iddqd Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Zdravím všechny, na mém Superbu Combi 2011 se poslední dobou ozývá cvakání z levého B sloupku, především když jedu přes nerovnosti. Vypadá to, jako by tam bylo něco uvolněné, ale netuším co, a na rozdělání sloupku vlastní silou nemám dost odvahy Mohli byste mi prosím doporučit někoho, kdo se na tyhle věci specializuje? Ideálně Praha a okolí. Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Ahoj, nejsi jediný kdo s tím má problém,já už ten sloupek měl několikrát sundaný a vypozoroval jsem,že to klepou ty plasty na tom jezdci nastavovače výšky bezp. pásu ale ztím nevím co s tím,podlepoval jsem molitanem i to plastové vedení vzduchu k těm ofukům které mi klepalo to jsem úspěšně odstranil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iddqd Vloženo 20. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Ahoj, děkuju, je to možné, zkusím se zaměřit na ten jezdec. I když mám pocit, že to jde zevnitř... Možná mě to cvakání tak pomátlo, že mi úplně odešel cit na to odkud jde zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Já si myslím že o sebe třou gumový těsnění dveří,i když to vypadá jako cvakání. Zkus ty těsnění namazat nějakým silikonovým olejem nebo čističem na interiér a zkus se projet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Já mám gumové těsnění dveří i ty sametky tak namazané,že bych to mohl používat jako mucholapku ale klepání nezmizelo Editováno: 20. Duben 2015, autor: mirdas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Aha,tak to asi bude něčím jiným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkejT Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 u me je to vrzani nez klepani, stejna pricina v jezdci pasu ci plastove vedeni vzduchu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iddqd Vloženo 25. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Já jsem dneska podlepil ten plastový jezdec a zkusil se projet, žádná změna. Tak ještě zkusím použít silikon, i když tomu moc nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Zni to ze sloupku,ale take myslim,ze to tam neni.Spise to gumove tesneni i kolem oken zevnitr a pak tapecirunk dveri samotnych.Teflonovy sprej,poradne prostriknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 mně to dělal zámek dveří... v servisu prostříkli a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 To samé, dělal to zámek dveří, prostříkal jsem všechny a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chnapka Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Taky se to u me projevilo, neskutecne vrzani pri prejizdeni nerovnosti nekde od vB sloupku, prostrikal jsem kde co a byl to zamek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skompa Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 Taky mi začalo cvakat něco u řidičového B-sloupku. Čím jste mazali zámky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 silikonovým olejem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Ahoj, po dlouhém hledání jsem taky zjistil že mě cvaká zámek u spolujezdce. Ten silikonový olej jsi nastříkal přímo do zámku, jak je taková západka? Děkuji☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 jo, do dveří a pořádně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Ahoj, díky za radu! Prostříkl jsem to vazelinou ve spreji a je ticho☺ Navíc jsem podlepil "hřídelky" na platu textilní páskou a je klid i s platem. Kdyby šlo všechno tak lehce opravit☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.