Červenec 9, 20241 r V auguste by som mal byť v Olomouci. Je niekto z Olomouca, čo to vie upraviť? Stačí mi 1 min. Vďaka.
Červenec 9, 20241 r V 8. 7. 2024 na 12:03, Joco776 napsal: 4k za datovou sadu? 🙈 Jestli chceš, můžu ti to udělat v Plzni. Ty 4k jsou udajne neco jako pausal za celkove sw upravy.
Červenec 9, 20241 r @bojler pausal chtel 8.500,- kdyz jsem chtel jen 2 upravy, dostalo se to na 4.500. Kdyz bych se spokojil s jednou, odhadl jsem to na 4 tisice. Ale jako nic proti tomu, pokud dela neco exkluzivniho, klidne at to neco stoji.
Červenec 9, 20241 r @bojler SW se většinou dělá taky dle možností + dataset, ale ne za 4k, ale za míň. Každý má jiné ceny 😊
Červenec 9, 20241 r za to se da sehnat funkcni ODIS 😄 nechapu ze se okolo flashovani firmwaru/datasetu u aut dela takova aura tajemstvi.. @tech 10minut verejne dostupne to neni ale rekl bych ze staci nahrat posledni verzi softu pro kameru ale k ni "fix dataset" od skodovky co potlacoval chyby pro stare volanty https://www.drive2.ru/l/660491204407870463/ upravou datasetu to skoro na 100% nikdo nedocilil protoze datasety pro tyhle novy kamery maji podepsany dataset klicem (takze je to nejaky z oficialnich datasetu primo od skodovky) Upraveno Červenec 9, 20241 r od oneb1t
Červenec 10, 20241 r V 4. 7. 2024 na 16:33, ExecutedDonut napsal: A nemá faceliftový Superb už náhodou 2q0 kameru? To co tu všechno dáváte je fajn ale myslím, že vám to v tomhle případě bude trochu k ničemu. A jestli si Ferda účtuje 4k za nahrání parametrizace, která je na internetu k dispozici, tak nevím co si o tom myslet... Asi bych měl taky zvednout ceny číslo hw je 2Q0980653, verze H11, auto z 3/2020
Červenec 10, 20241 r No tak to máš už tu novou kameru, pokud chceš pouze aktivovat lane assist tak to lze v podstatě přes obyč diagnostiku, pokud bys chtěl to prodloužení tak to se dělá přes zmiňovanou parametrizaci má to ale několik háčků: 1) oficiální parametrizace od škodovky s prodloužením nečekaně neexistují, takže je potřeba parametrizaci upravit. 2) parametrizační soubory jsou šifrované jak zmiňoval @oneb1t takže si je na koleni už nikdo neupraví 3) existuje pár lidí, kteří úpravu parametrizace umí ale není to levné, u jednoho projektu jsem si od někoho z východní evropy nechal odemknout všechny swapy (funkce chráněné klíčem) a nechal udělat vlastní parametrizaci, dělalo se to na dálku a byl k tomu potřeba ODIS (což ne každý má :D) nicméně za parametrizaci jsem určitě 4K nedával...
Červenec 10, 20241 r A nemusi se do kamery i nahrat treba upraveny firmware, ktery pak vezme upravenou parametrizaci bez spravneho sifrovani? Jinak ja mam tu samou kameru jako @diverpeet jen H13 (11/2020). Zatim jsem preddomluveny s @Joco776, ze by mi to na tech 10 minut udelal. Snad to s touhle kamerou pujde.
Červenec 10, 20241 r firmware je taky podepsanej ale historicky existujou "development" firmwary pro nektery jednotky (napr. FL_2Q0907572AA_X390___S) ktery umoznujou obejit SWAP kody ale myslim si ze jak se postupne zacina vic dbat na bezpecnost tak tohle uz se prakticky nestane existuje jeste moznost ze nekdo vypacil klice z kamery at uz nejakym exploitem nebo v laborce ale prijde mi celkem miziva neni to zajimavej cil utoku ja si proste myslim ze existuje kombinace origo firmwaru a origo datasetu ktera zpusobuje tenhle "10 min" glitch 🙂 Upraveno Červenec 10, 20241 r od oneb1t
Červenec 22, 20241 r pomůže někdo , kde nastavit rozsvícení stropního světla po vypnutí motoru? mě to prostě rozsvítí až když otevřu dveře... jednotka 9? v adaptacích a dál?
Červenec 24, 20241 r Chtěl bych se zeptat, zda náhodou není něco nového ve věci dokódování čtení dopravních značek (Rok 2023).
Červenec 27, 20241 r Ahojte, mate niekto návod na reset prevodovky DQ381? Mam najnovší SW ale ona si žije svojim životom.
Červenec 27, 20241 r @dfga Základní nastavení jsou skoro všude stejná, ať se jedná o ODIS, VCP, VCDS, atp. Je tam basic setting, adaptace spojek, adaptace po výměně mechatroniky, a další různé věci. I resety. Jen bacha, abys nesmáznul něco, co se pak zase "samo" nenaučí.
Červenec 27, 20241 r @DavesMan vcp nevim ale vcds sice udela to zakladni nastaveni ale uz jsem u audi setkal ze to neulozi a pak v mereni pise zakladni nastaveni nenastaveno nebo tak neco
Červenec 28, 20241 r Tak mám 200km po resete. Je to určite lepšie ako predtým. Za mňa odporúčam. Ale niekedy aj tak cukre keď zaradí z volnobezky (ale tej čo nejde vypnúť pod 25km/h).
Červenec 28, 20241 r Škoda, že neexistuje lepší soft ako 1632. Kolko trvá adaptácia? Ale napr. pred predajom auta to vie riadne oklamať kupujúceho…
Červenec 28, 20241 r Ja jsem si nechaval prehrat soft u SgsMP a ze zacatku super, hezky se to rozjizdelo bez zbytecneho prokluzovani a parada. Po case ta prevodovka zacala lenivet, a nyni je to jak pred upravou takze takova na pohodu pomala pri rozjezdech, podtaceni jako pred upravou...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.