Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím majitele s 1.4 tsi. Měl bych na vás dotaz, zda jste se někdo nesetkal s tím, že bezprostredne po startu je slyšet jakoby od palubky, resp. od motoru zvuk tekoucí vody. Jakoby zašplouchání - viz. priloha. Po startu uz to slyset neni. Auto vsude suchy, jezdí jak ma, chladici kapalina nemizi.

Popisovaný zvuk se objevuje u S3. Vím, že to není úplně totožný motor jako v O3, ale až na odpojování válců to myslím bude konstrukčně hodně shodné, včetně příslušenství.

Jestli se s tím někdo setkal, tak díky za info, nebo za tip, co by to mohlo být.

Voda.mp3

Upraveno od Martin Bednář

psal jsem o tom tady:http://forum.skodahome.cz/topic/131203-studený-start-14-tsi-g-tec/#entry2034725
Nevím, čím to tenkrát bylo, podezírám tehdy čerstvě vyměněný olej v motoru (vlastní iniciativa), značkový (!) servis mi tam dal omylem long life místo 5W40. Časem to vymizelo, ale nevím, jestli v souvislosti s vrácením 5W40 v 15tis. (přestal jsem to hlídat), teď už to dlouho nepozoruju (najeto 34tis.).

• Autor

Diky za tip. Take to vypada na nedostatek chladiciho media v klimatizaci.

Taky bych to viděl na klimatizaci. Olejem to nebude, mám taky longlife olej a nic nešplouchá..

• 2 měsíce později...

tak dnes som pocul ten zvuk aj ja - pocut tu vodu po starte.... auto  octavia 1.4 TSI 2016 a najzdenych cca 3000km. Prisli ste niekto co to moze byt?

• Autor

Ne. Po cca. dvou mesicich to samo prestalo delat.

tak stale to robi po dlhosom odsatveni auta.... dnes som bol v servise a zatial nemali ziaden podobny problem, tak sme dohodli termin na druhy tyzden a auto tam necham cez noc aby poculi co to robi

• Autor

Tak drzim palce at Ti na to přijdou.

Dej pak vedet.

• 1 rok později...

mám novou OIII 1,4TSI a dělá to taky. Po startu takový příjemný potůček :-) Docela se mi tento jev líbí. 

• 1 rok později...

Ahoj, dělá mi to taky na O III FL 1.0 TSI.

Přišli jste na to čím to je?

• Autor

Patrně byla někde bublina v chladícím systému. Přestalo to dělat samo asi po dvou měsících. Od té doby klid.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.