Leden 4, 200718 r Nekde na jejich vebu jsem cetl ze TV Free ma Když jsem si překládal, co vše to dokáže, tak tam o tom byla zmínka.Jestli jsem to dobře přeložil a pochopil, tak by to mělo hrát i za jízdy.
Leden 13, 200718 r Ja si tiež dovolím pridať foto svojej montáže, postup bol rovnaký ako u sathacka takže pripojím len výslednú foto. Upraveno Leden 13, 200718 r od 62454
Leden 13, 200718 r Mne by sa najviac páčilo rádio s internou pamäťou. Ak by rádio malo WiFi, tak by sa dali do neho súkať skladby priamo takto. To by sa mi páčilo. A keby ešte to rádio vedelo aj filmy, tak by to bola úplne najväčšia bomba!
Leden 15, 200718 r Měl bych dotaz, jestli si mohu do navi NEXUS(popřípadě jiné ale nové VWnavi) uložit svůj nějaký bod? Třeba jak je to u přenosných navigací, že vím že v tomhle místě měři, tak si ho pro příště označím... Je to možné?
Leden 16, 200718 r psal mi to kamarád na VW clubu, je to to tvoření bodů http://www.vw-club.cz/modules.php?name=For...=20225&start=15
Leden 16, 200718 r ahoj, no nevím jaký bod myslíš ale myslím že jsem to (souřadnice GPS bodu) jednou zadával do Nexus jako cíl trasy místo křižovatky dvou ulic..
Leden 16, 200718 r Já bych se spíš zeptal jestli nemáte fotku NEXUS zezadu :-D kvuli konektoru na dodatečné výroby propojení s AUX zdířkou..
Leden 17, 200718 r Já bych se spíš zeptal jestli nemáte fotku NEXUS zezadu :-D kvuli konektoru na dodatečné výroby propojení s AUX zdířkou.. Bude stačit to to?
Leden 17, 200718 r Já bych se spíš zeptal jestli nemáte fotku NEXUS zezadu :-D kvuli konektoru na dodatečné výroby propojení s AUX zdířkou.. Taky sem dodělával AUX k NEXUSU. Pořídil sem si toto. Cena cca 450Kč.
Leden 18, 200718 r jeee díky moc, sice jsem spíš chtěl fotku navi a ne návodu ale to nevadí.. Já si tedy koupil AUX zdířku plus zbytek na fotce. Abych to měl jako originál z výroby. A co připojíš na ty Tvé dva cinche? Bo jak se tomu nadává.. :-)
Leden 18, 200718 r tak to si pořídím až budu mít parchoše.. Zatím by se na to mohl koukat ledáš ohař Oskar z kufru :-D Nicméně pantáta dostal od klienta DVD player i s LCD Displayem na strop do jeho Espace, pořizovací cena asi 27 tisíc a musím říct, že mě to ohromilo.. Bezdrátová sluchátka, prostě pohoda.. :-) Ale jak povidám, nemám k tomu ty děti :-D
Leden 18, 200718 r jeee díky moc, sice jsem spíš chtěl fotku navi a ne návodu ale to nevadí.. Já si tedy koupil AUX zdířku plus zbytek na fotce. Abych to měl jako originál z výroby. A co připojíš na ty Tvé dva cinche? Bo jak se tomu nadává.. :-) Na ty dva cinche (Bo jak se tomu nadává.. :-) ) bych řekl,že připojí kabel z AUXu..aby ho nemusel mít vcelku tak dlouhý.. Když zapátráš na fóru,tak tam najdeš Fan!s-ovu zapojenou zdířku, kde bude taky kousek kablíku a ty samé dva cinche.. Janak ta svorkovnice přijde určitě různě poskládat do sebe..vetšinou to je tak, že do něčeho nejdřív zastrčíš ty samotné piny s kablíky a pak to celé zasuneš do něčeho většího..je to pak násobně pojištěné proti vytažení.. Takže zkoušet, zkoušet..
Leden 18, 200718 r kristepane, no tak já nemůžu nic zkoušet, když se v tom absolutně nevyznám. :-( Jsem si myslel, že budu mít ten kablik od AUX k Navi v kuse. Četl jsem, že Ti dělal Alesio MAXIdot.. já mám u něj objednaný parkáče a tempomat, přemýšlím o koženém volantu.. co umí MAXI? Upraveno Leden 18, 200718 r od superfatty
Leden 18, 200718 r co umí? to samy co normalni pocitac plus rychlostni varovani a uzivatelsky menu. ale hlavne je 1000x hezci
Leden 21, 200718 r tak to dvd je super, koukal jsem na ten jejich web, obraz za jízdy bez problémů, stačí jen připojit napájení a píchnout do nexuse...za 11 tis je to super, ale chtělo by to zjistit, zda to už někdo od té německé firmy zakoupil.....
Leden 22, 200718 r Docela bych do toho šel, jen mě mrzí, že to není v češtině. Ale zas tak velký problém to není.
Leden 31, 200718 r chlapáci a můžu si dát nexusa do auta s poloviční maxidotem? Je mi jasný, že mi to nebude na palubáku ukazovat směr, ale aby mi to nehodilo nějakou chybu..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.