Listopad 14, 20159 r rychle to nafoť, než si najde cestu zpět :-) a dej sem foto. Někde se asi při konstrukci světel stala chyba.
Listopad 14, 20159 r Autor Podla skody a poniektorych na tomto fore kym tam nemas kvapky tak je vsetko ok ☺
Listopad 14, 20159 r Hodil bych to skodovce na oficialni stranku na fb, jakmile uploadnou nejakou fotku se superbem. To bude dostatecna reklama a nekdo se te ujme. Skoda, ze to nejde jeste upravit. Idealne z komara udelat velblouda :-)
Listopad 15, 20159 r tvl někde asi fakt udělali soudruzi chybu... to jako první rok nemá cenu nový modely kupovat? nechápu
Listopad 15, 20159 r Je to blby,ze se svetla rosi a dostane se tam bordel.....asi by by to delat nemelo a kdyz uz tak jen slabe....proste jel bych do servisu at to vyresi a kdyby neslyseli na nic,tak priste bych tam strikl vodu strikacnou at je to viditelne a hotovo....proste za ty penize by to delat nemelo
Listopad 16, 20159 r Ale tohle uz opravdu vypada na nejakou vyrobni vadu kusu, bud nekdo nekde zapomnel nejake tesneni a nebo je spatny odvetravaci kanalek ci neco podobneho, ta mura neni uplne nejmensiho vzrustu Tohle bych jim ale opravdu na hlavu hodil Upraveno Listopad 16, 20159 r od Bladik
Listopad 21, 20159 r Moja skúsenosť: nejaký "slepec" mi v lete pred činžiakom škrkol predný nárazník, tak som to dal spraviť v servise a až tu som si všimol, po cca 1,5r, čo mám tento gepel /inak to auto nazvať ani nemôžem/, že mám v svetle muchu ako hovädo, už bola vysušená, úplne v rohu svetlometu. Riaditeľ predajne mi povedal, že by mi to ako reklamáciu neuznali, že mám šťastie, že mi idú striekať nárazník, tak to svetlo vymontujú a muchu vyberú...škodovka je obyčajný hnoj, nikdy v živote si to už nekúpim, ...inak, svetlá sa mi tiež už zarosili, ale asi to tak má byť, kamarát má trojročnú 7-ku, rosia sa mu tiež.
Listopad 23, 20159 r No mně se světla taky rosí (SUP 3, L&K) až někam do poloviny. Pokaždý, když je trochu vlhko. Příští týden to dávám na reklamaci, navíc mi ještě vrže kaslík a taky jsou špatně usazený pravý dveře (profukujou a třou o sebe ty chromový lišty kolem oken tak, že už je jedna zdeformovaná). Řekli mi, že u nových modelů si to tam budou muset nechat asi týden a náhradní vůz mi nedají. Tolik k autu za skoro 1,2 mil. Čumim. Před tím jsem měl CC a když mi vrzal tlumič, mohli se posrat a dali mi hned auto v odpovídající třídě. Jsem docela zklamaný, ale aspoň nemám v lampě můru
Listopad 23, 20159 r Podle mně máš na náhradní vůz nárok, platíš si jen pohonné hmoty. To mi řekli i přímo v servise - jedině, že by zase škodovka něco změnila.
Listopad 23, 20159 r No já jsem to chtěl dát tam, kde jsem to kupoval a řekli mi, že bez nároku. Naštěstí máme v práci docela velký vozový park, takže budu jezdit Merglem GLK, ale i tak mě to naštvalo. Ten přístup se mi krajně nelíbí. Přeci jen si kupuješ jejich vlajkovou loď, která není úplně levná a čekal bych, že si jim na tom záleží. Dokonce i pochopím, že nějaké mouchy, pokud jde o úplně nový typ auta, to bude mít, ale tak se k tomu přeci nějak postavím, ne? No nic, jen mi to ukazuje, kam se za tři roky, až budu brát nový auto, pravděpodobně nepovídám.
Listopad 23, 20159 r měl jsi zajet od jiného servisu, na náhradní auto máš nárok.. Bohužel, v každém servisu se sttaví k zákazníkovi trochu jinak. Ale zajímavý je, že u tebe reklamaci s mlžením světlometů uznali a co se týče ostatních u jiných AS nevědí o co jde :-) Upraveno Listopad 23, 20159 r od michal2009
Listopad 23, 20159 r Jo jasně, chápu. Abyste mě správně pochopili, já se neoháním, nevztekám se a tak. Jen si utvářím názor a zkušenost
Listopad 23, 20159 r Na nahradni vozidlo narok mas, pokud mas chut se s tim zaobirat, tak bych na ne skocil a ohanej se klientskym servisem z MB .. to se pak zacnou dit veci. Bohuzel spousta znacek aut trpi tim, ze jsou jejich servisy plne idiotu (
Listopad 27, 20159 r Pro predstavu dnes cesta po meste,venku 5 nad nulou, sucho. Oba svetlomety zamlzene,jako kdyby na nich byl snih, nebo prselo. A to jak v praci, tak doma stojim v suche garazi. Foceno pri zhasnutych svetlometech. Upraveno Listopad 27, 20159 r od Martin Bednář
Listopad 27, 20159 r Zdá se, že to není výjimečná záležitost, ale skutečně nějaká konstrukční vada nových světlometů. Jedině reklamovat a reklamovat (samozřejmě s těmi kapkami vody a hmyzem), snad se to donese do škodovky a začnou to řešit. Co více dodat...
Listopad 28, 20159 r Tak to je fraska..tak pekne svetla a taky curbes, to urcite nie je v poriadku toto. Vyrobna alebo konstrukcna vada..hruza, des
Listopad 29, 20159 r Netusite někdo kdo ta svetla vyrabi? Možná lepsi dotaz u vyrobce, nez v autorizaku.
Listopad 29, 20159 r V ČR vyrábí světla např. Varroc Lighting Systems, Automotive Lighting, Hella Autotechnik, Koito. Kdo z nich nebo někdo další, to budou opět vědět ve Škodovce. Logo výrobce na světlech asi nebude, pokud ano, tak tam bude asi Škoda...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.