ralff Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 (editace) Tak jsem o víkendu lehnul pod auto a opravdu šrouby na upevnění bočních plastových krytů nejsou na karoserii přivařené. Dodatečná montáž bočních plastových krytů se tak komplikuje. Musely by se nabodovat šrouby pro uchycení bočních plastových krytů. Ochrana podlahy auta na obou stranách nebyla poškozena a jevila se jako dostatečná. Editováno: 17. Říjen 2017, autor: ralff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 kdo mate HB a meli jste sundane ty kryty na podvozku, nevite jestli HB ma pod nima taky ten plastizol jako combi, nebo jen holy plech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 (editace) Tady je SCOUT s paketem: HB jsem nenašel. Editováno: 31. Prosinec 2017, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 V 02/10/2017 na 21:47, ralff napsal: K tem krytum pod motor. Je nekolik variant. 1) origo spodni kryt v autorizaku za 9.5tis (samotny kryt stoji 6 tis a jsou k nemu potreba dokoupit dva drzkay za 1000kc/kus) 2) Neorigo kryt kvalitativne na stejny urovni jako original http://www.nahradnidily-skoda.cz/cz/autodily-skoda/fabia-iii-2015/motor-prevodovka/motorove-dily/16193-spodni-kryt-motoru-ochrana-proti-podjeti-benzin-motory-fabia-iii-2015.html nebo http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/fabia-iii/motor-prevodovka/motorove-dily/16193-spodni-kryt-motoru-ochrana-proti-podjeti-benzin-motory-fabia-iii-2015.html ale jsou k nemu opet potreba koupit dva drzaky 6R0825922 a 6R0825921 ktere se bohuzel v druhovyrobe nedelaji. 3) kryt za 3 stovky https://www.autotypautodily.cz/cz-detail-185372-kryt-motoru-skoda-fabia-motor-benzinovy-74-92kw-6q0-825237t.html ke kteremu drzaky nejsou potreba. Kryt svuj ucel plnit bude ale je lehci nez original a ze slabsiho materialu tak nevim, co to casem udela. Uz nekolik aut jsem videl, jak jim spodni kryt v urcite rychlosti vlaje pod autem jako kus hadru 4) jen okrajove: Paket pro spatne cesty zahrnuje kryt lanovodu rucni brzdy a palivoveho potrubi a krytky zadnich ramen. Vcetne zvyseni podvozku o 15mm. V kazdem autorizovanem servise jsou schopni tyto dily obednat a bez zvyseni podvozku namontovat. Ja jsem se s nimi na tomto dodatecnem namontovani ctyr krytu, bez spodniho krytu pod motor a zvyseni podvozku, domluvil na castce 4.5tis Kc vcetne DPH. Uz jsem nekde dokonce i cetl ze prijimaci technik pri dotazu na dodatecne namontovani techto krytu odpovedel, ze to nejde. Jde! a pan technik si jen ulehcuje praci. Protoze je placeny uplne stejne v pripade kdy sedi u kafe v kumbalku nebo je v dilne a musi pracovat. Takze doporucuji obednat namontovani dilu u nekoho z kancelare. Jit zkratka primo za prodejcem na prodejnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Přijímací technik chodí na dílnu něco montovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Tak v servisu kam chodim, prijimaci technik zacinal jako ucen, pak tam byl technikem, a casem povysil az na prijimaciho technika. Po te co predchozi skoncil. No a pokud je krize (asi marodky, atd.), tak obcas jde pry na dilnu i on:). Ale je fakt, ze fyzicky jsem ho tam jeste nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Ahojte, můžete někdo potvrdit nebo vyvrátit že na kombi lze namontovat ty plasty pod podlahu? Mám kombi ale nenašel jsem šrouby v podlaze pro namontováni těch plastů. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ralff Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Šrouby pro montáž pastů na podlaze opravdu nejsou a tedy montáž plastů bude obtížná. Šrouby jsou navařeny jen pokud je objednán paket pro špatné cesty. Tehdy jsou plasty namontovány z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 Dík, chvíli jsem se radoval ze si je budu moct namontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domingoPT Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 (editace) Zdravím pánové, mám dotaz. Nevíte k čemu slouží tohle plastový lízátko pod motorem? Je to nějaká kontrola výšky, která chrání součástky za? Díky za info! Editováno: 21. leden 2019, autor: domingoPT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepyczech Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Někde jsem četl, že je to kvůli aerodynamice. Jinak je to bezdrátový akustický upozorňovač, že parkuješ kolmo u moc vysokého chodníku. Já tím dřu vžycky při vjíždění do garáže přes chodník, který má sice zešikmené obrubníky, ale prostě to šmirgluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domingoPT Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 před 2 hodinami, Pepyczech napsal: bezdrátový akustický upozorňovač To mě pobavilo, protože dneska sem s tím štrýchal o led a myslel sem si, že to bude něco takovýho. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 No jestli to je tohle tak to je fest simply clever ? 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny.z Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 (editace) Zdravím, jako jedničková Fabie hnije v předních blatníkách, tak hádám, že trojková bude tady. Fotky jsou už po umytí centimetru sajrajtu aby bylo vidět, jak tam chybí plastisol. Editováno: 2. Březen 2019, autor: Johny.z 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Hezká práce :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 To je kombi a fotky jsou mezi prahem a "hlavním nosníkem"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny.z Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Ano, je to Kombi, ale fotka je za zadním kolem mezi blatníkm a nosníkem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Dobré je odmašlit všechny plasty a pořádně to kompresorem vystříkat plastizolem i pod něma. Měl jsem vše zdemontovaný hned po převzetí z autosalonu a těch míst je tam dost. Včetně vystříkání dutin u předních blatniků, přední blatníky zevnitř, nosníky atd. (U O3 a S3, ale platí to u všech modelů). Na druhou stranu, antikorozní ochrana je lepší jak u dvojkových řad. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 @michal2009 Ano, to je opravdu asi ideální, bohužel je na to třeba speciální vybavení. Ale kdo má, autu to jen prospěje ? Na druhou stranu FIII kombi nemá plasty na podvozku, o to je to jednodušší @Johny.z Díky, když si vzpomenu zkusím mrknout jak to vypadá u HB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Nekecej, fakt na Fabii nedali ani plasty jo? A jak to vypadá po stranách mezi výfukem a prahem na podvozku? Je tam plastizol nebo plech viz. fotka od @Johny.z? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 (editace) @michal2009 Kombi tam fakt nic nemá, nemá ani "velký kryt motoru", nějaké fotky jsou vidět zde: HB má klasicky plasty na podvozku + "velký kryt motoru". U kombi je třeba dokoupit paket pro špatné cesty aby tam ty kryty taky byli, holt se šetří ? Editováno: 2. Březen 2019, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Fíha, to je síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 Pro porovnani... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Nejsem si jistý kam přesně to dát, ale asi nelepší bude sem. Docela mě překvapilo, co jsem po koupi našel za podběhem u 3 roky staré FIII. Auto stálo určitě pod stromem, ale i tak se tam nahradilo dost bordelu a určitě nebude od věci se tam občas podívat. Uvidím do budoucna, jak to bude vypadat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Při každém přezouvání minimálně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.