Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravím kluci, nevíte jestli jde vypnout přes caristu hlášku na špatnou žárovku zpátečky?

Mám rapida m.r. 2019 a dal jsem do zpátečky ledky a hlásí to chybu :angry:

@Woody, myslím že LED ve zpátečce zatím přes Caristu vypnout nelze. Alespoň včera, kdy jsem si vypínal hlášení na LEDkdy na SPZ jsem tam žádnou takovou volbu neviděl. Vypnutí LED pro SPZ bylo něco jako Dont check licence plate light nebo tak něco a byly to dvě úplně poslední volby v sekci Lights (je to doufázové vypnutí, proto dvě volby). Kdyby tam bylo i o zpátečkových světlech (nebo obecně jakýchkoli, mělo by to být u toho.

14 hours ago, Peppo said:

"Use horn when locking/unlocking with remote"

Mohol by niekto spisať odskušaný postup aké položky treba  cez Caristu aktivovať aby pri uzamikaní/odomikaní bolo počuť pípnutie cez húkačku? Nenašiel som tu ucelený postup.

Funguje iba ak máš fabrický alarm.

13 hours ago, Woody said:

Zdravím kluci, nevíte jestli jde vypnout přes caristu hlášku na špatnou žárovku zpátečky?

Mám rapida m.r. 2019 a dal jsem do zpátečky ledky a hlásí to chybu :angry:

Nefunguje. Myslím, že to súvisí s tým, že ani vo VCDS nie je možné od určitej verzie BCM vypnúť iné, ako ŠPZ, aj to len pre niektoré BCM. Mne na Superb 2 neukazuje možnosť vypnutia kontroly ani pre ŠPZ.

Peppo: A kde si prosim hladal?Uceleny navod tu je a funguje! Strana 34 prispevok zajko65!

Takto to mam nastavene:

Allow configuring beep when locking/unlocking
      YES

Menu for configuring beep when locking/unlocking
      ENABLED

Beep when unlocking with remote
      YES

Beep when locking with remote
      YES

Use horn when locking/unlocking with remote
      ENABLED

Duration of beep when locking/unlocking with remote
       SHORT

Vyskusane a funkcne Octa 3 MY 2015

MIOA 701: Funguje v pohode cez hukacku.Fabricky alarm nemam!!!

Pekny den

Upraveno od zeroA6M
Doplnenie odpovede.

před 14 hodinami, Peppo napsal:

"Use horn when locking/unlocking with remote"

Mohol by niekto spisať odskušaný postup aké položky treba  cez Caristu aktivovať aby pri uzamikaní/odomikaní bolo počuť pípnutie cez húkačku? Nenašiel som tu ucelený postup.

Čau. Aby ti auto troubilo při zamykání a odemikání musíš aktivovat položky viz foto a následně se ti objeví v nastavení auta v položce zamykání akustická signalizace. Tu potvrdíš a pak už auto bude troubit.

IMG_20180924_085311.png

IMG_20180924_090050.jpg

Položky v caristě jsou samozřejmě před aktivací. Škoda octavia MR2015 

U octavia 3 funguje přes houkačku bez alarmu. U Octavia 2 funguje pouze s alarmem přes sirénu alarmu. 

Aha OK sorry za chaos. Na mojom Superb 2 2014 nefunguje ani neponúka tieto možnosti.

9 hours ago, jandis said:

Use horn when locking/unlocking with remote

Mám Karoq a origo alarm. Bude to hukat cez alarm alebo hukacku?. Alarm má nezávislé napájanie (batériu, ktorá neviem či sa aj nijako dobíja) , ale nebude to mat vplyv ne jej zivotnost?

Dakujem za postup.

Upraveno od Peppo

Alarm využívá napájení z akumulátoru auta. Vlastního akumulátoru využije alarm až při vybití, nebo odpojení akumulátoru auta. Takže to vliv na akumulátor alarmu mít nebude.

Dakujem

Jde to tam nastavit, zda má použít Alarm, nebo klakson (ta poslední možnost "Use horn...").

Ahojte. Nemáte niekto betu novšiu ako 54?(aktuálnu)pls

Co je v té nové betě tak srdcervoucího dík kluvi za info

Skusali ste niekdo na f3 nastavit odozvu plynoveho pedalu a tuhost volantu ?

Zajko: neviem, ale 54 namňa blábolí že nech si stiahnem novšiu.

PRípadne ako by to bolo keď by som sa prihlásil do ofic beta kanálu, vyexportoval APK a príslušne ho upravil? Fungovalo by to? Predpokladám že i beta vyžaduje licenciu..?? Prípadne počas obmedzenej doby nie, ale po pár mesiacoch začne, ale pritom beta kanál by mi stále posielal nové APK...???

Nová 3.7 beta 55,je potřeba použít Lucky patcher podle návodu carista.apk 

Upraveno od cilda1

Ď

ZeroA6M ta verze 3.7.1 beta 1 funguje bez Luky patcher? 

Nemal som cas to skusat,ale prvy link je  cista verzia a treba upravit cez LP.Link c.2 je upravena cez LP.

Prosim vyskusajte :-)

Nevíte prosím kde najdu vypnutí upozornění na nezapnutý pás?

Děkuji.

nevím v jaké sekci, jestli Instruments/Display/Dings ale musí tam být toto a změnit na Disable

c2.thumb.JPG.d08b33ea4814ecdf0a3a3da96640b5d4.JPG

Děkuji moc.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.