Srpen 29, 20187 r Ano, myslel jsem 1.4 Napsal jsem to chybně a poté co jsem editoval příspěvek, tak jsi posílal výpis. Je potřeba vše do 1.4 To zda konkrétně dle screenu vadí ten 1 "ztracený" na 1.4 ověří jedině reálná zkušenost s podporovanými aplikacemi jako Carista
Srpen 29, 20187 r Osobne : Treba kliknut na tu druhu moznost Pro 1 Week Pass a tam sa ti objavi nieco ako beta test,das platit,heslo co mas na ucte v GP a das zaplatit.V skutocnosti ale nic nezaplatis a mas Caristu odomknutu.
Srpen 29, 20187 r Aha, tak to sorry, ja to mam odemknute OK, jsem si te spletl s jinym uzivatelem, me to dela to same co Miroslav Dzurny, ale asi mam proste spatny BT adapter.
Září 2, 20187 r Zdravím dokodoval jsem dotankování paliva ale nic to neukazuje jen čárky-----. Musí se to nějak kalibrovat? Díky za info. F3 Style. Upraveno Září 2, 20187 r od zajko65
Září 2, 20187 r Ono to naskočí. Nic se kalibrovat nemusí. Jinak jsem zjistil, ze tento údaj je pro mne nepodstatný a po týdnu jsem ho zase odkodoval.
Září 2, 20187 r Autor Aby sa nepovedalo ze na vas uplne kaslem, moja magnificencia vam prinasa verziu 3.7-beta52, uplne odomknutu, bez potreby Lucky Patchera. Sladke snicky, a vela stastia pri rannom przneni vasich riadiacich jednotiek. https://uloz.to/!KLd2XTZAU5AE/ngjygc65765974363847jfgdwqfdifbg-zip
Září 5, 20187 r Cafte. Dívam sa že pre moju O3 (to je vlastne ozón :-D ) pribudla jediná zaujímavá funkcia (okrem leaving home kturú ale mám dávno na paneli) carista Automatic drive-away after short stop Viete čo PRESNE to má robiť? Našiel som len toto: "Automatic Drive-away After Short Stop" feature where the car will follow the preceding car following a stop as long as the stop is less than about 3 or so seconds. This is very useful for lazy people like myself when driving in heavy and slowly moving traffic. If the stop is longer than 3 seconds you can resume ACC by pressing the gas pedal (same as before) or you can press the cruise RES button and the car will accelerate automatically. https://forums.vwvortex.com/showthread.php?8514202-How-to-Enable-quot-Automatic-Drive-away-After-Short-Stop-quot-with-OBDEleven
Září 6, 20187 r kluvi: však je to v odkazu, který jsi posílal pěkně popsané. Ve spojení s ACC při zastavení za předchozím autem kratším jak 3 sekundy pokračuje ACC normálně dál. Při delším jak 3s nutno aktivovat ACC stlačením plynu, nebo resetem. U některých aut toto má být dle diskuse na vwvortexu již z výroby, některé to nemají, proto tato fičura asi přibyla, aby si to mohli dodělat i ti co ji nemají s ACC v základu.
Září 6, 20187 r U VW se to jmenuje "Traffic Jam Assist" (nevím, jestli si to pamatuju přesně), neboli asistent jízdy v koloně.
Září 6, 20187 r No lenže nechápem ako stihnem za 3 sec:: ísť na ACC (musím minimálne na dvojku a rýchlosť povedzme 20km/h) , zastaviť , zaradiť 1, rozbehnúť, zaradiť 2....... Teda keď budem moc chcieť, tak to stihnem, ale za reálnu situáciu to moc nepovažujem. Navyše ma ani nenapadlo pri popojíždění používať ACC. :-) A to s tým že ACC sa znovu aktivuje plynom tam je štandardne alebo pribudne až po aktivácii tejto fíčury? (skúsim)
Září 11, 20186 r Ano. Proto to kolega chtěl. Bylo to u zadní svítilny. Vypnuto přes Caristu, vypnuto zapalování a následně zkouška.
Září 20, 20186 r Nově přidána fce zamknutí vozu dálkovým ovladačem při nastartovaném motoru. Vše funkční - OIII FL. Konečně!
Září 21, 20186 r V 20. 9. 2018 na 11:03, LukášCBR napsal: Nově přidána fce zamknutí vozu dálkovým ovladačem při nastartovaném motoru. Vše funkční - OIII FL. Konečně! aká verzia caristy a ako presne je to napisane Dik
Září 23, 20186 r "Use horn when locking/unlocking with remote" Mohol by niekto spisať odskušaný postup aké položky treba cez Caristu aktivovať aby pri uzamikaní/odomikaní bolo počuť pípnutie cez húkačku? Nenašiel som tu ucelený postup.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.