Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dotaz dá se  Mirrorlink  odblokovat za jízdy. Když stojím Google navigace funguje jak se rozjedu tak to ztmavne a napíše aplikace za jízdy není certifikovaná.

díky

• 2 týdny později...

dotaz: lze dokódovat Adaptivní tempomat využítím předního radaru z Front assist?

Ne.

Lze zrušit funkci Vypínání válců? Při jízdě na 2 válce auto vibruje a motor je hodně hlučný. Člověk si připadá, že jede ve staré herce a ne  v nové Škoda Superb třetí generace. Pokud by šlo zrušit funkci vypínání válců, tak není o čem přemýšlet.

ferda25: a to odblokovani MirrorLink za jizdy? Diky

• 2 týdny později...

Da se dodatecne aktivovat automaticky asistent dalkovych svetel ?

Aktivovat ne, dodělat ano.

umi tady nekdo v okoli Brna nakodovat zavirani kufru klicem a tim tlacitkem uvnitr auta a jeste nejake dalsi blbosti co jdou?

Zavirani kufru klicem mi jde ze zakladniho nastaveni, akorat musim stat hodne blizko a nefunguje mi ani zevnitr auta (abych tim nahradil nefunkcni tlacitko, kterym jde pouze otevrit, ale uz ne zavrit).

Jde dokódovat zavírání kufru vnitřním tlačítkem, tím, kterým ho otvírám?

Mělo by to jít, na s3 jsem to nevyzkoušel. V Brně by to šlo, až budu mít volněji

Super do Brna jezdim skoro kazdy den tak bych byl rad kdyby se neco povedlo...

Dejte potom, prosim, vedet, jak to dopadlo... to by byla uz druha vec, se kterou by mi mohl Michal pomoci :)

To vypínání válců by mohlo jít, jak jsem někde četl u AUDI. Nikdo to zatím neodzkoušel...

Máte někdo tip na někoho spolehlivého v ústeckém kraji?

V Teplicích můžu poskytnout origo kabel,stačí se dohodnout s Ferdou a on na dálku může kódovat.

• 2 týdny později...

Panove a je to mozny nakodovat Line asistent kdyz mam cteni dopravnich znacek?)) Mam vybavu style ))

Ferda25 podekoval bych jsem te dobrym obedem ;)

Přidám prosbu opačnou. Hledám na netu kódování čtení značek, lane assistent mám. Dáte mi link?  

Mám problém s nakódováním denního svícení v hlavních světlech přes žárovky. Tuším, že je tam i snížená intenzita světla. Dá se to nějakým způsobem dokódovat přes VCDS?

Kolegove a nevite je to mozny dokodovat ACC(160 km/h) ???

Mam vybavu style, a mam ve vybave asistenta parkovani a cteni dopravnich znacek,

A takze me zajima je to mozny dokodovat Line asistenta?

KarelM:

nakódování rozpoznání značek se dá bez problému dokódovat

Karlos:

pokud nemáš Lane Assist a chceš ho tak pouze dokodóvat nelze. Kdyby jsi měl ACC + rozpoznání značek napr., uměl bych si poradit a lane assist by šel dokodovat.

Jinak jdou měnit libovolné barvy ambientního podsvícení, vypnutí start/stop, zadní světla Led s denníma, nakodovat Corner až na 60km/h, paměť vyhřívání sedaček, rozpoznání značek, zobrazení driving modu na maxiku, auto zamykání dveří, vypnutí pípání kufru atd....

Vážně? Ptal jsem se v diskuzi na modelový rok 2017, jestli na nové barvy amb. osvětlení bude potřeba nový panel nebo to je otázka softwaru, a prý panel  :kol-32:  ale jestli to fakt jde dokódovat, bylo by to fajn :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.