Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

před 5 hodinami, LukášCBR napsal:

To netuším, ale jak jsem psal, rozdíl nepozoruji :-)). Mám tedy OIII FL 02/17.

testováno na čem? Na poslech rádia Surround nefunguje

@Malta

Testováno na “Media”, konkrétně na hudbě z telefonu připojeného skrze BT. Zapomněl jsem to v předchozím příspěvku uvést. Co se týče fce Surround při poslechu Radia, tak na to už jsem také přišel, ale díky za informaci[emoji106].

• Autor

Netreba si pustat flac?

nemusí byť flac, funguje i na mp3. teda aspoň u mňa vo videu to je myslím počuteľné. ale je to F3

Díky za video. Při vybrání volby neregistruju na svém rádiu to cca 1sek. ticho a následnou slyšitelnou změnu. Bude chyba zřejmě u mě.

Zdravím, pořídil jsem si OBD2 elm327 verze 1.5 ale v aplikaci carista mi nefunguje záložka customization. Chyby vyčte ale to je vše, napíše jen, že adaptér je nefunkční. Nevíte někdo čím by to mohlo být? V aplikaci elm327 identifier mi vyjelo že podporuje i 2.1 viz obrázek níže.

V aplikaci torque ukazuje chyby i data.

Screenshot_20190618-194726.jpg

14 hours ago, namenotfound74 said:

Zdravím, pořídil jsem si OBD2 elm327 verze 1.5 ale v aplikaci carista mi nefunguje záložka customization. Chyby vyčte ale to je vše, napíše jen, že adaptér je nefunkční. Nevíte někdo čím by to mohlo být? V aplikaci elm327 identifier mi vyjelo že podporuje i 2.1 viz obrázek níže.

V aplikaci torque ukazuje chyby i data.

Screenshot_20190618-194726.jpg

Ak si kupoval verziu 1.5 a podporuje az do 2.1 tak ti predali zly adapter. V2.1 sa nemusi kamaratit na 100% s Caristou. 

Doporucujem precitat hned prvy prispevok tu.

@ghost7 ,zkus ještě přes LP,ale mě to šlo bez viz. foto.

IMG_2451.jpg

před 8 hodinami, mioa701 napsal:

Ak si kupoval verziu 1.5 a podporuje az do 2.1 tak ti predali zly adapter. V2.1 sa nemusi kamaratit na 100% s Caristou. 

Doporucujem precitat hned prvy prispevok tu.

a nevíš o nějaké jiné appce, které by nevadil adaptér 2.1 a uměla kódování?

To bohužiaľ neviem, táto téma je však o Carista, podľa mňa najlepšie bude ostať pri tej a kúpiť iný adaptér, k tomu však tiež viac v téme na to určenej. Celkovo tých aplikácii nie je veľa, ešte existuje Carly, tiež tu má tému avšak mne sa ju nepodarilo ani spustiť, pýtala si originál adaptér. 

V 19. 6. 2019 na 11:11, cilda1 napsal:

@ghost7 ,zkus ještě přes LP,ale mě to šlo bez viz. foto.

IMG_2451.jpg

Me to hlasi, ze moje zarizeni android nepodporuje in app platby. Nevite co s tim? Starsi verze Caristy + Luckypatcher mi fungovaly bez problemu.

Jj už funguje. Díky!

License plate bulbs - sekce Lights skoro dole. Je to tedy na prasklé žárovky osvětlení RZ.

@Kent

Zvol “ENABLE” u obou kroků. Pokud stále bude hlásit chybu, pak jedině skrze VCP nebo VCDS.

Vyzkoušel jsem obě verze, ale bohužel v žádné nešlo provést (uložit) jakoukoli změnu. Od verze v3.8.4 se mi nedaří najít žádnou jinou funkční verzi.

LP po úpravě aplikace mi napíše, že aplikace nelze nainstalovat. :(

2.png

1.png

Ahojte, mam verziu 383, kodoval som si nejake veci na superb 3 2016,chcel by som este zmenit coming a leaving home aby svietili len stretavacky, bez xenonov, je to mozne? neviem aky by to malo mat nazov. vdaka

@lubomir.kozak asi děláš něco špatně ,zkoušel jsem a funguje , zámek odemčen, viz foto.Verze  4.0.beta5 je odemčena a není potřeba LP.

Screenshot_20190702-201915.jpg

Screenshot_20190702-202256.jpg

Screenshot_20190702-203020.jpg

Upraveno od cilda1

ked nastavis ten start stop na 12.1v ako mas vyznacene na fotke tak bude neaktivny? metoda b mi nefunguje

Ano, StartStop se vypíná nastavením hodnoty na 12.1V

a nebude mi signalizovat nejaku chybu na budikoch? 

Chybu zobrazovat nebude. Bude zobrazovat deaktivní ss když zastavíš, jako když ho vypneš tlačítkem. Aspoň tak to funguje u O3FL co jsem touto metodou vypnul.

super, zajtra vyskusam, stym CH a LH nevie niekto poradit? vypinat to nechcem, chcem len aby svietilo denne.. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.