Březen 20, 20169 r Inzerát si dej do inzerce, tady nám aspoň popiš v čem je ten systém lepší než ostatní metody.
Březen 20, 20169 r Pokud máte bezklíčový vstup tak bacha. http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/tato-auta-vam-dnes-ukradnou-behem-vterin-podivejte-se-jaka-a-jak/
Březen 20, 20169 r Hmm,toto strasenie koluje krizom-krazom netom uz hodne dlhu dobu,ale zatial neviem o ziadnom realne ukradnutom s keyless entry,resp napocudovanie sa kradnu stale nepomerne viac tie klasicke,klucove,vacsinou nijako,alebo slabo zabezpecene,alebo potom auta odcudzene ako poistovaci podvod.Osobne z toho obavu nemam a keyless entry v aute vzdy vyzadovat budem.Ak by to bolo take easy a vazne by sa tie auta kradli ako na beziacom pase,urcite by vyrobcovia reagovali. Upraveno Březen 20, 20169 r od Patrik1971
Září 12, 20168 r toto by aj mna zaujimalo, kolko cca stoji gap? pripadne cela suma havarijna+gap? viem ze je to do urcitej miery asi individualne ale zhruba...
Září 12, 20168 r ja platim 20 rocne vcetne GAP na L&K v Plzni, mam nejaky bonusy a je to smlouva na 3 roky Upraveno Září 12, 20168 r od Plzeňáček
Září 12, 20168 r Já to mám v ceně úvěru. Škoda Pojištění Plus od Allianz Povinné = 5913 Kč Havarijní 1% + GAP = 24.818 Kč Pojištění skel = 1500 Kč Celkem = 32.231 Kč Rozdíl s GAP nebo bez něj byl asi 400-500 Kč měsíčně (už si to nepamatuji).
Září 13, 20168 r Asi člověče 5% spoluúčast, ale to nevim jistě. Ale to 1% to hodně prodražilo si mlhavě pamatuju.
Září 14, 20168 r diky za info, celkom uzitocne uvidime kolko to bude na SK Upraveno Září 14, 20168 r od pichalsi
Březen 14, 20178 r V 3. 10. 2015 na 16:52, Aleš_BX napsal: kdo chce ukradne auto i se zabezpečením, jak se tu píše výše, dobra pojistka a basta, nicméně koho to baví pořád zamykat a odemykat něco, když je auto s Kessy? trochu proti logice Když je auto se systémem Kessy, vhodné se zdá být tzv. Construct Safetronic. Pořízeno hned při koupi vozu, účtováno: 14.000,-Kč. Jak odcházíš z auta zamyká se to automaticky samo ta DSG páka v poloze "P". Při příchodu přiložíš na určené místo čip a startuješ tlačítkem. Můžeš i opačně. Prst na tlačítko Start a pak přiložit čip. Tedy bez klíčku zůstává odemykání dveří, start i Construct Safetronic. http://www.construct.cz/produkty-sk/construct-safetronic
Únor 17, 20187 r Jenom mi je divny, ze to BMW je odemcene jeste pred tim, nez tam ti dva zacnou sachovat s tou antenou.
Únor 17, 20187 r Je to popsané v tom článku. Slabší signálem otevřeli dveře a silnější potřebovali na nastartování. Jak to tak vidím, tak si budu klíč pro sichr dávat do plechové krabičky.
Únor 26, 20187 r Tiez to beriem skor ako nieco usmevne......nechavam ma to chladnym a vpoho kluce nechavam tam,kde doteraz.
Květen 13, 20187 r chlapik co mi kedysi do RSy montoval Sky Brake DD5, mi aktualne odporuca riesenie od Pandory. este som to velmi neskumal, tak sa skusim spytat tu - poznate riesenia Pandora? maju nejake zasadne minusy ci slabiny?
Květen 20, 20187 r ahoj díval jsem se na tu Pandoru a libí se mě to ,má to někdo ? víc info než na ofic . stránkách jsem našel tu https://www.levnealarmy.cz/eshop/zabezpeceni-vozidel/autoalarmy/pandora/ Upraveno Květen 20, 20187 r od milanfrolka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.