Publikováno Září 14, 200618 r Ahojte kluci, když mi pere slunce do Fabky, tak mi neustále cvakají naprázdno zámky dveří. Jednou se mi auto samo zamklo. Když se ochladí, tak s tím není žádný problém. Poraďte mi. Dík
Září 14, 200618 r no tak se nerozčiluj, fakt nevím co ti na to odpovědět, takový problém tu asi ještě nebyl a tudíž neřešen, je tu spousta chytrých lidí, počkáme, taky mě to zajímá.
Září 14, 200618 r Autor Jedno je jisté, něco se musí při vyšších teplotách přehřát a blbnout. Že by řídící jednotka ?
Září 14, 200618 r občas se mi stává něco podobnýho se střešním oknem. Ne že by samo jezdilo sem a tam, ale nejde zavřít. Vždycky se vrátí do polohy !ventilačka". Je to ale jen zřídka kdy, při opravdovém horku. Nejdřív jsem byl vyplesklej, ale stačí vypnout a zapnout klíček a je to OK. Můj závět je ten, že se prostě přetopí ŘJ
Září 14, 200618 r No mě na služebáku to dělá obdobně, při otevření levých předních dveří se občas zamkne celé auto. A řekl bych, čím tepleji, tím častěji. Konzultoval jsem to v servisu kde mám dobré vztahy a dokonce mu důvěřuji. Tvářili se, že je to malina (nějaká jednotka ve dveřích?), akorát jsme se domluvili, že to necháme na pravidelný servis.
Září 14, 200618 r taky se mi stalo že jsem si otevřel okna. klíček jsem hodil na sedák, zabouch dveře, ale nazamykal a odpoledne bylo auto zamklé. Naštěstí byly ty okénka otevřené takto to udělalo 2x a vždy když bylo vedro
Září 15, 200618 r No mě na služebáku to dělá obdobně, při otevření levých předních dveří se občas zamkne celé auto. A řekl bych, čím tepleji, tím častěji. Konzultoval jsem to v servisu kde mám dobré vztahy a dokonce mu důvěřuji. Tvářili se, že je to malina (nějaká jednotka ve dveřích?), akorát jsme se domluvili, že to necháme na pravidelný servis. Mám podobnou zkušenost. V servisu odpojili a zapojili baterku a je vše OK. Čím to bylo ale ve skuečnosti mi neřekli.
Září 15, 200618 r Ahojte kluci,když mi pere slunce do Fabky, tak mi neustále cvakají naprázdno zámky dveří. Jednou se mi auto samo zamklo. Když se ochladí, tak s tím není žádný problém. Poraďte mi. Dík To samé to dělá i tátovi, ví někdo přesně co s tím..
Září 18, 200618 r Mám podobnou zkušenost. V servisu odpojili a zapojili baterku a je vše OK. Čím to bylo ale ve skuečnosti mi neřekli. Zkušil jsem, výsledek slovy nula. Asi jsem baterku neodpojil dostatečně odborně.
Září 21, 200618 r Mě se taky poslední dobou děje s centálem jedna anomálie....asi tak cca 1 z 50 zamknutí normálně auto zamkne, ale kontrolka uzamčení prostě nebliká a pak stačí odemknout a zamknout a je vše zase v pořádku, prostě jednou za čas se to stane, zvláštní...
Září 25, 200618 r Mě se taky poslední dobou děje s centálem jedna anomálie....asi tak cca 1 z 50 zamknutí normálně auto zamkne, ale kontrolka uzamčení prostě nebliká a pak stačí odemknout a zamknout a je vše zase v pořádku, prostě jednou za čas se to stane, zvláštní... Známému ta diodka dělá taky to samé...
Září 25, 200618 r Mě se taky poslední dobou děje s centálem jedna anomálie....asi tak cca 1 z 50 zamknutí normálně auto zamkne, ale kontrolka uzamčení prostě nebliká a pak stačí odemknout a zamknout a je vše zase v pořádku, prostě jednou za čas se to stane, zvláštní... Známému ta diodka dělá taky to samé... ale proč to takhle blbne..to opravdu netuším
Září 26, 200618 r mne sa zasa stane ked sa zamknem v aute tym gombikom na zamknutie..ze mi obcas zacne blikat cervena dioda a neviem sa dostat z auta ) musim stiahnut okienko a odomknut sa...co s tym? ) auto je garazovane
Září 26, 200618 r mne sa zasa stane ked sa zamknem v aute tym gombikom na zamknutie..ze mi obcas zacne blikat cervena dioda a neviem sa dostat z auta )musim stiahnut okienko a odomknut sa...co s tym? ) auto je garazovane Když ti bliká červená dioda, je aktivovanej SAFE systém a auto nejde zevnitř otevřít,,,pročti si návod nebo forum...
Září 26, 200618 r tak jak to tady čtu tak koukám že ten škodováckej centráls i opravdu dělá co chce Zvláštní je, že třeba mě vůbec neblbne...
Září 30, 200618 r mne tiez niekedy nechce zamknut dialkovym a ked buchnem dverami tak sa to obcas opravy. a piate dvere tiez niekedy nechcu otvorit. a to som dnes odskusal vsetky mikrospinace a vsetky su ok
Květen 31, 200817 r taky mam problem: mam fabii classic, predni okynka v elektrice, original central bez DO: prestala mi blikat cervena dioda ve dverich a jde tedy auto otevrit zevnitr. sehnal jsem jiny zamek do dveri ridice (starsi), vymenil, ale nepomohlo to.ze by byl taky vadny nebo muze byt chyba i jinde? kdyz jsem pripojil VAG, tak se dostanu do 46-centralni stahovani oken ale do 35-centralni zamykani ne. neco mi shorelo nebo to tam vubec nemam? jeste jsem rozebral ten starej zamek, ale vypada ok. a cerveny svetylka ve dverich nemam..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.