pitrs78 Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Na 1.2 47kw mi dnes menili olej v origo servise (po 15.000)doniesol som vlastny Castrol Dynatec 5w-40 (vw 502 00) 5L balenie, po vymene vo flasi ostalo cca. 1.7L ... teda mam v motore minimalne 3.3L .... podla prirucky tam ide aj s filtrom 2.8L ... pri zahriatom motore bol olej daleko nad hornou ryskou (nedalo sa presne odcitat kde, ale celkovo nad tou zahnutou castou) ... vsade nalievaju a uctuju inak ... ale viac ma nasralo, ze do servisneho listu a faktury napisali olej: vlastny nevhodny ... ked som si to neskor vsimol a dodatocne sa stazoval (mali tam uviest typ oleja,lebo podla specifikacie je vhodny), poslali ma do prdele a ze tym ze dali moj vlastny olej, stracam zaruku na vady suvisiace s olejom ... kua, ale v pohode zobrali a dali tam moj olej a predtym neupozornili ... naist dobry servis je jak naist si dobreho zubara ... bolo to v origo skoda v dunajskej luznej (predavaju tam teraz Kia) schválně napiš do Mladé Boleslavi a přilož do emailu foto etikety oleje, kde je vidět, jaké specifikace splňuje a zeptej se, proč teda tento olej není vhodný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 schválně napiš do Mladé Boleslavi a přilož do emailu foto etikety oleje, kde je vidět, jaké specifikace splňuje a zeptej se, proč teda tento olej není vhodný ano nech napise a ci sa oni tiez pripajaju k vyjadreniu servisu. p.s.: ja som tiez nedavno pisal vyrobcovi ale ohladom servisov priamo konkretne a odpoved pre istotu nedosla lebo som sa spytal nech mi v trencianskom kraji a okoli poradia ktory servis je poctivy, neokradaju, nezavadzaju zakaznika, vedia to opravit netrva im to vecnost a na nic neprijdu tak som sa spytal nech mi napisu servis za ktory sa zarucia a odpoved dodnes neprisla. mozno ho este hladaju, som im dal dost tazku ulohu, alebo vedia ze neexistuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky