Publikováno Leden 14, 200718 r Ahoj, nevíte někdo co je potřeba konkrétně předělat při výměně spínače světel z faceliftu ?? U ovl. naklápění světel je navíc PIN5. Spínač světel má shodnou svorkovnici, ale nejde podsvícení..... Upraveno Leden 14, 200718 r od RadekRS
Leden 16, 200718 r Autor jo přesně tak díky za schema.. přepinoval jsem konektor naklápění světel na faceliftovej, kterej má už potenciometr zvzlášť( ne v ovladači světel), tím mi zbyl jeden kabel (gr/bl) pozice PIN5 v konektoru naklápění/regulace osv., ale nefunguje veškeré podsvicení........ (prý se má propojit S PIN17, ale to nefunguje)
Leden 19, 200718 r ten šedomodrej propoj s pinem 17 na otočňáku a z otočňáku ještě propoj pin16 s pinem 3 na potenciometru a bude ti to fungovat.
Leden 2, 200817 r Ahoj, mám problém, mam OI, r.v.97, potřeboval bych vyměnit původní spínač světel za nový, ale faceliftový... Nastal problém, když ho zapojím - svítí jenom mlhovky a parkovačky. Budíky a potkávačky ne.. Ví někdo jak na to?Navíc jsem si uvědomil, že tam není regulace jasu budíků, do se to řešit? Díky
Leden 4, 200817 r Resit se to da, ale budes muset vymenit i potenciometr na regulaci sklonu svetel a dat tam kombinovanej s nastavenim jasu pristroju. A pak by melo stacit jen prepinovat konektory. Jestli se pletu tak me opravte...na 100% to nevim.
Leden 4, 200817 r Ahoj, mám problém, mam OI, r.v.97, potřeboval bych vyměnit původní spínač světel za nový, ale faceliftový... Nastal problém, když ho zapojím - svítí jenom mlhovky a parkovačky. Budíky a potkávačky ne.. Ví někdo jak na to?Navíc jsem si uvědomil, že tam není regulace jasu budíků, do se to řešit? Díky Preco menis spinac ? az ti nefunguje da sa pouzit dalsie kontakty na nom,mne neslo osvetlenie pristrojovky a tak som ho prepojil na daslie kontakty
Leden 5, 200817 r měnil jsem s předface na face a to komplet i s regulací podsvitu a nastavovačem sklonu světel samotnej vypínač světel je P&P tzn. stejne zapojenej jen je pak potřeba od regulátoru podsvitu natáhnout novej kablík na podsvícení a samozřejmě osadit piny do správný pozice konektoru
Leden 7, 200817 r pamatuješ si jak mají být zapojené ty piny? mě totiž nesvítí palubka a potkávačky...
Leden 7, 200817 r Preco menis spinac ? az ti nefunguje da sa pouzit dalsie kontakty na nom,mne neslo osvetlenie pristrojovky a tak som ho prepojil na daslie kontakty měním ho protože když otočím spínačem na potkávací světla, svítí mi zároveň přední a zadní mlhovky... je tam někde něco špatně, pokud spínač držim, tak nesvítí, ale to moc dobře za jízdy nedá...
Leden 7, 200817 r pamatuješ si jak mají být zapojené ty piny? mě totiž nesvítí palubka a potkávačky... přepinovával jsem pouze svorkovnici na regulátoru a nastavovači a to tak že jsem prostě vytáhnul pin z původní pozice a osadil do stejně označený na nový svorkovnici no a ten co zbyl na novým nezapojenej (58)ten jsem napojil na vypínači taky na 58 Upraveno Leden 7, 200817 r od Raceman
Červenec 28, 200817 r Neměl už někdo rozebraný komplet vypínač světlometů(nalevo od volantu)?? Jsou tam 2 malé pružinky v bílých válečcích a nevím kam patří. Budu vděčný za pomoc
Červenec 28, 200817 r beduin to mal rozobrane a popisoval tu v navodoch zmenu podsvietenia. zabiak to hodil aj na www.skodaoctavia.cz
Červenec 28, 200817 r problém je že já to mám rozdělané ještě víc i ten samotný spínač s tyčinkou,která je uvnitř .
Červenec 28, 200817 r Myslím ty bílé válečky na obrázku,jsou v něm pružinky.Nevím jestli to má tak být,vypadly mně a nevím odkud
Červenec 31, 200817 r omlouvám se za dotaz trochu mimo mísu, ale nechci zakládat nové forum. Jak je to s pípákem na rozsvícení světel po otevření dveří při vypnutém motoru? Dávalo se to dodatečně nebo je to v základu? Na O1 2003 TDi mi to nepípá. tak jestli je tam nějaká pojistka nebo něco? Díky za radu
Červenec 31, 200817 r Je to v zaklade. To pipaju budiky. Nemenil si nieco? (domontaz maxidotu?) Robi to od zaciatku?
Listopad 23, 200816 r Chtěl bych se zeptat, jelikož spínač světel v OII má polohy na zapnutí deního svícení (má i polohy coming a leaving home?) což u OI neexistuje prakticky, šel by tenhle spínač světel z OII dát do OI?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.