Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte kluci,

když mi pere slunce do Fabky, tak mi neustále cvakají naprázdno zámky dveří. Jednou se mi auto samo zamklo. Když se ochladí, tak s tím není žádný problém. Poraďte mi. Dík

parkuj v garáži, jezdi jen v noci a ve dne bez sluníčka,

vážně zajímavé

:D:D

• Autor

Přesně takovou odpověď jsem čekal. Děkuji

no tak se nerozčiluj,

fakt nevím co ti na to odpovědět,

takový problém tu asi ještě nebyl a tudíž neřešen, je tu spousta chytrých lidí, počkáme, taky mě to zajímá.

• Autor

Jedno je jisté, něco se musí při vyšších teplotách přehřát a blbnout. Že by řídící jednotka ?

občas se mi stává něco podobnýho se střešním oknem. Ne že by samo jezdilo sem a tam, ale nejde zavřít. Vždycky se vrátí do polohy !ventilačka". Je to ale jen zřídka kdy, při opravdovém horku. Nejdřív jsem byl vyplesklej, ale stačí vypnout a zapnout klíček a je to OK. Můj závět je ten, že se prostě přetopí ŘJ

No mě na služebáku to dělá obdobně, při otevření levých předních dveří se občas zamkne celé auto. A řekl bych, čím tepleji, tím častěji. Konzultoval jsem to v servisu kde mám dobré vztahy a dokonce mu důvěřuji. Tvářili se, že je to malina (nějaká jednotka ve dveřích?), akorát jsme se domluvili, že to necháme na pravidelný servis.

taky se mi stalo že jsem si otevřel okna. klíček jsem hodil na sedák, zabouch dveře, ale nazamykal a odpoledne bylo auto zamklé. Naštěstí byly ty okénka otevřené :D takto to udělalo 2x a vždy když bylo vedro

No mě na služebáku to dělá obdobně, při otevření levých předních dveří se občas zamkne celé auto. A řekl bych, čím tepleji, tím častěji. Konzultoval jsem to v servisu kde mám dobré vztahy a dokonce mu důvěřuji. Tvářili se, že je to malina (nějaká jednotka ve dveřích?), akorát jsme se domluvili, že to necháme na pravidelný servis.

Mám podobnou zkušenost. V servisu odpojili a zapojili baterku a je vše OK. Čím to bylo ale ve skuečnosti mi neřekli. ;)

Ahojte kluci,

když mi pere slunce do Fabky, tak mi neustále cvakají naprázdno zámky dveří. Jednou se mi auto samo zamklo. Když se ochladí, tak s tím není žádný problém. Poraďte mi. Dík

To samé to dělá i tátovi, ví někdo přesně co s tím..

Mám podobnou zkušenost. V servisu odpojili a zapojili baterku a je vše OK. Čím to bylo ale ve skuečnosti mi neřekli.  ;)

Zkušil jsem, výsledek slovy nula. Asi jsem baterku neodpojil dostatečně odborně. :fakac:

Mě se taky poslední dobou děje s centálem jedna anomálie....asi tak cca 1 z 50 zamknutí normálně auto zamkne, ale kontrolka uzamčení prostě nebliká a pak stačí odemknout a zamknout a je vše zase v pořádku, prostě jednou za čas se to stane, zvláštní...

Mě se taky poslední dobou děje s centálem jedna anomálie....asi tak cca 1 z 50 zamknutí normálně auto zamkne, ale kontrolka uzamčení prostě nebliká a pak stačí odemknout a zamknout a je vše zase v pořádku, prostě jednou za čas se to stane, zvláštní...

Známému ta diodka dělá taky to samé... :unsure:

Známému ta diodka dělá taky to samé... :unsure:

ale proč to takhle blbne..to opravdu netuším

mne sa zasa stane ked sa zamknem v aute tym gombikom na zamknutie..ze mi obcas zacne blikat cervena dioda a neviem sa dostat z auta :))

musim stiahnut okienko a odomknut sa...co s tym? :))

auto je garazovane :)

tak jak to tady čtu tak koukám že ten škodováckej centráls i opravdu dělá co chce <_<:t

mne sa zasa stane ked sa zamknem v aute tym gombikom na zamknutie..ze mi obcas zacne blikat cervena dioda a neviem sa dostat z auta :))

musim stiahnut okienko a odomknut sa...co s tym? :))

auto je garazovane :)

Když ti bliká červená dioda, je aktivovanej SAFE systém a auto nejde zevnitř otevřít,,,pročti si návod nebo forum... B)

tak jak to tady čtu tak koukám že ten škodováckej centráls i opravdu dělá co chce <_<:t

Zvláštní je, že třeba mě vůbec neblbne... :huh:

mne tiez niekedy nechce zamknut dialkovym a ked buchnem dverami tak sa to obcas opravy. a piate dvere tiez niekedy nechcu otvorit. a to som dnes odskusal vsetky mikrospinace a vsetky su ok

• 1 rok později...

taky mam problem: mam fabii classic, predni okynka v elektrice, original central bez DO: prestala mi blikat cervena dioda ve dverich a jde tedy auto otevrit zevnitr. sehnal jsem jiny zamek do dveri ridice (starsi), vymenil, ale nepomohlo to.ze by byl taky vadny nebo muze byt chyba i jinde? kdyz jsem pripojil VAG, tak se dostanu do 46-centralni stahovani oken ale do 35-centralni zamykani ne. neco mi shorelo nebo to tam vubec nemam?

jeste jsem rozebral ten starej zamek, ale vypada ok.

a cerveny svetylka ve dverich nemam..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.