Přejít na obsah

Cívka, vypálila se nová


Tomik152

Doporučené příspěvky

 Teď se mi stala zrada. Před 3ma dnama sem měnil prostřední cívku. Dneska dojdu k autu, nastartuju a kolísaly otáčky, tak sem zanadával že zase odešla další. Oddělal sem kryt motoru a zase ta prostřední cívka. Škvařila se od ní umělá hmota, tak sem vypl motor a do pondělka sem dojezdil. Podotýkám že mi tam dávali origo cívku. Kde může být zrada? Nebo sem prostě jen narazil na vadný kus? Na tu měněnou sem najezdil cca 20Km a dneska odešla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) může bejt v zádeli svíčka = preventivně bych s novou cívkou vyměnil i celou sadu svíček, ta odhadem pětistovka za 3 svíce (předpokládám že když píšeš "prostřední cívku", tak že máš HTP) se určitě vyplatí.

 

2) ta nová cívka mohla bejt už z výroby vadnej kus, naprostou spolehlivost nedokáže bez otestování každýho kusu před expedicí z fabriky zaručit žádnej výrobce = ty ND by pak sice měly kosmickou kvalitu, ale cívka by nestála tisícovku, ale minimálně 5 000,- českejch kulatejch...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...