Bladik Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Marně se pokouším sehnat někde nějaký popis/návod/manuál jak demontovat zadní světla a teď myslím ten trojúhelníček co je na pátých dveřích. Našel jsem na tapecu z vnitřní strany tři otvory a v nich jsou hluboko 3 Torx šrouby => asi to drží tu lampu, ale ty dirky jsou malé a bude na to třeba tenký šroubovák => jaká je to velikost toho Torxu pokud mám pravdu, že to tyto tři šrouby drží ... a nebo je třeba oddělat tapec? Dík za jakákoli infa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 30. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Hmm dik, neni z toho uplne vse videt, ale hlavne jsem zjistil to co jsem si myslel a to ze v prave svitilne opravdu neni mlhovka => chces-li dokodovat druhou mlhovku musis nekde koupit zadni svitilnu pro levostranne rizeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 a k čemu potřebuješ 2 mlhovky? nikdy ji ani nepoužívám, ledky na dnešních koncernovych aut svítí dooost hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 (editace) Demontáž – Demontovat spodní panel víka zavazadlového prostoru – Vyšroubovat šrouby-1-. – Svítilnu -2- vyklopit a vyjmout. – Odpojit svorkovnici -3-. Editováno: 30. Listopad 2015, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 30. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 A ten spodní panel je jen zacvaknutý a nebo má také šroubové spoje? Potřebuji/nepotřebuji ...prostě mám rád souměrné věci a podle mě do této třídy by to mělo být samozřejmostí, ale každému se líbí něco jiného Mlhovky sem tam použiju, ale rozhodně ne v kolonách či městech, když za mnou někdo stojí, ale to je trochu OT 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 jo, ta nesouměrnost mě taky štve takhle člověk neví, jestli se neblíží k motorce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 sorry Bladík ... pre Martina Vypnout zapalování a všechny elektrické spotřebiče. – Demontovat přední nárazník – Vyšroubovat šrouby -šipky-. – Světlomet -1- směrem dopředu opatrně vysunout, přitom odpojit svorkovni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 A ten spodní panel je jen zacvaknutý a nebo má také šroubové spoje? Demontáž – Demontovat částečně horní panel – Demontovat šroub - 1 - a sejmout přitahovací madlo - 2 - . – Postupně vycvakat výplň z příchytek. – Výplň - 3 - vyjmout z víka zavazadlového prostoru - 7 - . – Nýtovací matice - 6 - . – Nosič přitahovacího madla - 5 - . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 a k čemu potřebuješ 2 mlhovky? nikdy ji ani nepoužívám, ledky na dnešních koncernovych aut svítí dooost hodně. Nemontuj se příště do diskusí, ke kterým nemáš nic konstruktivního! Zadání tématu je snad jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 30. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 (editace) Moc diky za navody asi to zkusim o vikendu testnout, jestli tedy tam ty mlhovky sou nebo ne ...ale spise je jasne ze ne Editováno: 1. Prosinec 2015, autor: Bladik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.