Ondraa Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Výrobní kapacita je už holt na takovou dobu rezervovaná. Ale prej to začínají celkem honit. Já jsem objednával v půlce září a že na konci listopadu by mohla být. Takze nějakých 10 tydnu cca čekání. Tak jsem zvědavej. Ono taky každá motorizace má jiný termíny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Ondraa: ............ Motorizace urcite ne, motor je to nejmensi,.. ale ruzne stupne vybavy a jejich hodne rozsirena moznost kombinaci ruznych priplatkovych veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Já objednal Fabii 9.9.2016 a tento týden dealer informoval, že bude vyrobena na přelomu listopadu a prosince. Takže asi ani teď ještě není známé přesné datum výroby. Zároveň jsem ve stejný den objednal i Yeti a tam ještě není známo nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Na yetiho se čeká cca 20tydnu Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Trautenberku - odstraň si konečně tu hlášku "Sent from my iPhone using Tapatalk", odporuje to pravidlům fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Rikal dealer pri objednani, ze Fabia cca 3 mesice a Yeti cca 5 mesicu, tak to odpovida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Já objednal 21.9. a 46 tyden je výroba takže předání zhruba na přelomu listopad prosinec. Voiceho už nějakej ten pátek neberu vážně, chtěl bych mu vidět do hlavy přitom když vymýšlí ty jeho blbý komenty, asi mu v té chvilli jede mozek na 2% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Snad blbost si napsal ty né já. A teď se tady obhajuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 (editace) Nechápu o čem mluvíš. Já jen psal že mě to vyrobí po 8 týdnech. Možná narážíš na to že tady jde o dodací lhůtu tak ok. Dodací lhůta na salon bude 9 týdnů a předpokládám že nejzažší 11 týdnů do předání. Pořát to není 14-16. A když ti něco tak strašně vadí tak nechápu že vůbec reaguješ to už jsem ti psal i v jiném tématu. Nebo specifikuj tvý narážky přesně, předejdeme tady potom zbytečnýmu tlachání o ničem. Editováno: 5. Listopad 2016, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 To je teď takovej zájem? Já odpověděl na poslední větu, nevím co na tom nechápeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Pamatuju si na doby, kdy se třeba na Wartburga čekalo 18 let. A vám vadí počkat několik týdnů? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Mě těch 14-16 týdnů napsal prodejce,ale jestli jinde mají větší kvoty anebo to nakonfiguruje do auta,které ještě jde měnit,tak jde vyrobit dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 před 1 hodinou, Voice napsal: To je teď takovej zájem? Já odpověděl na poslední větu, nevím co na tom nechápeš. Tak tohle zrovna je mě jasný že raději si dají větší rezervu. Ale dix1 napsal až teď že mu to řekl dealer, myslel jsem že mu to takto už vyrobili tak jsem reagoval že to může být i dřív. Mě šlo spíš o tu narážku že to tak dělají abych se já osobně mohl zeptat, takový komenty si můžeš odpustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misho28 Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 (editace) Ja som objednával Fabiu vo výbave Style 23.8 2016 (34.týždeň) kedy mi bolo povedané že čakacia doba je 2 mesiace. Pred pár dňami som volal s dealerom že výroba je naplánovaná na 45. týždeň. Takže hádam všetko pôjde ako má a auto si prevezmem koncom tohto mesiaca Editováno: 6. Listopad 2016, autor: Misho28 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 24. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2016 Skoda Fabia Combi 1,2 TSI 66kW Style + nieco naviac objednana zaciatkom novembra v Brne. Slubene dodanie do konca januara. Posledna info o predbeznom zaplanovani vo vyrobe 6-8KT 2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Objednána tento týden Fabia Combi 66 kw Style plus + něco navíc a dodací lhůta 10 týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Zdravím všechny. tak já objednával 7.12.2016 Fabii combi Style a předpokládaná doba dodání ve smlouvě 31.3, tak už jsem rovněž nedočkavej. Zatím mám Fabii combi 2 1.4 mpi+LPG, tak jsem na F3 už fakt zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 31. leden 2017 Sdílet Vloženo 31. leden 2017 Kdo si počká, ten se dočká...hlavně, aby pak nepřišlo zklamání :-). Dnes jsem upravoval konfiguraci a bylo mi potvrzeno, že auto určitě nebude dříve než za 10 týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 (editace) Jo to čekání je hrozné. Předchozí Fabia byla za 6 týdnů. Doufám, že zklamání nebude. Editováno: 1. Únor 2017, autor: Vojta.MM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 To já se do 10 týdnů loni vešel, teď asi počítají s tím že v Číně je 2 týdny nový čínský rok a fabriky nejedou. Dodávky některý dílů se tak můžou opozdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Tak 10 týdnů je pěkný. To já mám, za sebou 8 týdnů a budu čekat ještě 4-8 týdnů. Ve smlouvě mám poznamenané že se mohou zpozdit až o 12 týdnů. To by byla hrůůůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vectrix Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Zdravim. Ja jsem Fabii Combi objednaval v poslednim tydnu roku 2016 a prodejce mi cca pred tydnem poslal email, ze vyroba je naplanovana na 9. KT. Vypada to teda na tech 10 tydnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 před 24 minutami, Ondraa napsal: Fabie jsou myslím všechny v mladé Boleslavi. S čekací dobou jsem počítal a naplánoval si to na jaro, takže žádná deprese :-) Výrobu předpokládám v MB a hlavně nad tím ani raději nepřemýšlím. Mám přístup do TPCA a když vidím, co se s těma angličákama děje po sjezdu z linky, tak mi to přijde dost drastický... floutek naskočí...gumovačka...rána...válce, otáčkoměr do červeného, gumovačka do myčky nebo co to je a šup ven na dvorek :-) Asi je to normální, že to tam nikomu nevadí, ale představa, že se někdo takto chová k mému autu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Jo Fabie se vyrábějí v Boleslavi. Kolega si 2 týdny po mě objednával Jetiho a dneska mu volali, že ho může vyzvednout. Takže čekal 6 týdnů. Se někdo má. Na druhou stranu jsem nakonec ale rád, že budu mít auto až v březnu, když vidím ten sníh a bordel co je ted na silnicích, tak si nakonec rád počkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Tak proto čekám tak dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.