivaci) bliká zeleně – zařízení je v pořádku a min. 1 uživatel je připojen (je zapnutá aplikace pro SmartGate v telefonu) svítí zeleně - zařízení je v pořádku a není připojen žádný uživatel svítí oranžově - zařízení je v pořádku a je ve výrobním režimu (indikace produkčního módu, ve výrobě z důvodu možnosti více aut na jednom místě se SmartGate) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huerta Vloženo 9. Květen 2018 Sdílet Vloženo 9. Květen 2018 Zdravím. Po delší době jsem chtěl zapnout Smartgate (MR2015). Mobil ale žádnou WIFI síť Smartgate nenašel (zkoušel jsem běžné WIFI i WIFI Direct). Pak jsem zkusil manželčin i můj starý mobil, ale nic. Tím pádem nejde ani připojení na webovou stránku http://192.168.123.1 dle návodu k obsluze. Nesetkal se s tím někdo a neumí mi poradit, jestli se to dá rozchodit? Chtěl bych vyzkoušet všechny možnosti, abych pak v případě návštěvy servisu nebyl za vola. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 9. Květen 2018 Sdílet Vloženo 9. Květen 2018 Naštartoval si auto (zapol aspoň zapaľovanie) a až tak si hľadal wifi? Ak áno, tak si vyčerpal všetky možnosti... ..prípadne môžeš pozrieť stav tých diód ako ich opisoval ferda v príspevku nad tebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huerta Vloženo 9. Květen 2018 Sdílet Vloženo 9. Květen 2018 Zkoušel jsem nejdřív pouze se zapnutým zapalováním, pak i u nastartovaného auta. Nic. Hledal jsem smartagate po sedačkou. Najít jsem ho našel, ale je to blbě přístupné, vidět je leda kousek čelní strany s popisem. Kde konkrétně by ty ledky měli být umístěné - vedle konektoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.