Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Deepness: jo rozměr by měl sedět.

A není nad orig Bosch (Bosch vlastně systém aerotwin vymyselel a nechal si ho patentovat) sám je již mám přes rok a oproti obyčejným stěračům je to úplně někde jinde! A s fleky problém nemám asi je to o tom jaká se používá kapalina do ostřikovačů.

Možná to tu už bylo, nečetl sem celé téma znovu, popis Aerotwinu na Octavii: http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/SteraceAero.htm

• o 1 měsíc později...
Vloženo
tak ono taky zalezi jak se k tem steracum chovas. jestli jima rozmazavas mouchy v lete a v zime skrabes okno, tak se ani nedivim ze Ti nevidrzi gumicky rok...

tak ja v lete nimi muchy mazem dost - ale kym su cerstve, a v zime pouzivam stierace, len ked je okno uplne rozmrazene. Aj preto mi tie stierace vydrzia v priemere 1,5 roka :palec2:

• o 5 týdny později...
Vloženo

Tak ludvíčku podívej se - na OII je to už jinak než na OI. OII má tzv. banány origo, které se už nemontují pomocí toho háčku, ale musíš pootočit a povytáhnout z toho čepíku. Máš, ale hodně řešení jako já. Bosch aero twin přímo na model Škoda Octavia s označením 1U exituje sada stojí cca 800-1000 nebo sehnat si ramínka z Fabie II a převařit si držáky jako to mám já a super. Už bych nechtěl jiné stěrače. Tak pak napiš co si vymyslel.

Vloženo

Já taky používám aerotwiny, dříve jsem měl origo škoda, ty byly úplně super a vydržely mi dva roky, teď tam mám nějaký neorigo z mototechny a po roce už nic moc, takže znova půjdu do origo škoda

Vloženo

[taky jsem zkusil aerotwiny koupil jsem filson určené pro octu a nevím, moc nepřiléhají (nahoře se dělají mazy) a u spolujezdce šmouhy při chodu "nahoru", nehci hanit ale klasiky např VALEO nebo BOSCH mi připadaly že fungují lépe a stačí pak vyměnit gumičky a než se ramínka vytahají tak docela dlouho poslouží. Ale nehci ..twiny hanit, Bosch nebo Valeo asi bude jiný kafe než FILSON

Vloženo

Filsony jsou šmejd z benzínky, pokud chceš ušetřit, tak si pořiď aerotwiny zn. Brillant, koupil jsem je normálně v mototechně, sice vydrží o trochu méně než origo škoda, ale stojí nějakejch 370,- . Nakonec jsem do nich šel znovu, zítra ti sem hoím foto.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj,

jedině Bosch !!!

Vše ostatní ti během několika měsíců půjde do háje - také jsem zkoušel, kupoval, měnil, nadával a skončil se závěrem : BOSCH jedině BOSCH.

A jako jediné značkové aerotwiny mají vyměnitelnou gumičku !

Ahoj PASAT

Vloženo

Vyměnil jsem gumičku na stěrači Bosch aerotwin a můžu potvrdit, že výsledek je senzační. Ani šmouha. Až jsem sám překvapen, co dokáže udělat pouhá gumička :palec2:

Ta stará gumka vydržela 1,5 roku a i to je dost, když si vzpomenu, že staré stěrače jsem měnil 2x ročně ;)

Gumička stála 130,-Kč v origo servisu.

Vloženo

Já jsem se sháněl v origo prodejně Škoda po těch gumičkách do stěračů Škoda Aerotwin a tam mi řekli, že prodávají jen komplet stěrače, samotné gumyčky ne, ani v počítači to nenašli, tak kde je tedy kupujete? :feve:

Vloženo

v ostravě u Auto Heller podle čísla dílu

Díky za odpověď, ale to je pro mě trochu z ruky :) . Dneska jsem si koupil ty Aerotwiny od Filsonu, tak se uvidí jestli to vůbec k něčemu bude :t

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...