JirkaBrno Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 (editace) nemáte někdo prosím návod čím se štěluje sklon předních světel? Klasická světla na H4.. potřebuju je lehce zvednout nahoru a nemam čas jet s tím do servisu, kde to stejně nastavili blbě.. dík Editováno: 20. Březen 2016, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 imbus 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 21. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 okej, dik a na kterem miste na svetlech to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dopi Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Muzu poprosit o navod serizeni dalkovych svetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Jak to tu máš vyfoceno.Dálková světla se nenastavují zvlášť.Nastavíš tlumená.Když nastavíš paraboly do správné polohy,tak budou správně svítit i dálková.V kabině musíš mít,než se do toho pustíš,regulaci sklonu v základní poloze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dopi Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Tak tam mám ale někde chybu, levý světlo dálkový mi svítí strašně dolů Odesláno z mého VTR-L09 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dopi Vloženo 8. Únor 2018 Sdílet Vloženo 8. Únor 2018 Tlumené světla mi svítí krásně v rovině horizontální, ale dálkové jsou rozhozeny levý mi svítí dolu (docela hodně) a pravý nahoru, když to porovnám s tou rovinou horizontální co mi svítí tlumené. Odesláno z mého VTR-L09 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 (editace) Pokud má projektory +dálkové zvlášť H7 jako já,tak jsem dálkové také seřizovat. Mrkni jsem. Editováno: 9. Únor 2018, autor: voltys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dopi Vloženo 9. Únor 2018 Sdílet Vloženo 9. Únor 2018 Super díky moc ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.