LuCasX Vloženo 27. Září 2022 Sdílet Vloženo 27. Září 2022 předpokládám, že letos to nebude, to co "opravují" cca 200m od toho, tam taky je už minimálně půl roku 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2022 Sdílet Vloženo 27. Září 2022 Mají hodně práce 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 Gratulace @Ondra16V . Dešt' nas chytil v Třinci. Valilo hodně. Stěrače nestiraly a mlhovky nedavaly radu osvětlit cesty. V polsku co kousek , auta staly a při nich hasiči. Nevim co to bylo. Placek byl včera dobrý. Ještě dneska ho čitim. Včera od placka břicho bolelo. Prostě za moooccc. Dnes už je líp. Tento placek to je pořadna kupa jídla. @JirikHL podle mně o4 super. Dab (digitalni přijem) je dobrý. Mi chytilo ještě towercom (sk) a ČRa. Když ti chylilo polsko tak maš velmi dobrý dab+ . Ja vim a beru to že všechno zaleži od mista a anteny. Jinák super 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 před 6 minutami, TOMUS napsal: Placek byl včera dobrý. Ještě dneska ho čitim. Včera od placka břicho bolelo. Prostě za moooccc. Dnes už je líp. Tento placek to je pořadna kupa jídla. Tentokrát na nás tedy nešetřili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 @stanmar to byla porce od srdce - pořadna 😃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 Zajímavé na tom je, že od letošního dubna vůbec nezvedli ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 To je jedině dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 To každopádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 ještě aby jim to vydrželo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 @stanmar jinak jak jsme se ještě včera bavili, když když klikneš na tu šipečku nahoře u avatara a dáš "moje přílohy", tak se ti zobrazí kolik máš ještě volného místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 2 godziny temu, stanmar napisał: Zajímavé na tom je, že od letošního dubna vůbec nezvedli ceny. U jedného placka zvedli na 230 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 mě taky chytl déšť, mega, že stěrače nestíhali, na dálnici jsem musel jet 80. Zase jsem si v tu chvíli říkal, že bych si měl pořídit a aplikovat nějaké tekuté stěrače nebo keramiku na okna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 před 2 hodinami, Bikes napsal: @stanmar jinak jak jsme se ještě včera bavili, když když klikneš na tu šipečku nahoře u avatara a dáš "moje přílohy", tak se ti zobrazí kolik máš ještě volného místa Ehmm, mě se zobrazí jen ty přílohy a že jsem jich vložil 29xx, ale velikost zabrané paměti ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 (editace) zajimavé, tak zkusit asi napsat pticovi jinak pro představu, já mám 1764 příloh, takže teoreticky budeš cca na půlce kapacity. Editováno: 2. Říjen 2022, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 Já to zatím nechám tak jak to je, až to nepůjde tak se ozvu. Třeba mám neomezený limit. 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 Tuším, že Ondra říkal, že to nevýšení jde, jen když tam je ještě volné místo. Takže je otázkou, když to budeš řešit, až to nepůjde, tak jestli to ještě půjde. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 @Malta měl by sis zase zajet do Budoucnosti, dnešní business menu 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Mňam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 @Pawouktak šup, dojeď tady na oběd😂 Tohle business menu mají až do pátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 To by mě přišlo sakra draho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Však by cestu hradila firma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 když už tady děláte ty chutě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 před 4 minutami, Ondra16V napsal: Však by cestu hradila firma Tvoje firma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Nene, tvoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 tou vlastní firmou určitě myslel wapku... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.