Kelso Vloženo 15. Březen 2020 Vloženo 15. Březen 2020 Softverovo uz by to na MR2020 nemalo ist. Len so spinacim relatkom ktore sa par sekund po nastartovani zopne ako keby clovek rucne prepol tlacitko Citovat
bojler Vloženo 15. Březen 2020 Vloženo 15. Březen 2020 Kdyby se někdo chtěl zbavit zobrazení tzv. komfortních spotřebičů v menu CAR (obdobně jako např. Drive Green Menu), tak mně se to povedlo deaktivováním této položky v adaptacích jednotky 5F: Car_Function_Adaptations_Gen2-menu_display_BCmE (nastaveno na not activated) Citovat
kvetosm Vloženo 15. Březen 2020 Vloženo 15. Březen 2020 ja si to kdysi naopak aktivoval :-)) Nekdy je to zjimava blbost... a nicemu to tam nevadi, tak proc to tam nemit ? Citovat
Medved09 Vloženo 15. Březen 2020 Vloženo 15. Březen 2020 neda se deaktivovat (nebo alespon ztlumit) zvuk upozorneni na prazdnou nadobku kapaliny ostrikovacu? ten zvuk je dost hlasity a prijde necekane takze se toho vzdycky leknu :( stejny zvuk ma i upozorneni na prekroceni rychlosti.. Citovat
ferda25 Vloženo 15. Březen 2020 Vloženo 15. Březen 2020 Jedině vypnout hlídání prázdné nádoby. Citovat
honza-marek Vloženo 15. Březen 2020 Vloženo 15. Březen 2020 před 10 hodinami, jaroslav75 napsal: Potvrzuji, ferda25 mi na mém MR2020 start/stop deaktivoval a stejně tak i potlačil rekuperaci Co to znamená potlačení rekuperace? Citovat
bojler Vloženo 15. Březen 2020 Vloženo 15. Březen 2020 před 5 hodinami, kvetosm napsal: ja si to kdysi naopak aktivoval :-)) Nekdy je to zjimava blbost... a nicemu to tam nevadi, tak proc to tam nemit ? K věcem přistupuju přesně naopak. Každá věc musí mít svůj význam. Takhle to jenom zabírá místo. Mám pocit, že o tom mluvil svého času i Kabaň. Citovat
bojler Vloženo 15. Březen 2020 Vloženo 15. Březen 2020 Lépe řečeno zapnout potlačení rekuperace. Citovat
Skapi Vloženo 17. Březen 2020 Vloženo 17. Březen 2020 Ahoj:) mám nějaké otázky:) 1) nevíte jak zapnout aby Easy entry bylo v Columbusu? jako nabídka sedadlo.... kodoval jsem Easy Entry, funguje jak má, jen ho nemám v Columbusu. Ví někdo jak to tam dostat?? 2) potřeboval bych změnit komfortní blikání na 4 a ne 3.... hodnotu zadám, ale žádná změna.... nějaké řešení? 3) zapnul jsem line assist, funguje jak má, jen mam pocit, že mi nevibruje volant, když přejízdím mimo.... nevím, kde je chyba... nastavení odezvy mám i v menu. MY2017 Díky za radu Citovat
bojler Vloženo 17. Březen 2020 Vloženo 17. Březen 2020 Easy entry - zapnuls zobrazeni menu v jednotce 5F, tzn. infotainmentu? Je treba v adaptacich Car_Function_adaptation_Gen2 zmenit menu_display_seat_configuration na active. Aspon tak jsem to nasel v navodech. Pokud by se nezobrazilo hned po nastaveni, je treba dlouhym stiskem zapinaciho tlacitka resetovat Columba. Citovat
ferda25 Vloženo 17. Březen 2020 Vloženo 17. Březen 2020 ad 1) u MR 2017 nelze aktivovat v menu ad 2) po nastavení nutné provést tovární nastavení světel přes navigaci(viz. návod k obsluze) ad 3) viz. návod k obsluze, po nastavení do stavu z výroby Citovat
Skapi Vloženo 17. Březen 2020 Vloženo 17. Březen 2020 Děkuji Ferdo vyzkouším Díky Bojler takhle to všechno mám, ale asi jak píše Ferda nezobrazuje se.. Citovat
Skapi Vloženo 18. Březen 2020 Vloženo 18. Březen 2020 Tak úspěch byl 50/50 .... blinkry začly blikat 4x.... ale provedl jsem tovarni nastaveni asistentu a volant vibrovat nezacal :( jestě nějaka rada čím by to mohlo být? díky Citovat
David46 Vloženo 27. Březen 2020 Vloženo 27. Březen 2020 (editace) . Editováno: 27. Březen 2020, autor: David46 1 Citovat
LiveBomb Vloženo 27. Březen 2020 Vloženo 27. Březen 2020 (editace) @David46 a proč se ptáš v sekci u Superb? @ferda25 Dokázal bys rekuperaci a potlačit i "vzdáleně", tj. bez cesty za tebou? Editováno: 27. Březen 2020, autor: LiveBomb Citovat
ferda25 Vloženo 27. Březen 2020 Vloženo 27. Březen 2020 Pokud máš originální a aktuální VCP System a stáhneš si a nainstaluješ TeamViewer verze 13(stačí verze host), tak lze i na dálku. Citovat
3TFlash Vloženo 19. Duben 2020 Vloženo 19. Duben 2020 (editace) Ahoj, mám jeden speciální dotaz.. Mám na S3 oficiálně zapsaný oranžový VRZ vzhledem k využívaní auta.. Otázka zní jestli lze nakódovat nějaká výbava která ve vozidle fyzicky není (nejlépe aby se zapínala v v MAXIDOTU nebo infotaimentu např. jako SLA, LANE ASSIST, apod.) ale spínala by právě ten VRZ na nějakým volným nevyužitým pinu BCM ? Jdem mi o to aby jsem nikam nemusel umistovat/vyvrtávat otvor pro spínač. Mám výbavu STYLE PLUS + snad veškeré příplatky, tudiž tích volných pozic na BCM nebude mnoho. Asi bych si našel sám podle přizpůsobení a schémat jaký je volný pin, ale jde mi spíše o nejaké doporučení pod jakou výbavu to nakodovat. Vím že tohle asi jen tak někdo neřeší ale nějaké doporučení od zdejších znalců by se tu mohlo najít. Uplně ideální by bylo to nakodovat na nějakou výbavu co má i kontrolku na budíkách.. Předem díky Editováno: 19. Duben 2020, autor: 3TFlash Citovat
Shaarky Vloženo 19. Duben 2020 Vloženo 19. Duben 2020 Poděl se - jakou krabičku a přes co tedy teď otevíráš ? :-) Citovat
3TFlash Vloženo 20. Duben 2020 Vloženo 20. Duben 2020 @jaroslav75 Díky za odpověď, legislativně by měla byt na palubce kontrolka ale nikdo to nekontroluje, taky jsem si myslel ze pred zapisem VRZ budu muset na STK kde mi to technik typu K potvrdi z hlediaka správné instalace atd.. ale stacilo zajit na urad a hned to bylo zapsané. Prave proto to chci nakodovat na nejakou vybavu a volny pin abych to mohl v případě potreby spustit bud pres maxidot nebo infotaiment. Dálkový ovladač na branu jsem uz taky mel v planu na něco napojit (napájet mikrospinac) napr. na nejake tlacitko ktere moc nepouzivam, ale jeste jsem se k tomu nedostal. Citovat
3TFlash Vloženo 25. Duben 2020 Vloženo 25. Duben 2020 Poradí mi někdo proč mi nelze aktivovat vystup na pinu z BCM ? Zvolil jsem si volný pin na BCM (27NSL) tudíž pin 6 na svorkovnici "C" osadil jsem ho konektorem nakodoval jsem to na zkoušku DIMMING DIRECTION -maximize- DIMMWERT -100- LICHTFUNKTION - aktiv 100%- A na kabelu není žádné napeti ikdyz by tam melo jit neustále.. co dělám za chybu ? Citovat
paldous Vloženo 29. Duben 2020 Vloženo 29. Duben 2020 Ahoj, umi mi nekdo poradit jak prekodovat stare hmi u kolumbuse mib2 z predfaceliftu s mechanickymi tlacitky a nejnovejsim softem na nove hmi co pouziva mib3? Citovat
lvy Vloženo 3. Květen 2020 Vloženo 3. Květen 2020 Pokud se nepletu, tak se tady zatím neřešily světla. O co jde? Když zmáčknete tlačítko startování, tak se za tmy vždy nejdříve rozsvítí hlavní světla a až po chvilce zhasnou, nastartuje se motor a zase se rozsvítí. Nedalo by se konečně tuto prasárnu odstranit a zapnout světla dejme tomu 1 - 2 s po nastartování motoru? Citovat
ČudlR Vloženo 3. Květen 2020 Vloženo 3. Květen 2020 Tak ono jestli nemas nejak prenastaveny ch/lh tak se ti pri odemceni stejne rozsvitej svetla a po nastaveny chvilce zhasnou Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.