MAr(c)el Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Ahoj, mam SYMPHONY radio s orignal antenou a mam hodne spatnej prijem stanic. Nevite kde by mohl byt problem, nebo je to tak nekvalitni tuner v pouzitem radiu? Diky za jakoukoli radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 jako z ničeho nic? nebo jsi dával symphony až teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 vsechno je tam z vyroby ... nedavno jsem to koupil ojete a ten prijem je tam porad nekvalitni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 já bych řekl vadná anténa. nebo nějaký ten zesilovač v ní. taky to tak mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Mám originál škodovácké radio s kazetovým přehrávačem.A mám špatný signál běžných stanic.Pokud jedu s tchánovou Zafirou který tam má taky originál radio Opel tak při prujezdu stejným usekem signál bez problému.4ím to muže bý?Antenou? Radiem? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Mám originál škodovácké radio s kazetovým přehrávačem.A mám špatný signál běžných stanic.Pokud jedu s tchánovou Zafirou který tam má taky originál radio Opel tak při prujezdu stejným usekem signál bez problému.4ím to muže bý?Antenou? Radiem? Díky za rady kazdy radio muze byt jinak citlivy na silu signalu. Ale pokud je to opravdu tak hrozny, tak muze bejt nekde zlomenej kabel, radio nenapaji zasilovac anteny a pod. Tech moznosti je nekolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mustang Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Mám originál škodovácké radio s kazetovým přehrávačem.A mám špatný signál běžných stanic.Pokud jedu s tchánovou Zafirou který tam má taky originál radio Opel tak při prujezdu stejným usekem signál bez problému.4ím to muže bý?Antenou? Radiem? Díky za rady kazdy radio muze byt jinak citlivy na silu signalu. Ale pokud je to opravdu tak hrozny, tak muze bejt nekde zlomenej kabel, radio nenapaji zasilovac anteny a pod. Tech moznosti je nekolik. Da sa to prelomenie, resp. ine poskodenie nejak zistit? Niekde som tiez cital ze do starsich fabii sa musel dodatocne namontovat antenny zosilnovac aby ten prijem bol porovnatelny s ostatnymi autami. Je na tom nieco pravdy? Ak ano, neviete niekto co to stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Mám originál škodovácké radio s kazetovým přehrávačem.A mám špatný signál běžných stanic.Pokud jedu s tchánovou Zafirou který tam má taky originál radio Opel tak při prujezdu stejným usekem signál bez problému.4ím to muže bý?Antenou? Radiem? Díky za rady kazdy radio muze byt jinak citlivy na silu signalu. Ale pokud je to opravdu tak hrozny, tak muze bejt nekde zlomenej kabel, radio nenapaji zasilovac anteny a pod. Tech moznosti je nekolik. Da sa to prelomenie, resp. ine poskodenie nejak zistit? Niekde som tiez cital ze do starsich fabii sa musel dodatocne namontovat antenny zosilnovac aby ten prijem bol porovnatelny s ostatnymi autami. Je na tom nieco pravdy? Ak ano, neviete niekto co to stoji? To chceš říct,že ve starších fábiích neni zesilovač?Když sem měnil rádio,tak sem musel dokoupit napájecí redukci! Ale je fakt,že s origo rádiem byl příjem na dvě věci.Po výměně za Kenwooda se ale moc nezměnilo-taky mi to připadá že ten zes. tam buď neni,nebo nefunguje.Budu se na to muset mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Tiez by ma zaujimalo ci tam ten zosik je alebo nie. Ked som kupil auto a dal som si namontovat radio, tak mi nauctovali len antenny adapter a krytku. Tvrdili ze to radio je v poho ale aj tak to hra FM stanice na hovno. Je to nejaky Sencor s odnimatelnym MP3 playerom 1GB asi za 7L, tak snad to nie je ziadny smejd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Originál rádio má příjem rádia na dvě věci...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 podle mě originál chytá dobře, teď tam mám už jiný rádio a dal jsem to bez toho fantomovýho napájení pro anténu, a je fakt vidět že by tam bylo potřeba, ladění stanic nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 ...bez toho napájení není anténní zesilovač pod napětím a tak je neprůchozí.Ten napáječ mám za 170,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 ...bez toho napájení není anténní zesilovač pod napětím a tak je neprůchozí.Ten napáječ mám za 170,- ahojda .. ten napajec je kompatibilni s kazdym radiem ... ?? nebo jen s originalem .. ?? P.S. mozna blby dotaz ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Měl jsem 2 origo radia a hrály dobře.Nikde žádná ztráta signálu,ted mám navigaci a tam už to tak super není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 ...bez toho napájení není anténní zesilovač pod napětím a tak je neprůchozí.Ten napáječ mám za 170,- ...jde to na každé rádio vybavené ISO anténním konektorem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Da sa to prelomenie, resp. ine poskodenie nejak zistit? Rozdelat antenu, vzit multimetr a zmerit. ...vim ze do jde docela tezko, kdyz je jeden konec v palubce a druhej na strese,ale jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pucmeloun Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Mel jem ten samej problem... A vis cim to bylo? Byl spatnej pouze bičik... Jestli ho budes vyměňovat,tak tam dej pouze original, z vlastni zkušenosti mam ovřené,že neoriginaly jsou fakt naprd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Mel jem ten samej problem...A vis cim to bylo? Byl spatnej pouze bičik... Jestli ho budes vyměňovat,tak tam dej pouze original, z vlastni zkušenosti mam ovřené,že neoriginaly jsou fakt naprd... Prisim a ako sa da vymenit, ked mam antenu, ktora ma ten "bicik", ze sa neda odmontovat? D Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek24 Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Sorry co nazíváš bičíkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pucmeloun Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 To co se šroubuje do anteny... Ale je ho mel jeste odsroubovatelnej... nevim jak sundat ten,co se da jen skopit,ale myslim že to zas takova veda nebude... Zkusim to a dam vedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Tu zistíš ako sa dáva anténa dolu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=446 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Tu najdes kratke, strucne a dostatocne jasne vysvetlene o co vlastne ide. http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=401 Je to sice opis pre Octaviu ale to iste plati aj pre Fabiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 když ma sympfony musím mět fantom nebo to řeší rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 když ma sympfony musím mět fantom nebo to řeší rádio u symphony není fantom potřeba je to pořešené jinak.Fantom je potřeba pouze u neorigo rádii protože tam je jinak řešené napájení zesilovače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadrat Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Jak zjistím, do jaký dutinky v ISO konektoru mám tu redukci zasunout? Možná stupidní otázka....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.