Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

manželce jsem objednával Fabii Combi Style Bílá MOON mimochodem jsem na tu barvu strašně zvědavý...(a myslím že i spousta lidí tady na fóru) nikdo v mém okolí ji ještě neviděl 1.2 TSI 66kw + bluetooth + vyhřívané prdele, nosič střešní, plnoh.rezerva... Objednáno 1.9.2015 termín dodání ve 41 týdnu... už se těšíme... je to cca za 15 dní :-) Myslím ale že překonfigurovali nějaký vůz co měli na sklad protože čekačka je prej okolo 16 týdnů teď běžná... holt nekvalitní auta... :-D :-D :-D .....nikdo je nechce :-D 

Vloženo

Kluci, lze si auto přebrat přímo v Automobilce? Né že by se mi chtělo z Ostravy do MB ale kolega chce první své nové auto a rád by si to odvezl nejlépe přímo od linky :-D Myslíte že by to pro něj mohlo být nějak lepší? Stejně si myslím že mu to maximálně předají v nějakém zák. centru v MB (autosalon u závodu)

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak u mě bude dodací lhůta krátká.

Zadáno do systému 25.8. a dnes jsme s prodejcem zjistili, že je zaplánované na příští týden ( měsíc), tak do 6 týdnů od objednání bude doma :).

Asi mají přebytek litrů nebo interiérů Ambition nebo někdo vypadl.

• o 2 týdny později...
Vloženo

teď v pondělí 02.11.15 jsem byl u porsche plzeň, orientačně jsme probírali objednávku, pojistku, atd., a doba dodání F3C MC byla 10-11 týdnů (TSI), jakákoliv naftová verze "nešla" objednat... jinak mě prodejce nadhodil, že objednávají 95%TSI/5%TDI (v podstatě jen fleety), a 70%66kW/30%81kW... 

Vloženo

No prodejce pan Jopek je super, ale zbytek je takový divný. V servisu už jednám pouze s panem Hanzlíčkem, zbylí technici jsou dost protivní. Vedle u VW je to vše ještě na druhou, protivní, nepříliš ochotní. S čím mě ale Porsche docela zklamalo byly ceny litých kol jako ND - za 15" litý kolo si řekli víc, než v Autovolfu za 16". Jinak Autovolf opravdu hodně neochotní - když jsem měl akutní problém s autem od nich, tak žádný přijeďte hned, ale objednáme vás. V Porsche - samozřejmě přijeďte hned, (pan Hanzlíček). Od té doby vždy jednám pouze s ním.

Vloženo

Tak já na začátek obešel všechny co nabízí Škodu v Plzni. U Šmuclera nevěděli co mluví (měl jsem v konfigu záruku 5y/150tkm za 13k, neřekli mi že je pro PO, pro FO že stačí ta za 990,-. TA je v přestavbě, bojují tam v hodně provizorních podmínkách a jednání tam je dost na palici... CB reference hodně negativní,

Např. ani Šmucler (ten si hraje že se mu daří a přistavuje), ani Volf (u kterého jsem očekával vstřícnější přístup, bylo by to od nich 3tí auto v rodině) neřekli o možnosti výkupu starého vozu za 15tkč (což bohužel kvůli nevědomosti už nevyužiji). 

Díky za info (p.Hanzlíček/servis). Já mám dobré osobní vztahy s jedním z prodejců (p.Potužník). Známe se mimo Porsche. To, a mj i nejvýhodnější nabídnutá cena za auto + ostatní služby mě zatím utvrzuje v tom, že když už bych šel podepsat objednávku, tak u Porsche Bor.Pole. 

Co se týče Volfa, zažil jsem, zprostředkovaně, kdy si volvo přehazovali z Plzně do Holýšova, ani jedna pobočka nebyla ochotná seriozně řešit, byl to pingpong na úkor zákazníka.

Vloženo

Já byl objednávat 14.srpna a 14.října už bylo hotové.. Co jsem ve fabrice slyšel tak není poptávka a čekačka se tak výrazně zkracuje..

a měl jsi nějakou zvláštní specifikaci ? já objednával 1.9. a furt nic

Vloženo

1.2 TSI 66KW Zelená Rally ve výbavě style + paket style plus a navíc tempomat, kessy, kotoučové brzdy vzadu 16" ROCK. Když jsem objednával bylo mi řečeno rozpětí 4-6 měsíců..

Vloženo

Z tlampače odborářů:

Zaměstnance na montáži modelů Fabia a Rapid Spaceback čekají páteční volná odpoledne. V rámci flexikont se totiž uskuteční minusové směny, a to vždy v rámci páteční odpolední směny 6.11., 13.11. a 27.11.2015. Zaměstnanci budou doma za plnou denní mzdu..

Vloženo

chtěl bych se zeptat ten kdo již přebíral v jaké fázi se kupující dozví kdy bude auto na prodejně, jestli když už jde do výroby nebo až když už je u prodejce nebo kdy. 

Vloženo

No, ja mel nejaky odhad od prodejce a jak se termin blizil, tak mi volal, ze to nebude ani nahodou. ale az za dalsi dva mesice a jestli nechci jeste neco zmenit. Pak me kontaktoval az kdyz auto bylo vyrobeno s tim, ze kdy bude u nich pripravene na prevzeti abychom si domluvili termin, ktery se mi hodi. To ale byl muj pripad, jinde a v jiny cas to muze byt zase uplne jinak...

Vloženo

chtěl bych se zeptat ten kdo již přebíral v jaké fázi se kupující dozví kdy bude auto na prodejně, jestli když už jde do výroby nebo až když už je u prodejce nebo kdy. 

Objednáno 17.2. Na moje naléhání dealer pravidelně nahlížel do systému, až se tam cca po 3 a půl měsících objevilo, že auto půjde do výroby ve 24. týdnu. Předali mi ho až v 26.týdnu (26. 6.). 

Alespoň jsem díky tomu ještě dva měsíce po objednání nechal změnit barvu, za což jsem teď neskonale vděčný.

Vloženo

Chalani tak neska som objednal auto 18.11 a malo by byt kolo 30.3 tolka doba ale už sa nemožem dočkat povedal mi predajca že do vyroby by malo ist niekedy vo februari.inač sa jedná o fabiu combi 1.2tsi 81kw style modra race ,paket style plus,sun set,rezerva,a šede hagusy dali mi 4%zlavu  :kol-28:

Vloženo

kubo233, můžu se zeptat, to na slovensku  nejsou žádné skladovky, nebo ti jde přesně o tu tvoji výbavu.Kombíků ve výbavě style je všude plno.By mě jeblo čekat na auto 4 měsíc, to je jak za komančů, to se mi stalo naposled u favorita.

Jako nekecám k mému prodejci každý tyden přivezou minimálně 3 auta na sklad a jak tak koukám v okolí 20-ti km. je to podobné.

Vloženo

zatial nemaju u nas naskladnené nič on sám hovoril predajca že im niečo príde za 2 týždne ale ja som chcel to čo som chcel k výbave radšej si počkám a budem tam mat všetko čo som chcel ako zobrat hned a potom si buchát hlavu že som mohol mat toto a toto vieš ale zase nemám tam nejak extra výbavu len to čo sa mi proste páčilo a na čo boli peniaze takže tak ekare :kol-47:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...