Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Inzerát si dej do inzerce, tady nám aspoň popiš v čem je ten systém lepší než ostatní metody.

Hmm,toto strasenie koluje krizom-krazom netom uz hodne dlhu dobu,ale zatial neviem o ziadnom realne ukradnutom s keyless entry,resp napocudovanie sa kradnu stale nepomerne viac tie klasicke,klucove,vacsinou nijako,alebo slabo zabezpecene,alebo potom auta odcudzene ako poistovaci podvod.Osobne z toho obavu nemam a keyless entry v aute vzdy vyzadovat budem.Ak by to bolo take easy a vazne by sa tie auta kradli ako na beziacom pase,urcite by vyrobcovia reagovali.

Upraveno od Patrik1971

• 4 týdny později...

Ahoj všem. Muzu se zeptat kolik platite GAP? Dekuju

• 4 měsíce později...

toto by aj mna zaujimalo, kolko cca stoji gap? pripadne cela suma havarijna+gap? viem ze je to do urcitej miery asi individualne ale zhruba...

Já platím Gap 1500 ročně,celkem mám havarijko + gap 20000 Kč.

ja platim 20 rocne vcetne GAP na L&K v Plzni, mam nejaky bonusy a je to smlouva na 3 roky

Upraveno od Plzeňáček

1% havarijko?

Já to mám v ceně úvěru.

Škoda Pojištění Plus od Allianz
Povinné = 5913 Kč
Havarijní 1% + GAP = 24.818 Kč
Pojištění skel = 1500 Kč
Celkem = 32.231 Kč

Rozdíl s GAP nebo bez něj byl asi 400-500 Kč měsíčně (už si to nepamatuji).

Asi člověče 5% spoluúčast, ale to nevim jistě. Ale to 1% to hodně prodražilo si mlhavě pamatuju.

20-21k u ČSOB, obě auta cca podobně

diky za info, celkom uzitocne uvidime kolko to bude na SK

Upraveno od pichalsi

• 6 měsíců později...
V 3. 10. 2015 na 16:52, Aleš_BX napsal:

kdo chce ukradne auto i se zabezpečením, jak se tu píše výše, dobra pojistka a basta, nicméně koho to baví pořád zamykat a odemykat něco, když je auto s Kessy? trochu proti logice

Když je auto se systémem Kessy, vhodné se zdá být tzv.  Construct Safetronic.  Pořízeno hned při koupi vozu, účtováno:  14.000,-Kč. Jak odcházíš z auta zamyká se to automaticky samo ta DSG páka v poloze "P".  Při příchodu přiložíš na určené místo čip a startuješ tlačítkem. Můžeš i opačně. Prst na tlačítko Start a pak přiložit čip. Tedy bez klíčku zůstává odemykání dveří, start i Construct Safetronic.

http://www.construct.cz/produkty-sk/construct-safetronic

• 11 měsíců později...

Jenom mi je divny, ze to BMW je odemcene jeste pred tim, nez tam ti dva zacnou sachovat s tou antenou. 

Je to popsané v tom článku. Slabší signálem otevřeli dveře a silnější potřebovali na nastartování. Jak to tak vidím, tak si budu klíč pro sichr dávat do plechové krabičky. 

Ale ze auto to odemčení nepotvrdilo blinkrama?

• 2 týdny později...

Tiez to beriem skor ako nieco usmevne:D......nechavam ma to chladnym a vpoho kluce nechavam tam,kde doteraz.

• 2 měsíce později...

chlapik co mi kedysi do RSy montoval Sky Brake DD5, mi aktualne odporuca riesenie od Pandory. este som to velmi neskumal, tak sa skusim spytat tu - poznate riesenia Pandora? maju nejake zasadne minusy ci slabiny?

Ta Pandora vypadá super, škoda že mám zamykání převodovky :-(

nenašel jsem k tomu lepší video

Upraveno od milanfrolka

Jinak poptával jsem Pandoru Elite, po týdnu se nikdo ani neozval...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.