Srpen 3, 20169 r Jde vam stahovat z toho update portalu? Me to podle VIN ukaze aktualizaci map, ale pri kliknuti na stahnout to hlasi nejakou chybu xml.
Srpen 4, 20169 r pokud ti to hlasi chybu databaze zkus jiny prohlizec....nebo ti to hlasi uz ten skodovacky downloader?
Srpen 5, 20169 r Ten odkaz je nejaky divny. Zkus zkopirovat tento odkaz a dat do prohlizece, co to udela: http://infotainment-cdn.skoda-auto.com/base/downloaders/HIGH_P157_EU_2017/Downloader.exe?ver=636059846614044875&extension=.exe
Srpen 5, 20169 r To je downloader pro win, ja mam mac, ale to by nemel byt problem, primo na tom update portalu visi navod i pro mac.
Srpen 12, 20169 r Dá se nějak Columbus přesvědčit, aby používal data o dopravní situaci z internetu? VW to má pod označením CarNet. Bez této funkcionality je integrovaná navigace v podstatě zbytečná, protože každý bude používat spíše Google mapy přes Android Auto.
Srpen 30, 20169 r Je nutno použít originál SD kartu, na kterou uložíš aktualizační soubory, stáhnuté z webu. Původní soubory z karty si zálohuj na HDD.
Srpen 30, 20169 r Tady si někdo plete Amundsena s Columbusem...u Amundsena je nutné postupovat jak píše @KarelM ale u Columbuse stačí libovolná karta o vhodné velikosti tj. minimálně 32 GB. Mapy se z ní následně nainstalují do jednotky.
Srpen 30, 20169 r Takže USB klúč nejde? Kúpim kartu. Môže byť teda aj väčšia ako 32? Nemá ten systém obmedzenie, že si s väčšou neporadí?
Srpen 30, 20169 r Mne sa to práve podarilo z 32 GB USB kľúču. Tým dávam odpoveď na otázku, či je nutná SD karta.
Srpen 31, 20169 r Při zadávání cíle souřadnicemi nedokážu změnit formát zadávaných souřadnic z klasického XX° YY´ ZZ´´ na jiný např. na formát s desetinnou čárkou typu 46,4567 N atd. V uživatelské literatuře se mi postup nepodařilo najít.. jste na tom líp? Díky.
Srpen 31, 20169 r Existujou free programy na přepočet,zkus googlit,třeba- http://it.cestuji.info/konverze-gps-souradnic-online.php?hodnota=47.60061+19.11400
Září 1, 20169 r V 30. 8. 2016 at 13:58, ferda25 napsal: Samozřejmě, že karta není podmínka, ale výrobce ji doporučuje. No keď som napísal, že to ide aj z USB je to zrazu samozrejme. Na minulej stránke si ešte písal, že lubovolná karta... Tiež v tom postupe uvádzajú vyslovene SD kartu, nie že môže byť lubovolný vstup ale odporúčame SD kartu.
Září 7, 20168 r V 30. 8. 2016 at 8:34, KarelM napsal: Je nutno použít originál SD kartu, na kterou uložíš aktualizační soubory, stáhnuté z webu. Původní soubory z karty si zálohuj na HDD. Muzu se jenom zeptat, proc se musi u Amundsena pouzit orig SD karta ? Co je na ni specialniho ? Columbus mi prosel bez problemu, ale s Amundsenem se peru.
Září 7, 20168 r Kolumbus nepotřebuje originální kartu, ale u Amundsena se musí použít originální karta. Karta se starými mapami se smaže a nahrají se na ni nové mapy a už to běží.
Září 8, 20168 r V 31. 8. 2016 at 11:52, Viking1920 napsal: Při zadávání cíle souřadnicemi nedokážu změnit formát zadávaných souřadnic z klasického XX° YY´ ZZ´´ na jiný např. na formát s desetinnou čárkou typu 46,4567 N atd. V uživatelské literatuře se mi postup nepodařilo najít.. jste na tom líp? Díky. Tak jsem se dočkal odpovědi z support@skoda-info.cz : zadávat v jiném než klasickém formátu souřadnice nelze... Používal jsem dosud 3 levné přenosné navigace- žádná nestála příplatkových 29000 kč- a všechny uměly nabídnout volbu formátu. To se tedy Škoda vytáhla!
Září 8, 20168 r Ono je toho více, co ty škodovácké navigace neumí oproti daleko levnějším. Třeba neumí zobrazit aktuální rychlost podle GPS, nelze navolit současné zobrazení více doplňkových parametrů jízdy - čas dojetí, zbývající km, dobu jízdy ad.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.