Prosinec 21, 200915 r Deepness: jo rozměr by měl sedět. A není nad orig Bosch (Bosch vlastně systém aerotwin vymyselel a nechal si ho patentovat) sám je již mám přes rok a oproti obyčejným stěračům je to úplně někde jinde! A s fleky problém nemám asi je to o tom jaká se používá kapalina do ostřikovačů. Možná to tu už bylo, nečetl sem celé téma znovu, popis Aerotwinu na Octavii: http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/SteraceAero.htm
Prosinec 21, 200915 r Ahoj, já jen chtel, ze je tam klucina prodava za 550KC + posta... jsou to original bosch aerotwin... samozrejme pokud by nekdo mel zajem... Mejte se...
Leden 28, 201015 r Časopis Svět motorů provedl test stěračů aerotwin a klasických. Zde výsledky: st_ra_e.pdf
Leden 28, 201015 r tak ono taky zalezi jak se k tem steracum chovas. jestli jima rozmazavas mouchy v lete a v zime skrabes okno, tak se ani nedivim ze Ti nevidrzi gumicky rok... tak ja v lete nimi muchy mazem dost - ale kym su cerstve, a v zime pouzivam stierace, len ked je okno uplne rozmrazene. Aj preto mi tie stierace vydrzia v priemere 1,5 roka
Únor 28, 201015 r Tak ludvíčku podívej se - na OII je to už jinak než na OI. OII má tzv. banány origo, které se už nemontují pomocí toho háčku, ale musíš pootočit a povytáhnout z toho čepíku. Máš, ale hodně řešení jako já. Bosch aero twin přímo na model Škoda Octavia s označením 1U exituje sada stojí cca 800-1000 nebo sehnat si ramínka z Fabie II a převařit si držáky jako to mám já a super. Už bych nechtěl jiné stěrače. Tak pak napiš co si vymyslel.
Únor 28, 201015 r Já taky používám aerotwiny, dříve jsem měl origo škoda, ty byly úplně super a vydržely mi dva roky, teď tam mám nějaký neorigo z mototechny a po roce už nic moc, takže znova půjdu do origo škoda
Březen 1, 201015 r [taky jsem zkusil aerotwiny koupil jsem filson určené pro octu a nevím, moc nepřiléhají (nahoře se dělají mazy) a u spolujezdce šmouhy při chodu "nahoru", nehci hanit ale klasiky např VALEO nebo BOSCH mi připadaly že fungují lépe a stačí pak vyměnit gumičky a než se ramínka vytahají tak docela dlouho poslouží. Ale nehci ..twiny hanit, Bosch nebo Valeo asi bude jiný kafe než FILSON
Březen 3, 201015 r Filsony jsou šmejd z benzínky, pokud chceš ušetřit, tak si pořiď aerotwiny zn. Brillant, koupil jsem je normálně v mototechně, sice vydrží o trochu méně než origo škoda, ale stojí nějakejch 370,- . Nakonec jsem do nich šel znovu, zítra ti sem hoím foto.
Březen 14, 201015 r Ahoj,máte někdo zkušenosti se stěrači zn. KAMOKA.Cena je docela solidni. http://sz.aukro.cz/item957764851_sada_zn_flat_steracu_530_480_skoda_fabia_octavia.html Díky.
Březen 14, 201015 r Ahoj, jedině Bosch !!! Vše ostatní ti během několika měsíců půjde do háje - také jsem zkoušel, kupoval, měnil, nadával a skončil se závěrem : BOSCH jedině BOSCH. A jako jediné značkové aerotwiny mají vyměnitelnou gumičku ! Ahoj PASAT
Březen 17, 201015 r Vyměnil jsem gumičku na stěrači Bosch aerotwin a můžu potvrdit, že výsledek je senzační. Ani šmouha. Až jsem sám překvapen, co dokáže udělat pouhá gumička Ta stará gumka vydržela 1,5 roku a i to je dost, když si vzpomenu, že staré stěrače jsem měnil 2x ročně Gumička stála 130,-Kč v origo servisu.
Březen 18, 201015 r A jak teda tu gumičku měníte ? Lze ji jednoduše vysunout a nahradit opětovným zasunutím za novou,nebo se musí rozdělávat ten držící systém celýho aera?
Březen 19, 201015 r Já jsem se sháněl v origo prodejně Škoda po těch gumičkách do stěračů Škoda Aerotwin a tam mi řekli, že prodávají jen komplet stěrače, samotné gumyčky ne, ani v počítači to nenašli, tak kde je tedy kupujete?
Březen 19, 201015 r Tak jsem tam ted nasadil gumičky SWF (125kč) Grafitové a po vyzkoušení,vypadá,že konečně to stírá jak má
Březen 20, 201015 r v ostravě u Auto Heller podle čísla dílu Díky za odpověď, ale to je pro mě trochu z ruky . Dneska jsem si koupil ty Aerotwiny od Filsonu, tak se uvidí jestli to vůbec k něčemu bude
Březen 20, 201015 r v ostravě u Auto Heller podle čísla dílu A dá se, prosím, tu napsat tedy to číslo dílu?
Březen 20, 201015 r Číslo gumyček je 1K0 955 429. V balení je 1ks a měla by stát cca 150 peněz (1 gumyčka)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.