JSvoboda Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 (editace) Dnes rano sem sel po meste a vetsina novych aut co prijeli zrovna na parkoviste meli zamlzino... Viz Karoq foto. Moje auto zatim nic. Skusim tomu zamezit temito sacky a zatim to vypada velmi nadejne... Sacky VA2 ! VA1 jsou mensi. Jeste dodam ze po tydnu jsou sacky ve svetlech porad jako nove a suche takze pravdepodobne to neco vydrzi. Sacky: Editováno: 22. Listopad 2022, autor: JSvoboda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik9 Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 před 29 minutami, JSvoboda napsal: Dnes rano sem sel po meste a vetsina novych aut co prijeli zrovna na parkoviste meli zamlzino... Viz Karoq foto. Moje auto zatim nic. Skusim tomu zamezit temito sacky a zatim to vypada velmi nadejne... Sacky VA2 ! VA1 jsou mensi. Jeste dodam ze po tydnu jsou sacky ve svetlech porad jako nove a suche takze pravdepodobne to neco vydrzi. Sacky: Tak mám to objednané :) dam vedet či to pomohlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik9 Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 před 39 minutami, JSvoboda napsal: Dnes rano sem sel po meste a vetsina novych aut co prijeli zrovna na parkoviste meli zamlzino... Viz Karoq foto. Moje auto zatim nic. Skusim tomu zamezit temito sacky a zatim to vypada velmi nadejne... Sacky VA2 ! VA1 jsou mensi. Jeste dodam ze po tydnu jsou sacky ve svetlech porad jako nove a suche takze pravdepodobne to neco vydrzi. Sacky: Na superbe to je vlastne skované za tou mriežkou ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 (editace) To nevim co myslis za mrizku. Je to v prostoru mezi jakoby parabolou a zadnim telem svetlometu. Vsak se tam koukni, otvor zadku a uvidis hned patici xenonu a okolo ni je prostor. Neboj pytlik ti nespadne dopredu k cocce ke slavnemu krystalu kde melo byt dalkove pridavne svetlo... Jeste mam sto chuti nacpat sacek do kazdy mlhovky, ty sou zamlzeny v rozich imrvere kdyz je rozsvitim... Editováno: 22. Listopad 2022, autor: JSvoboda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik9 Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 před 9 minutami, JSvoboda napsal: To nevim co myslis za mrizku. Je to v prostoru mezi jakoby parabolou a zadnim telem svetlometu. Vsak se tam koukni, otvor zadku a uvidis hned patici xenonu a okolo ni je prostor. Neboj pytlik ti nespadne dopredu k cocce ke slavnemu krystalu kde melo byt dalkove pridavne svetlo... Jeste mam sto chuti nacpat sacek do kazdy mlhovky, ty sou zamlzeny v rozich imrvere kdyz je rozsvitim... Za timto som myslel … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 (editace) Jo za diamantem no, za tim diamantem je normal stena a az za tou je misto mezi timto a telem svetlometu a zde je polstarek. Ds se rici v miste mezi patici xenonu a z casti jakoby mirne pod diamantem na sikmo. Uvidis az se tam podivas a ohmatas si to tam... Editováno: 22. Listopad 2022, autor: JSvoboda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 @Patrik9 Přijde ti normální neustále citovat bezprostředně předcházející příspěvek? V rozhovoru také opakuješ to, co ti řekl tvůj protějšek? Asi ne, že? Vypadal bys jako blb. A teď se podívaj, jak to tady po tvém řádění vypadá. Dodržuj pravidla fóra! 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 Taky jsem "postižen" mlhovinou, stačila necelá hodina jízdy v dešti. Zamlžily se mi oba světlomety a druhý den to zmizelo. Nevím, jestli by šlo kouzlo se sáčkem i do Matrix světel. Mlhovky jsem nezkoumal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 Ja si myslim ze pokud tam je vicko vzadu tak se tam urcite da nacpat nakej... jedine vyzkouset a myslim ze to pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik9 Vloženo 23. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2022 @Pawouk ja som tu bol prvý deň, myslel som to tak že reagujem na jeho odpoveď vždy …. 🤷♂️ polepším sa 🥹 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 18. leden 2023 Sdílet Vloženo 18. leden 2023 Tak pratele, sacky to nevychytavaj kdyz je tohle pocasi co treba dneska. Snezi mokry snih a je 1 stupen C mokro jak hovado a mam svetla zamlzeny stejne do cca 20% plochy dole... Jak mne to irituje. Neskutecny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 18. leden 2023 Sdílet Vloženo 18. leden 2023 Já ty světla beru už jako vlastnost je to prostě JEV a není to halogen… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 18. leden 2023 Sdílet Vloženo 18. leden 2023 No vlastnost? Na S2 jsem mel taky xenony a nikdy ani naznak mlzeni... Takze tohle neberu :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 18. leden 2023 Sdílet Vloženo 18. leden 2023 Ano,ale nebyla to kombinace xenon + led..Protože od toho led pásku se to většinou zamlží.. xenon aspoň něco hřeje o proti led( je studená) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 zalezi, ako velmi sa rosia. Mne len tenky pas presne tam kde je LED pas, co chvilu po vyhnuti svetiel prestane. Susedovi niekto tukol do svetla a ma orosenu polku svetla. Takze ak ti to robi velmi, mozno je prastknute svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barton Vloženo 22. leden 2023 Sdílet Vloženo 22. leden 2023 Zdravim chlapi... Pavucina v lavom svetlomete (Superb III, rv. 2020, Matrix LED) je v poriadku? :) Prestudoval som si aj "2043148 - Orosené světlomety, koncové svítilny a boční směrová světla.pdf" a nie som si isty ci full LED svetlomet ma byt hermeticky uzavrety alebo nie... Vdaka VID_20230122_170407.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 22. leden 2023 Sdílet Vloženo 22. leden 2023 Tak v poradku to urcite neni :) Mas (mel jsi )tam cerneho pasazera :) To pobavilo... Jedine rozebrat a vycistit. Asi tam nalezli pavouci kdyz nebylo svetlo jeste plne smontovane a jelikoz do pavuciny asi nic nechytili tak pomreli a nekde tam budou i vysuseniny a zbyla po nich jen pavucina. Ja mam v zadnim svetle KO pakomara. Taky musim vycistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 1. Únor 2023 Sdílet Vloženo 1. Únor 2023 Barton: mně tam jistou dobu žila nějaká můra..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 1. Únor 2023 Sdílet Vloženo 1. Únor 2023 Na mlžení, ne rosení, má škodovka přípis na montáž hadic do světla, které mají vlhkost odvést. Když jsou tam kapky, tak jedině vyměnit světlo, případně zkusit komplet přetmelit spoj mezi plastem světla a čirým čelním plastem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 1. Únor 2023 Sdílet Vloženo 1. Únor 2023 o hadicich do svetla jsem jestte neslysel? Mas blizsi info ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 1. Únor 2023 Sdílet Vloženo 1. Únor 2023 Ja nevim, spis jestli by nebylo lepsi to svetlo hermeticky uzavrit aby se tam nemohlo nic dostat... Na S2 jsem zadny hadicky nemel a nikdy ani naznak mlzeni (xenon) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 před 15 hodinami, p2p napsal: o hadicich do svetla jsem jestte neslysel? Mas blizsi info ? Tak se musím poopravit, tohle má škodovka jen pro kodiaqy , tzn. sem https://forum.skodahome.cz/topic/146393-mlžení-předních-led-světel/ k.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barton Vloženo 7. Únor 2023 Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 On 1/22/2023 at 8:54 PM, Barton said: Zdravim chlapi... Pavucina v lavom svetlomete (Superb III, rv. 2020, Matrix LED) je v poriadku? :) Prestudoval som si aj "2043148 - Orosené světlomety, koncové svítilny a boční směrová světla.pdf" a nie som si isty ci full LED svetlomet ma byt hermeticky uzavrety alebo nie... Vdaka VID_20230122_170407.mp4 Update: svetlo bolo vymenene v servise v ramci zaruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 1. Dubna Sdílet Vloženo 1. Dubna (editace) Zdravím, neřešil jste někdo mlžící se (spíše dosti orošenou, až stékají kapky vody po skle) - pravou LED mlhovku u Superbu po FL? Nemohlo by to mít spojitost s Webastem a jeho umístění výfuku? Mlhovka je totiž před vyjetím vzhledově suchá, a naopak zamlžená většinou po jízdě...pak přes slunečný den zase sklo vzhledově vyschne... Pokud je tedy pravda, že Webasto se zapíná samo pod nějakou venkovní teplotu při každém startu motoru (když je studený) a pomáhá ohřívat motor...pak by ta pára z výfuku mohla jít třeba k té mlhovce... Editováno: 1. Dubna, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 1. Dubna Sdílet Vloženo 1. Dubna Světlo je pravděpodobně prasklé. Viděl jsem to na OIV RS někde na benzínce. Nepomůže než výměna, snad na záruku, mně se povedlo i přes HAV (byla viditelná prasklina ve skle), no solidně pak napálili pojistné. Nová výmluva autorizovaných servisů je, že světla jsou namáhaná tlakem, například, kde někdo najede na nárazník. Já říkám, že to je šmejd. To s tím Webastem neumím zodpovědět, mělo by to asi být v nastavení. Víc jak půl roku příhřev motoru není potřeba. Navíc, kolik minut by běžel, aby po delší jízdě světlo mělo být zamlžené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.