Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den, mám Fabii 1.9 TDI PD 74kW ATD se zadřeným motorem, podařilo se mi koupit docela slušný stejný motor  z octavie 4x4, bohužel jsou tam rozvody s hydraulickým napínákem a když přehodím držák motoru z fabie, tak nepasuje plastový kryt rozvodů z fabie (kvůli hydraulickému napínáku) a ani ten původní z octavie (kvůli vyměněnému držáku motoru na silentblok). Máte s tím nějaké zkušenosti a dá se daný problém nějak řešit. Aneb existuje nějaký ten kryt na fabii, který by pasoval na fabia držák a hydraulický napínák, nebo prostě mám hold smůlu a musím sehnat motor přímo z fabie?

Vloženo (editace)

obojí je ATD, akorát tam nepasují ty plastové kryty jak jsem psal, jsou tam nahouby díry, takže spíš otázka by mohla znít, zda se dělaly fabie s hydraulickým napínákem -> koupit ty krycí plasty

Editováno: , autor: Nakash1
Vloženo (editace)

Rozvody s hydraulickým napínákem se dají předělat na novější rozvody s klasickou napínací kladkou. Akorát se musí udělat díra a závit pro vodící kladku, která je trochu jinde. 

Tady máš postup i s fotkama:   http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=76106&start=0

Nebo tady: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?p=2055778#p2055778

Editováno: , autor: Jarda-k
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Rozvody vyreseny, ted se jeste objevil problem s olejovim vymenikem na chlazeni. Ten z fabie 2004 tam nepasuje a ten co tam je z octavie, ma jiny uhel na filtr a diky tomu se nevleze do motoroveho prostoru...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...