Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Oba odkazy jsou jedna firma,můžu jen doporučit! Po telefonické objednávce den dopředu, cca 1,5 hodiny na počkání. Vše zatím funguje jak má ( 2 dny). Swing BT+ Style 2018

Upraveno od pizzamann

• 11 měsíců později...

Zeptám se zkušených:  jak se dostanu ke konektoru T16a? musí volant dolu? děkuji

1674720400_Snmkaobrazovky(513).thumb.png.d519d2b9970b4d5e3c2802b9a873b749.png

T16a je podvolantový krúžok. teda hej

teda jestli to dobře chápu, potřebuji sundat spodní plast volantu a ten je uchycen dvěma šrouby, ke kterým se bez sundaní volantu nedostanu - skvělé.

trošku ináč. teoreticky plast dostaneš dole aj bez toho (v piatok sa mi to podarilo), skrutky sú 3, zabudol si jednu zo spodu. ale samotný krúžok nedostaneš von, teda problém je k nemu sa dostať bez demontáže volantu. nechápem, načo si komplikovať prístup. dole airbag, volant a je to

sorry, moja chyba. keď pozerám fotky, T16a by mala byť zo spodnej strany. čiže teoreticky ak správne otočíš volant a máš dosť úzku rukoväť skrutkovača, mohol by si sa tam dostať. stále ale platí, že skrutky sú 3. 2 z prednej strany za volantom, 1 zo spodnej strany

019.thumb.jpg.6aeaa21fff0380f706b315ced59df5c1.jpg IMG_20190302_125120.thumb.jpg.043924995773bad0d07860ce171a09c5.jpg

Upraveno od wirer

řeším MF a potřebuji se jen dostat ke spodnímu konektoru (lin a +). Ten 3tí šroub jsem pro jeho dobrou přístupnost nezmínil.

jj, ty možno nie, no niekto potom bude trhať plasty prečo to nejde dole. skús to potom nafotiť ako to išlo, zíde sa viacerím

• 2 týdny později...

Jde vyměnit obyčejný volant za multifunkční?

Fabia III, MR 2015, Ambition, autorádio Blues

jde to dodelat ale priprav si cca 5k

• 2 měsíce později...

Poradil by někdo s doděláním té multifunkce? Zrovna to řeším a nemám jasno v pár věcech..mám Style bez multifunkce a pro výměnu chci použít tlačítka 3V0919719B, což maj bejt už s bílým podsvitem..jsou uváděný i pro F3, ale chci se ujistit, že jdou použít...dál mě zajímá, jak je to teda s lištou ve volantu...musí se vyměnit za typ s dírama pro tlačítka nebo to ve volantu jsou jen krytky co vycvaknu a místo nich dám tlačítka?...jinej svazek pro airbag/multi je jasnej...a co pak? Co vše se musí dotáhnout a kam? Četl jsem něco o jednom drátu do BCM...to je vše? Díky za info... Wirer tohle má z výroby, postrádám návod :D

@pjdefort Koupit tlačítka dle vin vozidla. Koupit nový svazek do volantu. Nutno sundat volant aby šel sundat spodní kryt sloupku volantu Vycvaknout krytky, vyměnit svazek, vložit tlačitka, zapojit.Z pod volantu natáhnout jeden drát do bcm a druhý na pojistkú č.14. Nakódovat.

Já si tokhle nechal dodělat v AS.

Zapojení v dílenské příručce.

Upraveno od milanxx

jo, už to studuju..a jestli studuju správně, tak mi vychází teda že do BCM je fialovo/bílej na konektor T73c/ pin 13 a červeno/žlutej na pojistku č.14 jak jsi zmínil

Tak tak. Viz ve vlákně výše drbačka. A jestli pc ovládáš páčkou tak to ti zůstane. Bude fungovat obojí společně.

@pjdefort mam na prodej volsnt z f3 style s multifukce a malo použivana

Dobrý den prosím o informace zda se někomu podařilo dodělat multifunkci na volant s radiem Blues bez maxidotu. Je lepší koupit tlačítka nebo rovnou celý volant ? Děkuji za odpověď. 

• 3 týdny později...

chtěl bych se ještě zeptat na číslo pinů na napojení pod volantem..pin do BCM vim, ale tohle jsem nezjistil, abych si ho mohl koupit a konečně propojit..díky

EDIT:

zjištěno - piny stejné jako ve žlutém konektoru v airbagovém svazku ve volantu..takže použito ze starého nemultifunkčního svazku co mi zbyl :)

Upraveno od pjdefort

• 1 měsíc později...

Já mám otázku, jak konkrétně vypadá kódování dodelani MuFu? Díky za odpověď

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ve své podstatě se zaškrtne nebo vybere z voleb, že je nainstalován MF.

• 6 měsíců později...

Dokázal by někdo poradit v čem je problém.

Sehnal jsem tlačítka na FIII 2016 a ty v mr 16 fungovaly.  Dnes jsem montoval do FL 2019 , stejný postup zapojení a nic.

Může být problém, že u FL jsou jiné? Neměl by někdo schema zapojení ?

Děkuji 

nema FL tyto? IMG_6417.thumb.JPG.b5c87f6238b3efc6d9a80a9788b043f2.JPGIMG_6422.thumb.JPG.102ebf8e41984d5c80ecb15aef7d79dd.JPG

Nemá MR16 vlevo místo hlasového asistenta přepínání zdrojů?

Nie. Moja 04.2016 tam uz ma hlasove. 

Vyber von BCM a skontroluj ci mas vobec na pozicii 13 konektor C. Jednu F3FL som tu uz mal, BCM nova 2Q0 a pin nebol. Teda mal smolu

Upraveno od wirer

mam tam tyto.

V 2016 fakali normal 

20200602_205835.jpg

Upraveno od octavia_66_tdi

Potom jak píše @wirer, kontrola BCM.

@octavia_66_tdi A natáhl jsi z podvolantu ty 2xdráty a do volantu nový svazek?

@kvetosm Ano podle wiew jsou FL

Upraveno od milanxx

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.