Prosinec 15, 20159 r Dotaz dá se Mirrorlink odblokovat za jízdy. Když stojím Google navigace funguje jak se rozjedu tak to ztmavne a napíše aplikace za jízdy není certifikovaná. díky
Prosinec 28, 20159 r dotaz: lze dokódovat Adaptivní tempomat využítím předního radaru z Front assist?
Prosinec 28, 20159 r Lze zrušit funkci Vypínání válců? Při jízdě na 2 válce auto vibruje a motor je hodně hlučný. Člověk si připadá, že jede ve staré herce a ne v nové Škoda Superb třetí generace. Pokud by šlo zrušit funkci vypínání válců, tak není o čem přemýšlet.
Leden 11, 20169 r umi tady nekdo v okoli Brna nakodovat zavirani kufru klicem a tim tlacitkem uvnitr auta a jeste nejake dalsi blbosti co jdou?
Leden 16, 20169 r Zavirani kufru klicem mi jde ze zakladniho nastaveni, akorat musim stat hodne blizko a nefunguje mi ani zevnitr auta (abych tim nahradil nefunkcni tlacitko, kterym jde pouze otevrit, ale uz ne zavrit).
Leden 17, 20169 r Dejte potom, prosim, vedet, jak to dopadlo... to by byla uz druha vec, se kterou by mi mohl Michal pomoci
Leden 18, 20169 r To vypínání válců by mohlo jít, jak jsem někde četl u AUDI. Nikdo to zatím neodzkoušel...
Leden 21, 20169 r V Teplicích můžu poskytnout origo kabel,stačí se dohodnout s Ferdou a on na dálku může kódovat.
Únor 3, 20169 r Panove a je to mozny nakodovat Line asistent kdyz mam cteni dopravnich znacek?)) Mam vybavu style ))
Únor 3, 20169 r Přidám prosbu opačnou. Hledám na netu kódování čtení značek, lane assistent mám. Dáte mi link?
Únor 5, 20169 r Mám problém s nakódováním denního svícení v hlavních světlech přes žárovky. Tuším, že je tam i snížená intenzita světla. Dá se to nějakým způsobem dokódovat přes VCDS?
Únor 7, 20169 r Kolegove a nevite je to mozny dokodovat ACC(160 km/h) ??? Mam vybavu style, a mam ve vybave asistenta parkovani a cteni dopravnich znacek, A takze me zajima je to mozny dokodovat Line asistenta?
Únor 13, 20169 r KarelM: nakódování rozpoznání značek se dá bez problému dokódovat Karlos: pokud nemáš Lane Assist a chceš ho tak pouze dokodóvat nelze. Kdyby jsi měl ACC + rozpoznání značek napr., uměl bych si poradit a lane assist by šel dokodovat. Jinak jdou měnit libovolné barvy ambientního podsvícení, vypnutí start/stop, zadní světla Led s denníma, nakodovat Corner až na 60km/h, paměť vyhřívání sedaček, rozpoznání značek, zobrazení driving modu na maxiku, auto zamykání dveří, vypnutí pípání kufru atd....
Únor 13, 20169 r Vážně? Ptal jsem se v diskuzi na modelový rok 2017, jestli na nové barvy amb. osvětlení bude potřeba nový panel nebo to je otázka softwaru, a prý panel ale jestli to fakt jde dokódovat, bylo by to fajn
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.