Červen 24, 20169 r Ahoj, zapnul jsem si automatické zamykání. Nevyhovuje mi ale, ze se nesklopí zpětná zrcátka. Jde to k té funkci nějak aktivovat? Sent from my iPhone using Tapatalk
Červen 26, 20169 r Opravdu? Ty máš taky aktivované zamykáni po zavření dveří pokud je klíč mimo uauto? Pokud to tak máš víš kde to Přesně nastavit, tak budu rád za radu. Já mám v nastavení totiž sklopení zrcátek při zamčení zapnuté. Standardní zamykání zrcátka sklopí. Zamčení automatické zrcátka nesklopí. Sent from my iPhone using Tapatalk
Červen 26, 20169 r Prosim, poradte nekoho v okoli Zlina ci Brna. Dekuju Sent from my iPhone using Tapatalk
Červen 27, 20169 r pavelkonir: aha, tak to jsem spatne pochopil, to nemam aktivovane, jak to funguje v praxi? vystoupis, mas klic v kapse, zabouchnes dvere a auto se okamzite samo zamyka?
Červen 27, 20169 r Prosim, poradte nekoho v okoli Zlina ci Brna. Dekuju Sent from my iPhone using Tapatalk michal2009
Červen 28, 20169 r Mam dotaz k zadnim svetlum... aktivoval jsem si rozsviceni zadnich svetel spolecne s LED dennim svicenim, ale chtel bych aby mi svitili jen svetla a ne osvetleni RZ... Jak toho docilit v adaptacnich hodnotach? Diky Ahoj, šlo by nakódovat na denní svícení jen část zadního světla, třeba jen horní pásek? Upraveno Červen 29, 20169 r od signoflife
Červenec 4, 20169 r Ahoj, zapnul jsem si automatické zamykání. Nevyhovuje mi ale, ze se nesklopí zpětná zrcátka. Jde to k té funkci nějak aktivovat? Sent from my iPhone using Tapatalk S automatickým zamykáním jsem vydržel půl dne. Pěkný opruz. Zamykalo se to na jakýkoli dveře, jdeš do kufru, někdo ti vyleze z auta, zamkne se to, pak zabouhneš přední, jdeš dozadu, zamknuto..... takže to šlo rychle zase zpět.....
Červenec 8, 20169 r Nejsem odborník, ale prodloužit 10 vteřinový interval pro Lane Assist asi nepůjde, že? Tak na minutu, třeba. (Ono to na mě totiž křičí, i když držím volant, ale dálnice je rovná a nebaví mě furt schválně kroutit volantem, i když to není potřeba.)
Červenec 10, 20169 r Predem se omlouvam, ze se jeste jednou pozastavim nad problematikou "ras", ale po projiti vsech prispevku bud spatne chapu DLA (dynamic light assist) system nebo to neni jenom o DLA. Osobne chapu DLA jako system nataceni svetel do zatacek, coz u sve Style verze mam, zaroven mi ale "rasy" v noci s potkavacimi svetly nesviti (z fotky je videt pouze odraz tech plastovych car od klasickych Xenonu): Takze otazka zni - chapu spatne princip DLA (v takovem pripade je to jednoduche - DLA nemam a "rasy" nejsou HW zabudovane -> nelze je aktivovat ani behem dne) a nebo chapu DLA system spravne, potom ho mam, ale zaroven: 1) Nemam HW vybaveni pro osvetleni "ras" ani v noci (chybejici LEDky) - pravdepodobne 2) HW vybaveni je na miste, ale osviceni "ras" je softwarove vypnute i na noc - nepravdepodobne
Červenec 10, 20169 r Natáčení světel do zatáček mají všechny xenony. DLA je systém stínění dálkových světel před protijednoucím autem a v základu ho nemá ani L&K.
Červenec 10, 20169 r Tim se vse vysvetluje, dekuji za info. Nicmene to co popisuje SuperbIII, jsem myslel, ze se nazyva SLA (Smart Light Assist): http://master.skoda-auto.com/models/new-superb/video-safety-sla
Červenec 10, 20169 r Ano, má to různé názvy, DLA nebo SLA. Pak je ještě LA, ale ten jenom vypíná a zapíná dálková světla.
Červenec 15, 20169 r Zkoušel někdo z vás už kodovat? Výsledky? Increased sensitivity of the throttle pedal Controller 01- Engine 07 - Coding Byte 0, Bit 0-2, Change from Škoda (01) to AUDI (02) this will dramatically reduce lag on pressing accelerator pedal. 2.0TDI/140kW DSG 4x4 z letošního jara a změna nebyla zaznamenána.
Červenec 15, 20169 r než se v těch označeních světelných asistentů zas někdo zamotá... tak znovu: Inteligent light assist (automatické přepínání dálkových a tlumených) vs. Smart Light assist (sektorové stínění dálkových světel) + má ty řasy, co svítí Bez ohledu na asistenty se čočka vždy natáčí EDIT: teď koukám, že Inteligent Light Assist byl přejmenován na Auto Light Assist Upraveno Červenec 15, 20169 r od janmatejicek
Červenec 15, 20169 r Pak je tedy jeste zapotrebi dodat, ze SLA = DLA, protoze minimalne v tomto vlakne se mluvilo nejcasteji o DLA a to bylo prave to, co me zmatlo
Červenec 21, 20169 r Ahoj, mate tip na nekoho, kdo ma v okoli Prahy zkusenosti s kodovanim Superba a umel by nakodovat mimo jine svitici "rasy"? smart light assist mam. Diky
Srpen 12, 20169 r Jde dokódovat automatické zavírání střešního okna a oken při dešti u zamčeného vozidla? Překvapilo mě, že u S3 tuhle funkci nelze ovládat uživatelsky přes infotainment tak, jak to bylo u S2 přes maxidot - v menu tato položka chybí, ani v nejnovějším návodu se o ní vůbec nepíše. Dešťový senzor pochopitelně mám...
Srpen 12, 20169 r Dobry den, lze dokodovat asistent rozjezdu do kopce k manualnimu razeni, nebo ho bude nutne koupit pri konfiguraci vozidla?Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.