Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj, prosím o info zda současná verze Amundsenu ukazuje i nadmořskou výšku, děkuji.

Ahoj, ano v navigaci jsem Koukal, že tam ta informace je

E767AAED-84FE-478E-9F7A-4628B444F0D4.jpeg

Upraveno od sumachr

• 2 týdny později...

@sumachr ale to není aktuální amundsen. MY2021 má uplně jiné navigační podklady.

@Weithfisto 

Ukážeš mi tedy fotku z my2021? Já mám 2020.

@WeithfistoTady je fotka z roku vyroby 01. 08. 2020 a je to tam taky - sportline. tak to pak nerozumím tvému komentáři. Buď konkrétní a nebo to ukaž

5fb5901732.jpg

Jak se dostanu do auta, tak nafotím.

@Weithfisto Ahoj, tak jsem včera zjištoval, a opravdu by to neměla umět navigace u nových aut který mají tu novou jednotku a teď abych to napsal správně mib3, Já mám ještě mib2.5 

hele a ty už ani nemáš sloty v šuplíku?

A poslední dotaz: jak si psal, ž emáš jiné navigační podklady a ty jsou od koho?

Díky

Upraveno od sumachr

@sumachr asi jsem to blbě napsal. Moje chyba. Předpokládám, že navigační podklady budou od stejné firmy, ale celková grafika a ovládání navigace je jiné.

Ano já už nemam SD slot v kaslíku. Jelikož je auto neustále online, tak i aktualizace map si stáhneš kdy chceš. Jinak nekašlu na tebe, ale ještě jsem se k autu nedostal. Pracuju z domu, takže teďka skoro nikde nejezdím :-D 

Nevím, jak amundsen, ale columbus mi nadmořskou výšku ukáže na digitálním přístrojovém panelu

• 4 týdny později...

Chlapi dotaz. Jednotka MIB2 (3V 5Q0035864B) půjde na ní LCD Columbus MIB 2.5 3V0919606D 

Děkuji moc za odpověď.

• 2 týdny později...

Mám dotaz. Má někdo odkaz kde bych stáhl novější software?sehnal jsem si novější display 3V0919605D a nahradil jsem ho původním.děkuji

• 5 týdnů později...

Ahoj,

víte někdo prosím jaký je poslední firmware pro tuto jednotku?

IMG_20210326_123113.jpg

• 2 týdny později...

Ahoj, v Superbu 3, mám Amundsena a chtěl bych aktualizovat firmware, je možná update z tohoto softwaru na vyšší? Nové mapy jsem si stáhl a ty fungují, ale rád bych aktualizoval firmware. Díky za info a postřehy.

5A648430-C84F-442B-84E7-FB6ADBDE02CB.heic

A dovod aktualizacie?Nieje vzdy je totiz potrebna a lepsia a moze prave naopak spustit seriu problemov.

Dobrý den, vracím se k mé starší otázce. Opravdu u aktuálního Amundsenu nelze zobrazit nadmořskou výšku.

Děkuji

V 1. 12. 2020 na 19:55, rejdy1 napsal:

Díky za reakci, známému to O IV dělá prý také, ale neslyšel jsem osobně... Snad to nějaká aktualizace odstraní.

Ahoj, nebyl jsi náhodou v servisu s tím šuměním Amundsenu u Superba po FL? Já po nějaké době zkusil napsat do Škodovky a zatím stále žádný nový software na to není a navíc to vypadá, že o problému ani nevědí a neřeší ho...

• 3 měsíce později...
V 3. 4. 2021 na 20:22, Erik_CZ napsal:

Ahoj,

víte někdo prosím jaký je poslední firmware pro tuto jednotku?

na webu skodovky jsou aktualizace podle vin kodu aktualizace map je cca 2x do roka, mel by v tom byt i firmware ale jisty si nejsem, to poznas po update kdyz se mrknes na stejny screen

• 4 týdny později...

Tak odtestovany najnovsi Amundsen.

Okrem toho, ze navigovanie nie je dle mojho gusta a ostavam pri google mapach, je mozne navigovat cez google maps zobrazenych na Amundsene a zaroven zobrazit trasu na Virtual cocpite zadanu cez vstavanu navigaciu.

Ohladne nadmorskej vysky, vcera som tam nejake hodnoty v nejakom pohlade videl.

20210828_131500.jpg

Jak se ti tohle povedlo?  Já když při zadané trase ve Waze nechám navigovat přes vestavnou navigaci, tak mi to trasu ve Waze vždycky shodí. A stejně to je i naopak. Jinak nadmořskou výšku je možné si zobrazit ve virtual cocpitu. 

Mas pravdu. Dnes som to skusal este raz a takto:

- nie je mozne mat 2 rozne trasy (jednu cez Amundsen do bodu A, druhu cez AA do bodu B)

- ak zadam trasu cez AA (google maps), mapu mi zobrazi v Amundsene a pokyny vo VC

- ak nechcem vidiet pokyny ale mapu, tak musim vo vstavanei navigacii poslat mapu do VC (vidim len mapu ale bez navigacnych pokynov)

- mal som zato (dle predchadzajucich prispevkov), ze ani toto nie mozne (mat zobrazene navigovanie v Amundsene cez AA a vstavanu navigacnu mapu vo VC)

Deto: Tohle přesně využívám. Waze uprostřed přes AA, vestavěnou mapu na VC a k tomu pokyny z Waze na VC.

Jen ještě jeden dotaz - nepřišli jste někdo na to, jak z vestavné navigace umazat některé uložené cíle?

• 1 měsíc později...

Pořád nikdo neporadí, jak vymazat oblíbený nebo z aplikace zaslaný cíl?  Já na to nemůžu přijít. Ani v manuálu jsem to nenašel. 

Na portálu Connectu to nejde?

• 1 měsíc později...

Mapy 2022/2023 už ide stiahnuť. 

Ak by niekto chcel odkaz pošlem. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.