Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zda někdo z vás se už s tímto problemem nesetkal. Když zaptu stěrače na cyklovač, tak po konci cyklu setření cvakne v palubce (přibližně v místě budíků) a auto komplet problikne (světla, komplet osvetlení přístrojovky, prostě vše). Dělá to jen při puštěným cyklovaci, kdyz zapnu sterace normalne na 1 rychlost tak to nedělá... Nevíte čím to muze byt, kde je cyklovač? Je to Fabie 1,4 16V 74kW 2003 mr.04.. Docela se bojim ze pojedu a auto zhasne total.. :(

Ahoj ovládá to BSG jednotka. Může být problém jen v páčce stěračů,nebo v BSG.

• Autor

Tu jednotku vyzkouším, ale je mi divný to cvaknutí v ty palubce, jak kdyby tam rozeplo nejaky rele. Zkusim jesli to vychází z jednotky nebo ne, ale prave jsem myslel, že ten cyklovac neni rešenej relatkem v ty jednotce...

• 10 měsíců později...

Ahoj, podařilo se ti to nějak vyřešit ? Zatím mi to udělalo jen 2x, že probliklo osvětlení, ale při stírání je někdy slyšet 2x až 3x rychle po sobě cvaknutí relátka, taky někde za budíkama. Popřípadě neví někdo jinej ? Díky :)

• 2 týdny později...
  • Autor

Ahoj, problém pořád přetrvává... Dělá to jen když je auto studený, zatím to neřeším, těžko něco hledat když to dělá jen někdy :/

Zatím jsem na to stejně, doufám, že se nedočkám toho, že to třeba chcípne uplně :(

Ahoj, mám ten samý problém. Pokud jde cyklovač, taky cvakne a stěrače opět setřou.

• 1 rok později...

No už je nás viac s týmto problémom mne sa stáva že že relátko motora stieračov cvakne aj 2x po sebe a stierače sa spustia(pri zapnutom cyklovači)

Pri normálnom režime stieračov relátko vôbec nepočujem.

• 3 roky později...

Mě to trvá stále. Auto funguje a někdy prostě se po zapnutí stěrače rozebzučí relé v palubovce, pohasne palubovka ...světla. katastrofa. A pak odpoledne je vše opět OK a není co hledat. K zbláznění

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.