Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nemusí. Stačí vše po 1.4

Upraveno od ZbyšekSU

1.4a ale neexistuje ne?
Screenshot_2018-08-27-12-42-11.png.e7e62a02482db57b19b548647a62cdea.png

Tak sa mi to podarilo rozchodit.:-) :-)

Ano, myslel jsem 1.4

Napsal jsem to chybně a poté co jsem editoval příspěvek, tak jsi posílal výpis.

Je potřeba vše do 1.4

To zda konkrétně dle screenu vadí ten 1 "ztracený" na 1.4 ověří jedině reálná zkušenost s podporovanými aplikacemi jako Carista

zeroA6M: Jak? Kde byla chyba? Me to dela take.

Osobne : Treba kliknut na tu druhu moznost Pro 1 Week Pass a tam sa ti objavi nieco ako beta test,das platit,heslo co mas na ucte v GP a das zaplatit.V skutocnosti ale nic nezaplatis a mas Caristu odomknutu.

Aha, tak to sorry, ja to mam odemknute OK, jsem si te spletl s jinym uzivatelem, me to dela to same co Miroslav Dzurny, ale asi mam proste spatny BT adapter.

6C59BE32-D35D-40E9-AACC-DE5ED6358937.thumb.jpeg.62a50de5de2a3ece7aea92cb2f3b75f1.jpeg

Zdravím dokodoval jsem dotankování paliva ale nic to neukazuje jen čárky-----. Musí se to nějak kalibrovat? Díky za info. F3 Style.

Upraveno od zajko65

Ono to naskočí. Nic se kalibrovat nemusí. Jinak jsem zjistil, ze tento údaj je pro mne nepodstatný a po týdnu jsem ho zase odkodoval.

Ahoj, pod čím najdu nastavení tuhosti řízení verze 3.7 beta 52 nebo 53???:huh:

Cafte. Dívam sa že pre moju O3 (to je vlastne ozón :-D  ) pribudla jediná zaujímavá funkcia (okrem leaving home kturú ale mám dávno na paneli)

carista Automatic drive-away after short stop

Viete čo PRESNE to má robiť?

Našiel som len toto:

"Automatic Drive-away After Short Stop" feature where the car will follow the preceding car following a stop as long as the stop is less than about 3 or so seconds. This is very useful for lazy people like myself when driving in heavy and slowly moving traffic. If the stop is longer than 3 seconds you can resume ACC by pressing the gas pedal (same as before) or you can press the cruise RES button and the car will accelerate automatically.

https://forums.vwvortex.com/showthread.php?8514202-How-to-Enable-quot-Automatic-Drive-away-After-Short-Stop-quot-with-OBDEleven

kluvi: však je to v odkazu, který jsi posílal pěkně popsané. Ve spojení s ACC při zastavení za předchozím autem kratším jak 3 sekundy pokračuje ACC normálně dál. Při delším jak 3s nutno aktivovat ACC stlačením plynu, nebo resetem.

U některých aut toto má být dle diskuse na vwvortexu již z výroby, některé to nemají, proto tato fičura asi přibyla, aby si to mohli dodělat i ti co ji nemají s ACC v základu.

U VW se to jmenuje "Traffic Jam Assist" (nevím, jestli si to pamatuju přesně), neboli asistent jízdy v koloně.

No lenže nechápem ako stihnem za 3 sec:: ísť na ACC (musím minimálne na dvojku a rýchlosť povedzme 20km/h) , zastaviť , zaradiť 1, rozbehnúť, zaradiť 2....... Teda keď budem moc chcieť, tak to stihnem, ale za reálnu situáciu to moc nepovažujem. Navyše ma ani nenapadlo pri popojíždění používať ACC. :-)

A to s tým že ACC sa znovu aktivuje plynom tam je štandardne alebo pribudne až po aktivácii tejto fíčury? (skúsim)

Podmínkou bude dsg.

Samozřejmě je tato fíčura vymyšlená pro DSG. S manuálem to postrádá smysl.. :-(

Fabia 2 RS. Ve verzi 3.7 beta-53 úspěšně vypnuta kontrola prasklé žárovky.

Screenshot_20180908-121603.png

a ověřil sis že tomu tak opravdu je, vytažením žárovky?

Ano. Proto to kolega chtěl. Bylo to u zadní svítilny. Vypnuto přes Caristu, vypnuto zapalování a následně zkouška.

• 2 týdny později...

Nově přidána fce zamknutí vozu dálkovým ovladačem při nastartovaném motoru. Vše funkční - OIII FL. Konečně!

V 20. 9. 2018 na 11:03, LukášCBR napsal:

Nově přidána fce zamknutí vozu dálkovým ovladačem při nastartovaném motoru. Vše funkční - OIII FL. Konečně!

aká verzia caristy a ako presne je to napisane Dik

"Use horn when locking/unlocking with remote"

Mohol by niekto spisať odskušaný postup aké položky treba  cez Caristu aktivovať aby pri uzamikaní/odomikaní bolo počuť pípnutie cez húkačku? Nenašiel som tu ucelený postup.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.