Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj, zapnul jsem si automatické zamykání. Nevyhovuje mi ale, ze se nesklopí zpětná zrcátka. Jde to k té funkci nějak aktivovat?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jde to normalne zapnout v nastaveni :-)

Opravdu? Ty máš taky aktivované zamykáni po zavření dveří pokud je klíč mimo uauto? Pokud to tak máš víš kde to

Přesně nastavit, tak budu rád za radu. Já mám v nastavení totiž sklopení zrcátek při zamčení zapnuté. Standardní zamykání zrcátka sklopí. Zamčení automatické zrcátka nesklopí.

Prosim, poradte nekoho v okoli Zlina ci Brna. Dekuju

pavelkonir: aha, tak to jsem spatne pochopil, to nemam aktivovane, jak to funguje v praxi? vystoupis, mas klic v kapse, zabouchnes dvere a auto se okamzite samo zamyka?

Prosim, poradte nekoho v okoli Zlina ci Brna. Dekuju

michal2009

Mam dotaz k zadnim svetlum... aktivoval jsem si rozsviceni zadnich svetel spolecne s LED dennim svicenim, ale chtel bych aby mi svitili jen svetla a ne osvetleni RZ... Jak toho docilit v adaptacnich hodnotach?

Diky

Ahoj, šlo by nakódovat na denní svícení jen část zadního světla, třeba jen horní pásek?

Upraveno od signoflife

Ano.

Ahoj, zapnul jsem si automatické zamykání. Nevyhovuje mi ale, ze se nesklopí zpětná zrcátka. Jde to k té funkci nějak aktivovat?

S automatickým zamykáním jsem vydržel půl dne. Pěkný opruz. Zamykalo se to na jakýkoli dveře, jdeš do kufru, někdo ti vyleze z auta, zamkne se to, pak zabouhneš přední, jdeš dozadu, zamknuto..... takže to šlo rychle zase zpět.....

Takhle jsem presne cekal, ze to bude fungovat .-) V praxi k nicemu.

Nejsem odborník, ale prodloužit 10 vteřinový interval pro Lane Assist asi nepůjde, že? Tak na minutu, třeba.

(Ono to na mě totiž křičí, i když držím volant, ale dálnice je rovná a nebaví mě furt schválně kroutit volantem, i když to není potřeba.)

zkus tohle  :D 

Predem se omlouvam, ze se jeste jednou pozastavim nad problematikou "ras", ale po projiti vsech prispevku bud spatne chapu DLA (dynamic light assist) system nebo to neni jenom o DLA.

Osobne chapu DLA jako system nataceni svetel do zatacek, coz u sve Style verze mam, zaroven mi ale "rasy" v noci s potkavacimi svetly nesviti (z fotky je videt pouze odraz tech plastovych car od klasickych Xenonu):

post-96025-0-64082500-1468148806_thumb.j

Takze otazka zni - chapu spatne princip DLA (v takovem pripade je to jednoduche - DLA nemam a "rasy" nejsou HW zabudovane -> nelze je aktivovat ani behem dne) a nebo chapu DLA system spravne, potom ho mam, ale zaroven:

1) Nemam HW vybaveni pro osvetleni "ras" ani v noci (chybejici LEDky) - pravdepodobne

2) HW vybaveni je na miste, ale osviceni "ras" je softwarove vypnute i na noc - nepravdepodobne

Natáčení světel do zatáček mají všechny xenony. DLA je systém stínění dálkových světel před protijednoucím autem a v základu ho nemá ani L&K.

ano, máš nižší verzi světel a aktivovat tuto fci ve dne/ v noci není možné.

Ano, má to různé názvy, DLA nebo SLA. Pak je ještě LA, ale ten jenom vypíná a zapíná dálková světla.

Zkoušel někdo z vás už kodovat? Výsledky?

Increased sensitivity of the throttle pedal

Controller 01- Engine

07 - Coding 

Byte 0, Bit 0-2,

Change from Škoda (01) to AUDI (02) this will dramatically reduce lag on pressing accelerator pedal.

2.0TDI/140kW DSG 4x4 z letošního jara a změna nebyla zaznamenána.

než se v těch označeních světelných asistentů zas někdo zamotá... tak znovu: 

Inteligent light assist (automatické přepínání dálkových a tlumených) vs. Smart Light assist (sektorové stínění dálkových světel) + má ty řasy, co svítí

Bez ohledu na asistenty se čočka vždy natáčí

EDIT: teď koukám, že Inteligent Light Assist byl přejmenován na Auto Light Assist

Upraveno od janmatejicek

Pak je tedy jeste zapotrebi dodat, ze SLA = DLA, protoze minimalne v tomto vlakne se mluvilo nejcasteji o DLA a to bylo prave to, co me zmatlo :)

Dokáže někdo Smart Light Assist upravit tak, že bude fungovat  od 50km

ď.

Ahoj, mate tip na nekoho, kdo ma v okoli Prahy zkusenosti s kodovanim Superba a umel by nakodovat mimo jine svitici "rasy"?

smart light assist mam. Diky

Rolbař, Praha 8, dobré zkušenosti.

• 3 týdny později...

Jde dokódovat automatické zavírání střešního okna a oken při dešti u zamčeného vozidla? Překvapilo mě, že u S3 tuhle funkci nelze ovládat uživatelsky přes infotainment tak, jak to bylo u S2 přes maxidot - v menu tato položka chybí, ani v nejnovějším návodu se o ní vůbec nepíše. Dešťový senzor pochopitelně mám...

Dobry den, lze dokodovat asistent rozjezdu do kopce k manualnimu razeni, nebo ho bude nutne koupit pri konfiguraci vozidla?

Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.