Přejít na obsah

Vysoká spotřeba vody 1,2 HTP 47 kw


ondikTDI

Doporučené příspěvky

Ahoj chci se poradit  otec má fabii HTP najeto poctivých 30 tis km pouze servis škoda ažn  poslední rok to začínám dělat já,protože pracuji  v servise jako technik. najede tak 2 tis km za rok max pouze couračky po městě. no a během cca 300 km to sežere vodu z MAX na MIN.

auto parkuje v garáži,takže si myslím,že nějaká netěsnost hadic je vyloučena,ale zeptám se  jestli ten motor nemá nějaké  kritické místa krom těsnění pod hlavou,kde by to mohlo brát vodu. na víčko se podívám,ale fakt nevím kudy by to mohl žrát. Otec to chce řešit. já říkám mám zadarmo   vodu, budme dolívat a pak to střelíme.Můžu to dát jako fušku  podřízeným,ale nějak levně to taky nevyjde berou tak 300 na hodinu. nejlevnější by na tom bylo to těsnení vím že stáva do 500 kč

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podívej se na nádrž chladící kapaliny, jestli tam není nějaká malá prasklina. Taky zkus kouknout na okolí teplotního čidla, chladiče, atd... je možné, že tam bude nějaký únik. 

 

Co olej? Je v pohodě? Nemáš z toho bílou kaši? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne v poslednom case unika voda cca podobnou rychlostou, ale viem cim to je - nejako netesni ta vypustacia priruba na chladici a neviem poriadne dotiahnut. Vzdy v garazi pod autom na tom konkretnom mieste najdem mokry flak. Teraz moc nejazdim, cize to ani velmi neriesim, ale zacina ma to stvat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...