milanosor Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Ahojte, vcera jsme se vrhl na vymenu manzety na leve poloose Fabia I 1.2 HTP. Teleso s kotoucem jsem vyklonil, odsrouboval 6 torxu na prirube u prevodovky, ale ani zaboha nemuzu poloosu dostat dolu. Mate nejaky napad jak ji odrazit od prevodovky? Vypada to, ze asi prijezla k te prirube se kterou je spojena srouby. Nastrikal jsme to pres noc odrezvoacem sroubu ale moc tomu neveri. A tahat za rameno pres kloub nebude to pravy orechovy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 klasika ..kladivo a šrobovák s kovovým koncom na búchanie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siky7 Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Kártká většinou se podaří odrazit,u dlouhé je to problém Tu jsem měl s těhlicí na lisu,síla kolem 11tun a nepovolila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Siky,jemu to nejde od převodovky,ne z unašeče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanosor Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Presne tak. Pouzil jsem hrubou silu a kladivo a nakonec se podarilo. Jen aby ta manzeta neco vydrzela. Fakt se mi do toho nechce zase brzo rypat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Keď ťa všetko zradilo,pomôže ti kladivo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.