Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dotaz dá se  Mirrorlink  odblokovat za jízdy. Když stojím Google navigace funguje jak se rozjedu tak to ztmavne a napíše aplikace za jízdy není certifikovaná.

díky

• o 2 týdny později...
Vloženo

Lze zrušit funkci Vypínání válců? Při jízdě na 2 válce auto vibruje a motor je hodně hlučný. Člověk si připadá, že jede ve staré herce a ne  v nové Škoda Superb třetí generace. Pokud by šlo zrušit funkci vypínání válců, tak není o čem přemýšlet.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zavirani kufru klicem mi jde ze zakladniho nastaveni, akorat musim stat hodne blizko a nefunguje mi ani zevnitr auta (abych tim nahradil nefunkcni tlacitko, kterym jde pouze otevrit, ale uz ne zavrit).

• o 2 týdny později...
Vloženo

Mám problém s nakódováním denního svícení v hlavních světlech přes žárovky. Tuším, že je tam i snížená intenzita světla. Dá se to nějakým způsobem dokódovat přes VCDS?

Vloženo

Kolegove a nevite je to mozny dokodovat ACC(160 km/h) ???

Mam vybavu style, a mam ve vybave asistenta parkovani a cteni dopravnich znacek,

A takze me zajima je to mozny dokodovat Line asistenta?

Vloženo

KarelM:

nakódování rozpoznání značek se dá bez problému dokódovat

Karlos:

pokud nemáš Lane Assist a chceš ho tak pouze dokodóvat nelze. Kdyby jsi měl ACC + rozpoznání značek napr., uměl bych si poradit a lane assist by šel dokodovat.

Jinak jdou měnit libovolné barvy ambientního podsvícení, vypnutí start/stop, zadní světla Led s denníma, nakodovat Corner až na 60km/h, paměť vyhřívání sedaček, rozpoznání značek, zobrazení driving modu na maxiku, auto zamykání dveří, vypnutí pípání kufru atd....

Vloženo

Vážně? Ptal jsem se v diskuzi na modelový rok 2017, jestli na nové barvy amb. osvětlení bude potřeba nový panel nebo to je otázka softwaru, a prý panel  :kol-32:  ale jestli to fakt jde dokódovat, bylo by to fajn :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...