Publikováno Září 8, 20159 r Nevím, zda jsem si zvykl zamykat rychleji, ale po zavření dveří cca sekundu nebo dvě nelze zamknout DO. V nepozornosti se mi párkrát stalo, že jsem odcházel od auta, dveře jsem nechal zavřít, stiskl DO a po příchodu k autu překvapení, auto jen bliklo po odemknutí, necvakly zámky, bylo prostě nezamčené... Stává se vám to taky, že nefunguje DO ihned po zavření dveří?
Září 8, 20159 r Kdyz odchazim od auta a zamykam, tak slysim, jestli zamky cvakly nebo ne... Navic mam pocit, ze kdyz se od auta odejde na delsi dobu na vetsi vzdalenost, tak se samo zamkne...?
Září 8, 20159 r Tak to bude asi tahle ficura, co se mi prihodila... Pokud vozidlo odemknete a během 45 s neotevřete žádné dveře ani víko zavazadlového prostoru, vozidlo se automaticky zamkne a zapne se bezpečnostní pojistka, resp. varovné zařízení proti odcizení vozidla. Tato funkce zabraňuje tomu, aby vozidlo zůstalo neúmyslně odemknuté.
Září 8, 20159 r Jo, to je klasika. Na chatě odemknu auto, klíč dám do kapsy, popadnu tašky, dojdu k autu, položím tašky u kufru, natahuji ruku k zadním dveřím a cvak! Auto se zamkne.
Září 8, 20159 r uz se mi to taky stalo. mackal jsem dalkac a nic se nedelo. trosku mne vadi, ze nejde aktivovat akusticka signalizace kdyz zamknete auto (ani kdyz ma auto alarm - alespon jsem to teda nikde nenasel). Hlasitost zamku je az prilis ticha:(
Září 8, 20159 r Akustickou signalizaci bych zakázal zákonem. Vždyť stačí blikat. Naštěstí se to už moc nepoužívá, ale před lety jsem ráno vstával s prvním odemčeným autem v ulici. Kvák! - Kvák!
Září 8, 20159 r uz se mi to taky stalo. mackal jsem dalkac a nic se nedelo. trosku mne vadi, ze nejde aktivovat akusticka signalizace kdyz zamknete auto (ani kdyz ma auto alarm - alespon jsem to teda nikde nenasel). Hlasitost zamku je az prilis ticha:( Aktivovat to jde, pokud máš alarm tak by to mělo být v menu CAR - nastaveni - otevírání a zavírání - akusticke potvrzení. Pokud v nabídce není tak se stav do servisu. Je to nekde ve "skrytém menu". Já to tam taky neměl, ale podle manuálu k boleru to tam má být. Nechapu proč tuto funkci skrývaji? PS Pípá to decentně, takovým tlumeným tónem, nic rušivého
Září 9, 20159 r uz se mi to taky stalo. mackal jsem dalkac a nic se nedelo. trosku mne vadi, ze nejde aktivovat akusticka signalizace kdyz zamknete auto (ani kdyz ma auto alarm - alespon jsem to teda nikde nenasel). Hlasitost zamku je az prilis ticha:( Pokud máš alarm tak to funguje je to v infotainmentu CAR - OTEVÍRÁNÍ A ZAVÍRÁN Í - AKUSTICKÉ POTVRZENÍ - AKTIVACE/DEAKTIVACE. Mám alarm a funguje bezvadně. Snad jsem pomohl.
Září 9, 20159 r ok, mrknu, ale prave jsem tam nic takoveho nenasel. zitra jedu do servisu, tak se jim o tom zminim.
Září 9, 20159 r Stejne jak Mrstik. Funguje. Mimochodem hnusnej pisklavej zvuk. Mam vypnuto. Mam Swing
Květen 5, 20169 r Už se vám někomu stalo že se na displeji objevilo vymente baterii v DO? Mě už dvakrát a to mám auto tři měsíce. Trochu krátká doba???
Květen 5, 20169 r mě se to stalo cca po půl roce, a to ještě jak debil než odejdu od auta tak nejmíň 3x zmacknu estli sem zamknul
Květen 5, 20169 r Po 4 měsících taky tahle hláška, tak sem hned skočil do domovského servisu a na počkání vyměnili za novou ani sem nic neplati.Je tam 2025, na skopčáckém fóru sem se dočetl že tam vleze i klasická 2032 co se strká do kompu co drží bios, vydrží prý déle.Tak až mi to příště pisne na displeji onu hlášku tak tam prdnu tu silnější a bude klid na delší dobu. Upraveno Květen 5, 20169 r od ekr
Květen 5, 20169 r Však píšu 2032 o 2035 nepadlo ani slovo, právě sem jí vzpomněl proto že každý kdo se zajímá o počítače tak jí už na základní desce ve stolním compu měnil, jak sem vyčetl na foru u našich západních sousedů tak ji tam napasovali a vlezla se.
Květen 5, 20169 r qcze_ Od výrobce tam je daná 2025 píšu o náhradě za tuto baterii a to jde vlastně o kapacitu originál má 160 mAh a ta 2032 má 220 mAh výškou se vejde, někde na youtubku je na to i video.
Květen 9, 20169 r A není něco špatně? Na OII jsem za 5 let neměnil baterku v klíči a vy už někteří po třech, čtyřech měsících.
Květen 10, 20169 r Aj moje si zapýtalo novu batériu asi po 8 mesiacoch ale nedal som mu ju a funguje bez problémov ďalej.
Květen 10, 20169 r A není něco špatně? Na OII jsem za 5 let neměnil baterku v klíči a vy už někteří po třech, čtyřech měsících. Ovladač s kessy má větší spotřebu, proto kratší životnost baterie.
Květen 11, 20169 r Po me to chtelo vymenit baterku po roce. Kessy nebo Easystart je opravdu narocnejsi na baterku, protoze auto s klickem neustale komunikuje. Vymena doma svepomoci cca 2 minuty.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.