Listopad 3, 20195 r Wittmann: Jaj sorry, dával jsem to z telefonu a on mi tam dal malou fotku. Už jsou tam lepší fotky Upraveno Listopad 3, 20195 r od majkl.s
Listopad 3, 20195 r nebylo to opravované? Tohle bude rozsahem podstatně větší, než se na první pohled zdá.
Listopad 3, 20195 r Mozny to bohuzel asi je, s autem neco bylo nez jsem ho koupil(2010), ale netusil jsem ze takhle moc. Je videt ze to vylejza uz z toho plastoveho krytu prahu takze to bude vyhnily vsude. Nu coz, zajedu do servisu a uvidime..pak to necham opravit, jestli to nebude stat ranec.
Prosinec 15, 20204 r Taky se přidám. YETIna 6 a 1/2 roku. 1) dveř všechny 4. Řešeno reklamací ve stáří 4 let oprava lakováním. 2) obě zadní postranice ve spoji se zadním nárazníkem. Řešeno reklamací nyní oprava lakováním. 3) páté dveře kolem lampiček spz a madla zámku. Řešeno reklamací nyní zamítnuto důvod dal jsem si tam lampičky spz s ledkama. Pořeším soukromně v nějaké lakovně.
Prosinec 19, 20204 r Mě začínají "kvést" rohy dveří a hrana střechy nad čelním sklem - evidentně dostává rány od kamenů. Na jaře budu muset pořešit... :(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.