Publikováno Duben 19, 20169 r Zdravím majitele s 1.4 tsi. Měl bych na vás dotaz, zda jste se někdo nesetkal s tím, že bezprostredne po startu je slyšet jakoby od palubky, resp. od motoru zvuk tekoucí vody. Jakoby zašplouchání - viz. priloha. Po startu uz to slyset neni. Auto vsude suchy, jezdí jak ma, chladici kapalina nemizi. Popisovaný zvuk se objevuje u S3. Vím, že to není úplně totožný motor jako v O3, ale až na odpojování válců to myslím bude konstrukčně hodně shodné, včetně příslušenství. Jestli se s tím někdo setkal, tak díky za info, nebo za tip, co by to mohlo být. Voda.mp3 Upraveno Duben 19, 20169 r od Martin Bednář
Duben 20, 20169 r psal jsem o tom tady:http://forum.skodahome.cz/topic/131203-studený-start-14-tsi-g-tec/#entry2034725Nevím, čím to tenkrát bylo, podezírám tehdy čerstvě vyměněný olej v motoru (vlastní iniciativa), značkový (!) servis mi tam dal omylem long life místo 5W40. Časem to vymizelo, ale nevím, jestli v souvislosti s vrácením 5W40 v 15tis. (přestal jsem to hlídat), teď už to dlouho nepozoruju (najeto 34tis.).
Duben 21, 20169 r Taky bych to viděl na klimatizaci. Olejem to nebude, mám taky longlife olej a nic nešplouchá..
Červenec 2, 20169 r tak dnes som pocul ten zvuk aj ja - pocut tu vodu po starte.... auto octavia 1.4 TSI 2016 a najzdenych cca 3000km. Prisli ste niekto co to moze byt?
Červenec 6, 20169 r tak stale to robi po dlhosom odsatveni auta.... dnes som bol v servise a zatial nemali ziaden podobny problem, tak sme dohodli termin na druhy tyzden a auto tam necham cez noc aby poculi co to robi
Únor 10, 20187 r mám novou OIII 1,4TSI a dělá to taky. Po startu takový příjemný potůček :-) Docela se mi tento jev líbí.
Říjen 22, 20195 r Autor Patrně byla někde bublina v chladícím systému. Přestalo to dělat samo asi po dvou měsících. Od té doby klid.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.